kolmapäev, 3. oktoober 2012

kvantpuudutus - mis see on?

        Quantum-Touch http://www.quantumtouch.com/ ehk kvantpuudutus https://www.raamatukoi.ee/cgi-bin/raamat?171983 on revolutsiooniline samm meditsiini tulevikku, meetod füüsilise keha ja vaimu tervendamisel. Kvantpuudutus meetodit on nimetatud uue aastatuhande üheks võimsamaks energiaravi meetodiks. Kvantpuudutus on meetod, kus kasutatakse erinevaid hingamis- ja kehateadvusharjutusi, et suunata elujõu energiat tervendamise eesmärgil, see on väga tõhus meetod, mida saab kasutada näiteks seljavalu vähendamiseks, luustiku kõverduste ja nihete ümbervormindamiseks, organite töö tasakaalustamiseks, erinevate näärmete ja ringlussüsteemide töö parandamiseks, lihasvalude vähendamiseks, põletuste ja vigastuste raviks, paanika häirete ja stressi vähendamiseks, spordivigastuste parandamiseks, loomade ja lemmikute raviks ja paljuks muuks.
 
Kvantpuudutus on uskumatult tõhus, kuid samas lihtne meetod, mis on kõigile jõukohane. Ravi tõhususest räägib seegi, et Ameerikas on Kvantpuudutus oskusenõudeks meditsiiniõdedel, terapeutidel samuti massööridel. Kvantpuudutus on pärit Ameerika Ühendriikidest ja seda praktiseeritakse ning õpetatakse kõikjal maailmas.
 
Läbimurre energiaravi valdkonnas!  
                 
Kvanttervendus on kogu maailmas üks kõige kiiremini levivatest energiaravi viisidest, pole ka ime, sest see on sageli üllatavalt tõhus. Ametlikke tervendajaid on praegu umbes 50 riigis ja nende arv kasvab pidevalt. Eesti liitus juunis 2010. Seda kasutavad mitmed raviala inimesed, nagu arstid, füsioterapeudid, massöörid ja erinevad energiaravijad. Kvantpuudutus on soovitav kas eraldi ravina või kui tugevdava lisatehnikana, millel on üllatavalt tõhus mõju. Kvantpuudutus ei pretendeeri ravida või tervendada eritingimustel (kindel haigus = kindel arst, silma haigus = silmaarst). Kui kehale anda võimalus, see ravib ennast ise ja kvantpuudutus vaid võib kiirendada seda protsessi.
 
Vibratsioonitaseme tõstmine toimub teatavate hingamistehnikate, keskendumise ja oma keha tunnetamise abil. Kvantpuudutuses ei sisaldu ei usuline ega vaimne aspekt. Nii ei kasutata ka kanaliseerimist, pühitsust ega muud energiasiirdamist. Keegi ei anna ega võta kellegi energiat! Kvantpuudutus on tehniline oskus ja kunst, mida igaüks suudab omandada. Seda võib võrrelda jalgrattaga sõitmisega. Selle omandamine ei nõua ka mingeid eelnevaid oskusi või teadmisi, mitte rohkem kui jalgrattasõidu oskuski.
 
Mis siis teeb kvanttervendusest nii erilise?

Väliselt meenutab kvantpuudutus traditsioonilist Reiki-ravi, kuid seda kasutatakse parandamaks keha väärasendeid ja probleeme ja mis kõige olulisem - ravi tulemusi saab mõõta ja on mõõdetud mõõdulindiga ja filmitud kaameraga ja tõestatud röntgenpildi abil. Seega ravi mõjul luud ja muud püsivateks peetud keha struktuurid nagu „libisevad“ spontaanselt õigesse asendisse.
 
Iseenesest on kvantpuudutus energiaravi oma parimas vormis. Kvantpuudutus on Ameeriklase Bob Rasmusseni http://blog.quantumtouch.com/blog/?Tag=Bob+Rasmussen ja hiljem Richard Gordoni http://www.sedonacreativelife.com/pre0077.html http://www.youtube.com/watch?v=JsW7r3mhSAs arendatud võimas energiatervenduse tehnika. Ravi põhineb sellel, et ravitava oma keha energiaväli saavutab piisavalt kõrge vibratsioonisageduse ja see käivitab omakorda keha paranemisprotsessi. Tõsiasi, mida iga energiaravija ja ka arst teab, on, et mitte keegi ei suuda teist inimest ravida. Inimese keha ravib ennast ise. Teine inimene saab ainult anda võimaluse selle tervenemise toimumiseks.
 
Milline siis on kvantpuudutuse ravi?

Tervendatakse üldiselt nii, et tervendatav istub riided seljas. Tervendaja tõstab enda vibratsioonisageduse piisavalt kõrgele ja puudutab vaid kergelt tervendatavat andes nii tervendatava kehale võimaluse kopeerida sama vibratsioonisagedust. Erinevalt muudest energiatervendustest osaleb tervendatav ise ravis rääkides võimalikest tervendamisega liituvatest vaevustest ja emotsioonidest ja ravi kulgeb just nendest emotsioonidest lähtudes, oleme “kehakeele kuulajad”.
 
Tulemused pärast ravi ja ravi ajal on loomulikult väga individuaalsed. Tavalisemad nähud ravi ajal ja pärast ravi on kuumustunne, torked, kihelemine, vaheldumisi külm-soe, kõditav, kraapiv, sipelgad, nutmine, naermine ja nn. mullitustunde kogemine kehas, vahel ka valutunne. Kõik need tunded räägivad vaid sellest, et keha on alustanud vibratsioonitaseme kopeerimist ja on muutumisprotsessis, energiablokid avanevad.
 
Kvantpuudutus on turvaline, loomulik viis suurendada organismi sünnipärast võimet parandada iseennast. See näitab, et ei ole piire, mida on võimalik saavutada. Sul ei ole vaja õpetada oma keha, kuidas parandada haava, sinikat, luumurdu. Kui sul on tervis halb, siis anname võimaluse kehal ise ennast ravida haigustest, vigastustest, kvantpuudutus vaid kiirendab seda ja toetab keha.
 
Kvantpuudutusega tervendamise mõju kestab tavapäraselt umbes 3 ööpäeva. Aga nii nagu kõikide raviprotsesside puhul, on see individuaalne. Samuti tuleb meeles pidada, et kuigi kvantpuudutus on efektiivne ravimeetod erinevate vaevuste leevendamiseks, näiteks valude või kehaväärasendite parandamiseks, ei korva see traditsioonilist meditsiini. Parim on teda kasutada traditsioonilise meditsiiniga paralleelselt.
 
Kuna kvantpuudutus võib kiirendada parandamist, on veelgi tähtsam, et patsient on kogu aeg oma haigusega seoses arstliku järelvalve all.
 
Kvantpuudutuse toimimise kolm põhimõtet:
 
1. Elujõuenergia kasutamine.
 
a)  Elujõuenergia on väga tõhus vahend tervendamiseks resonantsi ja ühildumise (ehk kaasahaaramise) printsiipide tõttu. Füüsikas on resonantsi ja kaasahaaramise teooria protsess, kus kaks erineval sagedusel vibreerivat objekti hakkavad energiaülekande tõttu vibreerima samal sagedusel. See printsiip ilmneb keemias, neuroloogias, bioloogias, meditsiinis ja mujal.
 
b)  Elujõuenergia on universaalne ning seda tuntakse ja kasutatakse juba tuhandeid aastaid. Hiinlased kutsuvad seda "chi", jaapanlased "ki", vanad germaanlased "od" ja näiteks Indias on see tuntud "praana" nime all. See on meile kõigile loomuomane, midagi, mida me saame alati kasutada.
 
c)  Kvantpuudutuse tehnikate kasutamisel saame luua kõrge vibratsiooniga elujõuenergia välja. Kui me asetame selle vibratsioonivälja valu-, haiguse-, põletiku- või stressipiirkonda, saab keha ühilduda selle kõrge vibratsiooniga ning seega suureneb keha võimekus end tervendada.

2. Resonantsi ning kaasahaaramise printsiip.

a)  Kui kaks asja vibreerivad erinevatel sagedustel, siis on kalduvus, et madalamal sagedusel vibreeriv tõuseb üles ning ühildub kõrgemal sagedusel vibreerivaga, või kõrgemal sagedusel vibreeriv langeb alla ning ühildub madalamal sagedusel vibreerivaga või kaks vibratsiooni võivad ühilduda ka keskel.
 
b)  Kvantpuudutuse praktiseerija õpib hingamis- ja kehateadvusharjutuste abil hoidma eriti kõrget vibratsiooni ning kogu seansi vältel tõstab vibratsiooni järjest kõrgemale. Inimene, kellega te töötate, ühildub lõpuks teie kõrge vibratsiooniga. Me näeme resonantsi ja ühildumist kõikjal enda ümber. Erineval sagedusel vibreerivad elektronid ühilduvad: madalamal sagedusel vibreeriva elektroni vibratsioon tõuseb ning ühildub kõrgemal vibreerivaga. Pendliga seinakellad hakkavad käima ühes rütmis kuna energia kandub mööda seina ja paneb pendlid ühes rütmis liikuma. Me näeme seda ka bioloogilistes süsteemides, kuidas jaanimardikad vilguvad, konnad krooksuvad, rohutirtsud siristavad - kõik ühes rütmis.
 
c)  Kvantpuudutuse praktiseerija hoiab kõrget vibratsiooni ning isik, kellele seanssi tehakse, hakkab ühilduma selle kõrge vibratsiooniga. Praktiseerija tõstab oma vibratsiooni järjest kõrgemale ega langeta seda alla teise inimese tasemele ning seetõttu ei saa kunagi selle töö tegemisega kurnatu või "tühjaks imetud".
 
3. Keha arukus.

Mitte keegi ei saa tervendada kedagi teist, nagu ei saa ka seedida seda toitu, mida keegi teine sõi. Keha tervendab end ise. Me ei tervenda teisi inimesi, vaid hoiame resonantsi, mis lubab nende keha arukusel tervendada seda, mida vaja. Väga oluline on õppida protsessi usaldama - usaldama keha võimet ennast ise tervendada. Usaldada keha, et ta saaks teha, mida ta tahab ja peab tegema tervenemise jaoks.
 
Seansi jooksul võib esineda mitmeid erinevaid reaktsioone. Valu võib välja lüüa, emotsioonid võivad vabaneda. Me usaldame seda kõike, sest see on osa vabanemise protsessist. Keha on arvatavasti kõige alahinnatum arukuse vorm meie planeedil. Kvantpuudutus pole mitte üksnes suur avastus, vaid ka oluline inimoskus. 
 
 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.