teisipäev, 16. oktoober 2012

mõistatuslik otsus: lahtilaskmine ja kiirendamine üheaegselt

        Serapis Bey http://en.wikipedia.org/wiki/Serapis_Bey on see nimi, mida ma olen kasutanud siis, kui olen ülestõusnud sfäärist rääkinud Maa evolutsioonidega. Ma olen muidugi enamat, kui mistahes nimi väljendada suudaks.
26. November 2011. Diktaat on vastu võetud Sneek´is Hollandis.
 
___________________________________
 
Kõik on loodud aeglustuva valguse poolt
 
Te teate põhikooli füüsikast, et kui valguskiir läbib prisma, siis jaguneb ta vikerkaarevärviliseks. Sümboolne on asjaolu, et valge valgus on kiirendamise valgus, kus kõik need värvid tulenevad valge valguse aeglustamisest.

Nagu te teate füüsikast Einsteini relatiivsusteooria valemit: E=mc² (c – valguse kiirus vaakumis, E – energia, m – mass), mille kaudu saab defineerida massi. Kui nüüd jagada võrduse mõlemad pooled läbi c² -ga, siis saame uue võrduse, mis ütleb: E/c²=m.
 
E / c²=m c²/ c²
E/ c² = m

Kõik materiaalses universumis olev on loodud energiast, mis vibreerib niisuguses sageduses, mis on palju kõrgemal materiaalses sfääris leiduvast vibratsioonist. Siiski on materiaalne universum loodud sellest kõrgemast energiast, sest aeglustamisfaktori mitmed erinevad vormid rakenduvad kõrgema energia suhtes nii, et see jaotub kõigepealt valgeks valguseks ja siis vikerkaarevärvideks.

Kui te sellest aru saate ja kui te selle üle mõtlete, siis te ka mõistate, et kõik see, mida te näete materiaalses sfääris, koosneb vaimsest valgusest, mis on aeglustunud oma vibratsioonis. See aitab samuti mõista, et võti mistahes materiaalse sfääri olukorra puhastamiseks on kiirendada energiat konkreetsest vibratsioonitasandist kõrgemale.

Mitte kunagi pole olnud, ega kunagi ei saa ka olema võimalikkust lahendada probleem samal teadvuse tasandil, kus see probleem loodi. See on Einsteini enda kaemus, mille üle on kasulik mõelda kõigil vaimsetel inimestel. Kui teie, vaimsed inimesed, suudate omaks võtta selle kontseptsiooni, siis ei saa te mitte ainult seda kontseptsiooni rakendades vabastada ennast mistahes materiaalsest või psühholoogilisest asjaolust, vaid teist saab avatud uks ühiskonna jaoks, aitamaks tal näha, et probleemid pole lahendatavad nende tekkimistasandil. 
 
Ühiskond liigub edasi läbi kollektiivse teadvuse kiirendamise

See võib olla läänemaailma jaoks esialgu võõras kontseptsioon. Kuid see võib võõras tunduda vaid seetõttu, et te pole aru saanud, et ühiskond on seda teinud juba sajandeid või aastatuhandeid. Kuidas saab ühiskond areneda täiesti erinevale tasandile? See saab juhtuda vaid ühel moel.

Kõigepealt hakkavad mõned kiirendama oma individuaalset teadvust kõrgemale olemasolevast tasandist. Kui kriitiline mass on samuti omaks võtnud uutmoodi arusaamad, siis tekib nähtus, mida füüsikud nimetavad faasisiirdeks (faasinihkeks), kus ülejäänud hakkavad eesminejatega samamoodi asjadest aru saama. Siis toimub kollektiivses teadvuses nihe. Muidugi on neid, kes siiski maha jäävad, kuid nihe kollektiivses teadvuses on ikkagi toimunud. Äkitselt on ülesaamatu takistus muutunud ületatavaks reaalsuseks.

Vaadake oma kaasaegset ühiskonda. Võrrelge seda 200, 500 või tuhandeid aastaid tagasi eksisteerinud ühiskonnaga. Kujutlege end neisse arusaamadesse, mis olid inimestel siis. Siis tundusid inimestele paljud asjad ületamatud.

Võtkem üks väike illustreeriv näide ja te näete, kuidas on inimesed ses suhtes edasi liikunud. Mõelge sellele, kui palju aega oleks võtnud 200 aastat tagasi minek kodust mingi kauge vahemaa taha. See oleks võtnud nädalaid, kuid nüüd võib selle vahemaa läbida paari tunnise lennusõiduga või mingid tunnid kauem aega võtab selle teekonna läbimine auto või rongiga.

Te näete, et see, mida te tänapäeval peate iseenesestmõistetavaks, tundus inimestele ületamatu takistusena mitte just kaua aega tagasi. Kui te kujutleksite end tulevikku, siis te näeksite, et mineviku näitel suudab inimkond jätkata oma teadlikkuse ja teadvuse tõstmist. Saabub aeg, kus need takistused, mida te praegu ületamatuks peate, kahanevad pisikesteks probleemideks, mille pärast keegi enam ei muretse.

Kas te näete, et see samm, mis saab aidata nii teid isiklikult ja samal ajal ka ühiskonda, on selle teadvustamine, et me juba oleme oma teadvust kiirendanud. Kuid kui me keskendume sellele teadlikult ja õpime tegema seda teadlikumalt, siis meie kiirenduse aste tõuseb.

Me võime sel viisil väga kiiresti oma ühiskonna kiirendada välja mingist olukorrast, mis meid ohustab, on see siis finantskriis, rahulolematus, konfliktid, mida me ületamatuks peame. Tegelikult need ONGI ületamatud, kui te vaatate neid läbi teatud teadvuse seisundi ning see on ka põhjuseks, miks te kunagi lahendust ei näe, sest filter segab.
 
Te saate probleemi ületada, kiirendades oma teadvuse kõrgemale tasandile, kus te näete seda, mida te enne näha ei saanud. Ja uues teadlikkuses ilmub uus visioon ja lahendus. Kui te tunnete selles ära kiirendamise kui tõelise sisemise aspekti.
 
Miks ei saa te lahendada teiste inimeste probleeme

Ma ei ütle seega, et te ise suudate igal hetkel kiirendada ennast kõrgemale igast oma psühholoogilisest olukorrast. Nagu paljud teie hulgast on kogenud, võtab see aega. Paljudel juhtudel võtab oma psühholoogia kallal töötamine aega aastaid!

Mu armsad, see pole niimoodi sellepärast, et te ei saaks hakkama. Need meie hulgast, kes on olnud maises kehastuses, on läbinud just sellesama protsessi. Te olete harjunud arvama, et vaimsed õpetajad nagu Jeesus, Muhamed, Buddha või teised, peavad olema kapitaalselt teistsugused kui teie, sest neil polnud niisuguseid probleeme kui teil.
 
Jah, see on tõsi, et mõnel polnud viimases elus enne ülestõusmist niisuguseid probleeme, sest nad olid niisugused probleemid läbi töötanud juba eelnevates kehastustes.

Kuid ärge sattuge mõttelõksu, et mõnel ülestõusnud meistril on olnud kunagi kergem tee ülestõusmisele, kui teie kogemus teie teel teie kohta näitab. Meil kõigil on olnud omad raskused ja kas te ei mõista, et need raskused, mis seisid ees Jeesusel, olid tema jaoks sama rasked kui teie omad teie jaoks? Miks on see nii?

Sest Jeesus nägi oma raskusi läbi sama teadvuse filtri, milles ta oli oma olukorrad loonud. Ja teie näete omi raskusi samas teadvuse seisundis, milles te olete need raskused loonud. Seepärast tundub teile, et nii kerge on lahendada teiste inimeste probleeme, kuid enda omi nii raske.

See pole sellepärast, et te olete ebakompetentsed, vaid sellepärast, et te ei vaata teiste probleeme läbi selle inimese teadvuse seisundi. See tähendab kaht asja. Ühel juhul te näete lahendust, mida teine ei näe. Teisel juhul ei näe te adekvaatset lahendust. Kuigi te võite arvata, et te näete nende jaoks lahendust, ei näe te seda, et see lahendus teise puhul ei tööta, sest te ei näe teise probleemi tervikuna, nagu teine ise seda oma olukorras näeb.

Seega te näete, et te ei saa lahendada teiste inimeste probleeme nende eest ja paljudel juhtudel ei saa teised lahendada oma probleeme teie lahendust, teie nägemust kasutades. Nad peavad jõudma selleni, kus nad näevad lahendust oma teadvuse seisundist lähtuvalt.
 
Teil kõigil on oma unikaalne nägemus

Paljudel juhtudel on teil praktiliselt võimatu tulla välja niisuguse arusaamise, väite või argumendiga, mis aitaks teistel näha asju nii, nagu seda näete teie, sest nemad ei pea tajuma elu nii nagu teie, ega nägema seda teie vaatenurgast.

Kas mõistate, et üks asi on näha konkreetset inimolevust või individuaalset eluvoolu läbi oma füüsilise keha. Kui te istuksite siin ringis, viibides samas ruumis, siis näeksite te seda ruumi igaüks pisut erineva nurga alt või natuke erinevast perspektiivist.

Te olete individuaalne eluvool ja enese-teadlik olevus, kes näeb universumit absoluutselt unikaalsest perspektiivist. See kehtib igaühe puhul. See ei tähenda sugugi, et te ei peaks teistega oma nägemust jagama, kuid see tähendab, et pole mõtet ja sellest pole ka abi, kui te oma nägemust teistele peale surute, sest teie kõrval olev inimene on Jumala loodud unikaalne indiviid. Ta ei peagi nägema elu läbi teie vaatenurga. Ta peab minema omaenda ainulaadset teed just selles nägemuses, mis on talle omane. Ja kõik te peate laiendama oma nägemust, lähtudes oma unikaalsuse keskmest.

Kuid paljudes usulistes ja vaimsetes liikumistes valitseb niisugune teadvus, mis ütleb, et on vaid üks tõde ja üks õige õpetus. Ja kui kõik selle tõe omaks võtavad, siis nad näevad elu täpselt ühte moodi. Kuid see on argument, mida on tarvis uskuda vaid tee teatud astmel ja kui te kasvate sellest tee tasandist välja, siis peate te teadlikult tunnistama, et see on mingi kujutelm, mis ei lähtu Jumalalt.

Paljud teist teavad, kust see kujutlus tuleb. See ei tule Jumalalt, sest Jumal tahab tõsta kõrgemale tema jumalikku sädet kandvaid individuaalsusi nende täies individuaalsuses. Jumal ei taha individuaalsust, jumalikku individuaalsust kustutada. Te kõik peate leidma oma unikaalse vaatenurga ja kasvama selles oma unikaalsel viisil.

Sajad tuhanded ülestõusnud meistrid on oma ülestõusmisteel läbinud unikaalse tee. On olemas punkt, kus nende teed hakkavad ühiseks koonduma ja neis on palju sarnasust. Kuid siiski jäävad nad unikaalseteks indiviidideks, kellel on pisut erinevad nägemused elust ja universumist. Nii oleme meie, ülestõusnud meistrid, säilitanud oma individuaalsuse, kuigi see pole niisugune individuaalsus, mida teie Maa peal individuaalsuseks peate, sest Maa peal näete te inimindividuaalsust, mis on tarvis selja taha jätta.
 
Enamike inimlike konfliktide põhjus

Paljude maapealsete konfliktide põhjustajaks on just see teadvus, mille lõksu inimesed on langenud, arvates, et viis lahendada inimkonflikte on inimindividuaalsuse elimineerimine ja ühetaolise individuaalsuse kehtestamine. Seda stsenaariumi nägite te kommunismi puhul, kus taheti luua süsteem, mis juba varases lapseeas programmeeris lapsi sel viisil, et hävitada nende unikaalne individuaalsus või pärsiti seda ning püüti teha kõik inimesed ühesugusteks, mehaaniliselt toimivateks robotiteks, kes kui arvutid väntaksid mingit programmi selle asemel, et teha individuaalseid otsuseid.

Muidugi võite te vaadata läänemaailma ja mõista, et te teete täpselt sama, kuid palju rafineeritumal moel. Ma ei taha öelda, et Lääne valitsus püüab tahtlikult inimajusid pesta, nagu kommunistlik valitsus seda planeeritult tegi, kuid ma ütlen, et siin on tegemist alateadliku programmeeringuga. Kui te kasvate üles mingis ühiskonnas, siis te lihtsalt ei pane küsimärgi alla seda, mida ühiskondki ei pane. Te võtate üle ja omaks nii paljud asjad kui niisugused, mille küsitavust te ei aimagi. Ja see hakkab teile tootma takistusi ja piiranguid.

Inimkonfliktide lahendus pole langemine niisugusesse teadvusesse, mis ütleb: „Sellepärast, et mina olen seda usku või kuulun sellesse poliitilisse parteisse või usun mingisse filosoofiasse, mis on parem kui teised, on minu roll minna teiste sekka ja siis kas rafineeritult või jõudu kasutades sundida teisi seda omaks võtma, mille mina olen omaks võtnud, sest kui me kõik võtame omaks sama lähenemise, siis peaks asjad sujuma.”

Asjad sujuksid siis, kui oleks võimalik inimeste individuaalsus kustutada, kuid te ei täida elu eesmärki, kui te oma individuaalsuses ei kasva. Te näete tegelikult, et isegi kommunistlikes maades, kes 70 aastat programmeerisid lapsi olema „head kommunistid”, oli väga palju neid, kes lihtsalt ei võtnud seda omaks; nad ei lasknud kustutada oma individuaalsust.

Sellepärast te näete, et need riigid, kes olid Nõukogude Liidu ikkes olnud 50 aastat ja rohkem, kasutasid võimalust sellest ikkest vabanemiseks, kui selleks esimene võimalus tekkis. Oli neid, kes asusid etteotsa ja olid nõus väljendama oma individuaalsust, aidates oma maal vabaneda kommunistlikust minevikust. Kõigi muutmine ühetaolisteks pole mitte ainult võimalik, vaid kui see ka võimalik oleks, oleks see elu enda edasiliikumist takistav.
 
Te peate aru saama sellest, et kui te alustate vaimset teed, siis teid vägagi mõjutab massiteadvus, mis üritab individuaalsust pärssida ja surub kõik mingi vähima ühisnimetaja alla. Seepärast on tee alguses edasiliikumiseks vaja tugevamat individuaalsust selleks, et tõmmata end massiteadvusest kõrgemale.
 
On neid inimesi, kes on kasutanud vaimset õpetust selleks, et tõsta end kõrgemale teadvuse tasandile ja see on täiesti kiiduväärt. Seda te peategi tegema. Kuid on ka neid, kes leiavad, et nad teavad nüüd  kõrgemat tõde, on teistest kõrgemad või saavutanud välises organisatsioonis mingi kõrgema positsiooni ning nüüd on nende roll olla õpetaja ja nende kui õpetaja roll on panna teised inimesed nägema vaimset teed nii, nagu NEMAD seda näevad.

Nad arvavad, et teised peavad käima sama teed, mida nemad on käinud, sest nad ise peavad seda ainsaks või õigeimaks teeks. Sellepärast see tee, mida ma käinud olen, peab olema õige. Ja kuna see on õige tee, siis peab see olema just see tee, mida mööda kõik peavad käima, sest siis saab neile osaks samasugune edenemine, mida mina olen kogenud.”

Vaadake, mu armsad, teie tee ON õige tee – TEIE jaoks. Kuid see ei tähenda, et see on sama õige teiste jaoks. Ma ei ütle siinkohal, et te pole läbinud teatud initsiatsioone, mida igaüks peab läbima. Muidugi võite te inspireerida teisi ja aidata neid, jagades neile oma kogemusi. Kuid paljudes vaimsetes liikumistes on osalejatega juhtunud see, et oma kogemuste jagamise asemel on nad püüdnud oma vaatenurka projekteerida teiste inimeste peale.

Kui te jagate oma kogemust, mu armsad, siis te ei ole agressiivses seisus. Te lihtsalt ütlete: „Las ma räägin sulle, mis minu jaoks töötas.” Seejuures on teine inimene vaba võtma seda nii, nagu tema seda võtta tahab. Kuid kui te tahate mingit lähenemisviisi teiste peale projekteerida, siis on teil kavatsus neid muuta. Seega ei anna te neile vabadust.

Juba Jeesus üles: "Mida te teete teistele, seda te olete teinud juba iseendale!" See tähendab seda, et paljudel juhtudel alateadlikult pole te ka ise vabad.
 
Kas te mõistete, mida see tähendab?
 
Ülima arusaamise lõks

Kuid ärge langege, mu armsad, niisuguse arusaamise lõksu, millesse on langenud paljud teised vaimsed inimesed: „Oh, nüüd ma olen leidnud ülima õpetuse. Nüüd ma pean vaid seda lugema ja neid väliseid praktikaid tegema ja siis ma jõuan kusagile välja.” Ei, mu armsad, te saavutate vaid siis midagi, kui suudate jääda avatuks sisemisele juhtimisele. Ei ole niisugust välist juhtimist, mis taevast tuleks ja mis viiks sind läbi ülestõusmise spiraali. Pole olemas mehaanilist viisi ülestõusmise läbitegemiseks. Luciferi unelm oli seda teistele peale sundida. Tegelikkuses pole see võimalik!

See peab tulema seestpoolt ja paljude traditsiooniliste religioonide nägemus sellest, et kusagil kõrgustes istub Jumal, kes teab ainuõiget tõde selle kohta, kuidas sina pead oma teed käima, pole korrektne. Tegelikkuses ei saa te tõusta üles vaimsesse sfääri, kui te teete nii, nagu ütleb teile keegi väline õpetaja. Te peate jõudma seisu, kus te ei otsi alati välise õpetaja nõuannet, sest te peate olema valmis ise omi otsuseid tegema!

Te ei tõuse üles, kui te teete niisuguse otsuse, et te ise otsuseid ei tee, vaid teete seda, mida see eeldatavasti ainuõige vaimne õpetaja teil teha käsib. Seepärast lasen ma vaimsel valgusel voolata enda seest oma meelde.” Mitte välisest allikast, mitte Maa peal Jumalat esindavalt gurult, mitte kelleltki, kellel on rohkem valgust kui minul, mitte ka väljaspool ennast olevatelt ülestõusnud meistritelt, vaid valgus tuleb seest. Kuid selleni jõudmiseks peate te vastu võtma otsuse kiirendada oma teadvus punktini, kus te olete avatud sellele valgusele. Lahtilaskmine on oluline, sest on väga palju seda, millest te loobuma peate ja millel te peate laskma minna.

Te näete inimesi istumas oma gruppides ja isekeskis vaidlemas ning arvamas, et kõik peaksid jõudma mingile ühesugusele ülimale arusaamisele. Ja kui mul on niisugune arusaamine, siis võin ma maagiliselt astuda järgmise sammu. Kuid see pole nii; siin pole küsimus arusaamises! Siin on tegemist otsusega, et: „Ma ei jätka selles lõputus ringis käimist. Ma otsustan nüüd ja praegu, et ma kiirendan ennast kõrgemale praegusest tasandist ja ma lasen lahti kõigest, mis hoiab mind kinni sellel tasandil.“

See on otsustamise, otsusekindluse moment, kuid see pole välise meele otsus. See tuleb seest! See on delikaatne protsess. Te ei saa seda välise meelega takka sundida. Kuid kui te oma tahet ei kasuta, siis ka mitte midagi ei juhtu! Te ei saa lihtsalt istuda ja passiivselt seda oodata. Ükskõik, kui kaua te ka ootaksite, midagi ei juhtu. Te ei saa ka välist meelt kasutada asja taga sundimiseks, sest mida rohkem te tahate jõuga pingutada, seda kaugemale te lükkate selle, mida te saavutada tahate.
 
See on mõistatus, kuid lahendatav.

Mõned teie hulgast on selle juba lahendanud ja te kõik suudate selle lahendada. Siin on see koht, kus te näete, kus te olete kinni milleski niisuguses, mis kuhugi ei vii. Seepärast te näete, et te peate teadlikult otsustama jõuda kõrgemale, kiirendama ennast kõrgemale. Siin pole küsimus millegi lahendamises. See on teema enese kiirendamisest mingist olukorrast, sellest teadvuse seisundist kõrgemale.
 
Euroopa potentsiaal vanade mustrite ületamiseks

Miks ma räägin sellest praegu siin, Hollandis? Sest Holland sümboliseerib mitmel moel seda, kus asub praegu läänemaailm. Muidugi on nii mõnedki maad samas olukorras. Kuid Holland on tüüpiline näide heaoluühiskonnast, materiaalse heaolu ühiskonnast. Kuid te olete jõuetud tõsiasja ees, et mida rohkem materiaalset rikkust inimesed omavad, seda õnnetumad nad on, seda rohkem on neil psühholoogilisi probleeme.

Ja te ei tea, kuidas selle olukorraga toime tulla ja seda sellepärast, et te pole tahtnud tunnistada, et teie praegune lähenemine, mis põhineb traditsioonilise kristluse ja materialistliku teaduse isevärki segul, ei vii teid järgmisele tasandile: see ei saa anda lahendust neile probleemidele, mille te olete loonud. Pole võimalust lahendada psühholoogilisi probleeme, sest nad ei ole ei psühho- ega need pole ka loogilised. Need on vaimsed probleemid!

Siin pole loogilisust, mida rakendada. Ainus lahendus on oma teadvuse kiirendamine sellest probleemist kõrgemale. See on AINUS lahendus! Seepärast jätkate te selles ringis ringlemist, püüdes leida kas lahendusi traditsioonilise kristluse abil või lahendusi materialismi abil, et jagu saada inimeste psühholoogilistest probleemidest. Kuid te ei leia lahendust enne, kuni te mõistate, et inimestel on universaalsed vaimsed vajadused. Te ei pea neid isegi nimetama vaimseteks, kuid te peate aru saama sellest, et vaja on liikuda kõrgema poole. Inimestel peab olema eesmärk, suunataju, tunne, et nende elu on oluline, et nende teadvuse seisund on määrav, et nad on suutelised tõstma ja kiirendama oma teadvuse seisundit ja see aitab neil elada õnnelikumalt, rahulikumalt, elada täiuslikumat elu.

Pole muud teed kui näidata inimestele teadvuse kiirendamise teed. Võite seda nimetada vaimseks või mitte-vaimseks. Palju on selle väljendamiseks võimalusi, kuid see on universaalne printsiip. Kuid kui te ei kiirenda oma teadvust, kui te ei näe elu kiirendamisprotsessina, siis ei saa te olla rahus, te ei saa olla õnnelik, te ei saa olla rahul! Teist saab suletud süsteem, mis loob aina juurde probleeme teie enda teadvuses ja te muutute järjest rohkem koormatuks nende probleemide all ja teie elu jookseb kokku.

Nii see on. Ja see tähendab jälle, et Lääne ühiskond peab kõrgemale tasandile jõudmiseks kõigepealt saama teadlikuks sellest faktist, et see, kuidas nad praegu käituvad, on ümber laua käimine, mis ei vii kunagi kusagile. Nüüd tuleb teha otsus kiirendamiseks!

Kas te mõistate, mu armsad, kui te käite mingit ringi mööda, siis võite te liikumises olla katkematult? Kui te olete maja ühel korrusel ja te hakkate liikuma mööda ringjoont, siis ei tõuse te kunagi maja järgmisele korrusele. Kuid kui te liigute ringikujuliselt ja annate sellele liikumisele suuna, mis viib teid eelmise ringi kohale, siis mille te loote?

Ta muudate ringliikumise spiraalseks, mille suund on ülespoole. Nii tõusete te järgmisele tasandile spiraalses trepis ja siis te mõistate, et elu pole mitte umbkäik, nagu ta varem näis olevat, vaid te peate tegema otsuse tõusta oma impulsis ja suunavas jõus, mis muudab teie ringliikumise ülestõusmisspiraaliks. Kas te ei näe, et paljud vaimsed ja religioossed inimesed omavad küll arusaamist, kuid nad ei rakenda seda tegudesse ja nad ei saa välja neist vanadest impulssidest. Ja seda ainult ühel põhjusel. Nende arusaamine on muutunud suletud süsteemiks! Vajalik on kiirendusfaktor, mis muudaks ringliikumise ülesminevaks spiraaliks.
 
Teist teed pole. Pole kunagi olnudki ja ei saa ka olema!

Minu sõnad on fohaatilised võtmed

Kuna ma olen rääkinud neid sõnu füüsilisse tasandisse, on need sõnad muutunud fohaatiliseks (termin fohat pärineb Tiibetist ja tähistab energilist või liikuvat ülima Vaimu aspekti). Fohaatiline on sõna, mis ei kanna seda, mida te tavapäraselt seostate sõnadega, nimelt tähendust, mida teie meel võiks interpreteerida. Vaid neist sõnadest saavad valgusekarikad, valguse kandjad.

See diktaat on fohaatiline väljendus, kus valgus on välja voolanud mitte ainult läbi sõnumitooja väljaöeldud sõnade, vaid läbi teie igaühe aura ja tšakrate, kui te olete ise suuteline ja tahteline olema avatud ukseks. Kust iganes te ka tulnud poleks, on teie ja teie kodumaa vahel praegu valguskaar. Mõned on seda valgusvoogu märganud, kuid ärge heitke meelt, kui te ei märganud seda, sest see valgusvoog on olemas sellegipoolest.

Me oleme andnud sõnad, millega mõistus teeb seda, mida tema tahab, mida ta tõlgendab vastavalt oma teadvuse seisundile. Kuid ma olen ka andnud fohaatilise valgusvoo, et need, kes tahavad, saaksid selle võtta endasse ja kasutada seda enda kiirendamise impulsina.

Kui te tahate täita oma osa, siis kiirendage end ja voolake koos valgusega. Teie ei saa valgust tekitada, kas mõistate seda? Keegi ei saa valgust enda sees tekitada, kuid te saate valguse endasse juhtida, kui te avate ennast vaimu voolule, Püha Vaimu voolule.

Kuid see nõuab otsust, sest te peate olema nõus laskma valgusel end kanda sinna, kuhu valgus teid kanda tahab – kanda teid praegusest teadvuse tasandist kõrgemale. See nõuab otsust. See on otsus kiirendada ja samaaegselt ka otsus lahti lasta. See on otsus lahti lasta vanast, see on otsus võtta endasse uus ja mitte kunagi vaadata selja taha, mitte kunagi enam käia neid vanu mustreidpidi, sest te tahate need igaveseks ületada.

See on teie võimalus.
 
Ja seega nagu öeldakse: „Öeldud on piisavalt“, sest pole enam midagi, mida võiks juurde lisada. Nüüd on küsimus otsustamises ja otsus on sinu.
 
      

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.