laupäev, 7. detsember 2013

Kas pime saab näha? Bronnikovi meetod

MIDA KUJUTAB ENDAST BRONNIKOVI MEETOD?
 
Filosoofiadoktor professor Vjatšeslav Bronnikov töötas välja meetodi, millele pani nimeks "Inimese keha organite ja süsteemide harmoniseerimise areng". Süsteem sisaldab eriharjutusi, mis arendavad tänapäeva inimesel peaaegu tegevuseta olevat paremat poolkera. See omakorda annab inimesele võimaluse realiseerida oskusi, mis temas peituvad.
 
Bronnikovi meetodi http://www.bronnikovmethod.com/ järgijad ei ole kiitusega kitsid. Selle abil olevat võimalik kiiresti taastada elujõud, inimene ei väsi enam, vaid talub suuremaid koormusi, paranevad reaktsioonikiirus ja avardub mälu. Meetodi omandamine lubavat kehal lülitada tegevusse need funktsioonid, mis varem ei töötanud. Keha hakkab ennast ise haigustest vabastama, inimene suudab korrastada omaenda bioenergiat ning aidata ka teisi.
 
Samuti võimaldab kõnealune meetod õppida kinniseotud silmadega nägema, ruumis orienteeruma ja teksti lugema. Need, kes on kaotanud silmanägemise, kogevad alternatiivselt nägemist, kurtidel areneb alternatiivne kuulmune, liikumisvõimetud hakkavad liikuma, diabeetikutel pidurdub tüsistuste teke ja väheneb insuliinisõltuvus.
 
Vjatšeslav Bronnikov usub, et tema meetodis pole midagi erilist. Sisuliselt on see üks taoistliku jooga valdkond - kogum eriharjutusi, mis on kohandatud tänapäeva inimesele.
 
 
 
 
 
 
 
 

2 kommentaari:

  1. Toon südamliku Tänu blogi omanikule, kogu blogi sisu eest!!! :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Sa tõesti oled minu parem käsi,
      mis saaks mu tantsukaardist sinuta?

      /Doris Kaerva/

      Kustuta

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.