esmaspäev, 10. juuni 2013

Aura negatiivsed värvid

        Vastukaaluks positiivsetele aura värvidele ilmuvad inimese aurasse vahel (kuid pole loomuomased) negatiivsed ehk soovimatud värvid: must, hall, määrdunud kollane, määrdunud oranž, pruun, erkroosa, helepunane, punakaslilla ja tumeroheline. Neis värvides kiirgav energia paistab silmale ilmetu ja määrdunud, selle tajumine ei ole meeldiv.
 
Negatiivsed ehk soovimatud värvid ilmuvad aurasse erinevatel asjaoludel. Negatiivsed emotsioonid, näiteks hirm, viha, mure ja kurbus, võivad mõjutada aura värvide muutumist ning samal ajal põhjustada negatiivse energia tekkimist. Väiksemad tervisehädad nagu nohu ja gripp võivad väljenduda inimeste auras häguste ning ebameeldivate värvidena, samuti väsimus ja energiapuudus. Isiksuse vead ja negatiivne meelestatus on omadused, mis võivad kindlasti auras avalduda.
 
Negatiivsetel aura värvidel on palju madalam võnkesagedus kui positiivsetel. Sulle piisab mõistmisest, et määrdunud ja soovimatutel värvidel on madal võnkesagedus ning et need erinevad üksnes määrdumuse astme ja inetuse poolest.
 
Negatiivsed värvid kõrgemast võnkesagedusest madalamani
 
        Must
        Hall
        Määrdunud kollane
        Tuhm pruun
        Määrdunud pruun
        Erkroosa
        Helepunane
        Punakaslilla
        Tumeroheline
 
Must
 
See energia on täpselt vastupidine valge valguse puhtale energiale. See on väga määrdunud ja tugev valgus, millel on erinevad tähendused olenevalt asukohast auras. Mida ilmsem on must värv inimese auras, seda pingelisem on probleem või olukord.
 
Seda inetut värvi leidub rohkesti negatiivse mõtlemisega ja kahepalgeliste inimeste auras, harilikult pea ümbruses ja sageli kogu keha ümber. Tavaliselt on nendel inimestel tugev aura, kuid see on saastunud. Nende inimeste eest tuleks hoiduda. Nad ei ole usaldusväärsed ei äri- ega isiklikes suhetes. Neil võib olla kalduvus valetada, rääkida vaid osaliselt tõtt ja teisi inimesi pette. Nad ei meeldi iseendale ja võivad peegeldada oma tingimusi, vaenulikust ning negatiivsust lähedastele sõpradele ja sugulastele. Teatud juhtudel võivad nad oma abikaasat või lähedast sõpra kas sõnades, emotsionaalselt või füüsiliselt väärkohelda. Nende pea ümbruses leidub väga vähe positiivset energiat.
 
Teatud tingimustel võid aru saada isegi sellest, kui teine inimene valetab sulle või petab sind. Sellest tuleb juttu põhjalikumalt juttu raamatu viiendas peatükis.
 
Kui tajud, et inimese aura on talle väga lähedal ja tema pea ümber (tavaliselt kahe või nelja tolli kaugusel) leidub kahvatut musta värvi, siis on ta väsinud ja võimalik, et ka masenduses. Selle inimese auras, eriti pea ümber, võivad sellegipoolest esineda ka positiivsed värvid, kuid need on segunenud kahvatu musta energiaga.
 
Nõustajatel ja teistel, kes tegelevad inimloomuse uurimisega, võib inimestega töötamisel olla abi järgmistest negatiivse värvi avaldumise näidetest. Kui vaatad inimese nägu ja see paistab olevat kaetud hallikasmusta energialooriga, mis varjutab selget vaadet, siis on see inimene talunud oma elus väga suurt väärkohtlemist, mis võib olla osaliselt aset leidnud varasemal ajal.
 
See õnnetu hing on mõnda aega olnud emotsionaalse, sõnalise või füüsilise väärkohtlemise ohver. Ta vajab nõustamist, et katkestada väärkohtlemisest tekkinud ring, mis on kandunud minevikust edasi olevikku.
 
Kui oskad seda negatiivse energia määrdunud kiirgust tähele panna, siis võid õppida teisi abistama ja ennast kaitsma. Madala võnkesagedusega must värv tekitab tundlikes inimestes ängistust ja ebamugavustunnet.
 
Hall
 
Hallil värvil on inimese auras sama tähendus nagu mustal energial, kuid vähemal määral. Ka hall toon võib näidata, et inimene on haige. Näiteks, kui näed või tunnetad inimese lauba lähedal vasaku kulmu kohal hallikat energiapöörist, siis on selles piirkonnas peavalu.
 
Selgeltnägijatele jätab hall värv inimese auras mulje, nagu vajaks see inimene pesemist.
 
Määrdunud kollane
 
Määrdunud kollane inimese energiaväljas on päikesekollasest kergesti eristatav. See näeb välja nagu pori või söega segatud ilus kollane, mida ei ole meeldiv vaadata. Määrdunud kollane näitab, et kehas ja auras esineb terviseprobleemidest tekkinud energiablokeeringuid. Mingit haigust põdeva inimese energiaväljas asub määrdunud kollane tavaliselt probleemse piirkonna ees. Kui oled õppinud "nägema" või tajuma aura värve, siis oskad inimese probleeme ära arvata. Näiteks varajases või keskmises staadiumis rinnavähki põdeva naise rinna ees hõljub määrdunud kollast värvi. Artriidi puhul esineb sama energia õlgade, randmete, sõrmeliigeste ja põlvede ümbruses. Seljaprobleemide, näiteks mööda jalga jooksva ishiase käes vaevleva inimese jalgade ümber on määrdunud kollase vööndid. Kui kollasega näib olevat segunenud roheline, siis toimib närvides ja teistes vaevatud piirkondades tervendav energia. Rohelise värvi ilmnemine kollase asupaigas näitab, et organism püüab haiget piirkonda tervendada.
 
Aktiivsete inimeste puhul võib veidi heledamat kollast näha ka äsja ülepingutatud lihaste ümber.
 
Kuigi tegemist on negatiivse ja ebapuhta madala võnkesagedusega energiaga, võib see olla abivahendiks, mis näitab tõsise terviseprobleemi ohtu, kui haigus ei ole jõudnud veel kaugele areneda. Mõnikord näeb auralugeja või selgelt nägija auras haigust enne, kui see on jõudnud kehas avalduda. See võiks olla suurepäraseks haiguste ennetamise vahendiks.
 
Määrdunud oranž
 
Määrdunud oranži negatiivsel energial on sama tähendus mis määrdunud kollasel, kuid see on intensiivsem. Teisisõnu, see ebameeldiv värv näitab, et haigus on juba kaugele arenenud. Määrdunud oranž energia võib olla märgiks vähist või teistest tõsistest haigustest, mida on raske pidurdada.
 
Tuhmpruun
 
See negatiivne värvitoon näitab erinevaid asjaolusid olenevalt sellest, misssuguses aura piirkonnas on pruun kiirgus märgatav. Kui pruun energia ümbritseb kogu pead (teatud inimeste puhul ka kogu keha), siis on tegemist väga negatiivse, valeliku ning eriti madala moraali- ja eetikanormidega inimesega. See heleda šokolaadi värvi ebameeldiv energia on nähtav aura välisservas ja kiirgab sissepoole, kuid jääb mitme tolli kaugusele peast ja keha pinnast.
 
Seksuaalmaniakid, pedofiilid, psühhopaatidest tapjad, ohtlikud inimesed, korrumpeerunud ja ebaeetilised ning teised ühiskonna põhjakihti kuuluvad soovimatud isikud on näited nendest, kes ilmutavad tuhmpruuni energiat.
 
Palun seda kohutavat värvi mitte segamini ajada järgmise negatiivse värvitooniga.
 
Määrdunud pruun
 
Inimesed, kelle energiaväljas esineb määrdunud pruuni, on väga tõsiselt haiged. Sageli võib see olla kaugelearenenud vähi tunnuseks. Need hinged on surmale väga lähedal. Tavaliselt hõljub määrdunud energia pööreldes ja keereldes haigestunud piirkonna kohal.
 
Kui vähk on levinud tervesse kehasse, hõljub ja keerleb negatiivne pruun energia kogu tema auras. See näeb välja, nagu oleks aurasse pruuni sõnniku ja söe tolmu visatud.
 
Määrdunud pruun näitab haiguse progresseerumist. Kui inimene jääb haigemaks, siis muutub määrdunud kollane tema auras aeglaselt määrdunud oranžiks ja lõpuks määrdunud pruuniks.
 
Tundlikud ja empaatilised inimesed tunnevad väga haige inimese energiavälja läheduses jõuetust ja ebamugavust.
 
Erkroosa
 
Erkroosa on pimestav energia, mida ei ole meeldiv näha ega tunnetada. 
 
Kujutle õrna, pastelset või "beebi" roosat, millesse on segatud erkpunast. Mõnedele paistab see värv vastumeelse ja inetuna. See värv on pehme sära ja raevuka ereduse segu.
 
Erkroosat esineb vaidlushimuliste inimeste auras. Tavaliselt ümbritseb see energia osaliselt või täielikult inimese pead ja on nähtav või tajutav kolme kuni kuue tolli kaugusel juustest. Äärmiselt vaidlushimuliste inimeste puhul ümbritseb see raevukas värv kogu pead. Neid inimesi tuleks igal võimalusel vältida. Harva võib erkroosa hõljuda väikese pilvena ka südame kohal.
 
Helepunane
 
Helepunane esindab viha, frustratsiooni ja mõlemal juhul kehas olevaid energiablokeeringuid.
 
Inimesed, kelle energiaväljas esineb pidevalt helepunast värvi, on täis sügavale juurdunud viha ja pettumust, mõnel juhul ka raevu. Nad ei ole viha ja teisi negatiivseid emotsioone endast välja lasknud. Nad on allasurutud emotsioonide vulkaanid, mis on valmis purskama. Väikeste punaste pilvedena esinev energia on väga silmatorkav nende pea kohal ja külgedel, võimalik, et ka südamepiirkonna lähedal.
 
Ebaterved emotsioonid, näiteks vaoshoitud viha, muutuvad aegamisi energiablokeeringuteks, seejärel füüsilisteks probleemideks.
 
Teatud südameprobleemidega inimestel avaldub helepunane südame ja vahel kogu rindkere kohal, samuti vasaku õla ja õlavarre ümbruses. Soikunud südameprobleemi korral on helepunane südame kohal vaevumärgatav. Kui südamehaigus on akuutne, siis levib punane energia üle rinna.
 
Helepunast võib näha ka vigastatud või haigete lihaste juures. Näiteks kui kellelgi on õlaliigese põletik või õlg muidu haige, siis ilmub inetu hele või pisut tumedam punane õla kohale nahapinna lähedale.
 
Kuigi helepunane esindab energiablokeeringuid ja terviseprobleeme ning pisut tumedam punane tähendab viha, näitavad mõlemad toonid viha. See võib olla inimeses peituv emotsionaalne viha või lihtsalt "vihane" lihas, kõõlus või mõni muu kehaosa.
 
Kui vaatled inimest, kelle auras esinevad tavaliselt positiivsed värvid, aga äkki ilmuvad mõlemale poole tema pead ja südame kohale punased pilvekesed, siis see inimene lihtsalt vihastas. Kui viha lastakse välja ja inimene rahuneb, siis punane värv kaob aurast.
 
Selle madala võnkesagedusega negatiivse värvi nägemine on abiks tervendamisel ja nõustamisel.
 
Punakaslilla
 
Eespool oli juttu harvaesinevatest positiivsetest värvidest, mis võivad inimese aurasse ilmuda. Helelilla näitab psüühilist ja vaimset ärkamist ning keskmine lilla viitab ülemeeleliste võimete olemasolule. Punakaslilla näeb välja määrdunum ja vihasem kui positiivne lilla energia. Kui oskad kujutleda keskmist lillat, millesse on segatud vihast helepunast, siis on sul üldine ettekujutlus selle negatiivse energia toonist olemas. Punakaslillat võib märgata pea kohal kroontšakra ja otsaesisel asuvas kolmanda silma tšakras. See võib katta ka pea pinda ning jätte mulje, nagu oleksid juuksed seda tooni värvitud.
 
Punakaslilla toon inimese auras tähendab nii ülemeeleliste võimete olemasolu kui ka viha. Inimesed, kelle auras leidub seda negatiivset energiat, on mõningaste ülemeeleliste võimetega, kuid täis viha ja frustratsiooni. Nende jaoks tähendab viha ja teiste negatiivsete emotsioonide välja laskmine ülemeeleliste võimete vallandumist ja suurenemist. Sel hetkel võib esineda ebatavalisi nähtusi, näiteks iseeneslik klaasi purunemine või esemete liikumine. Telekineetika (võime mõtte abil esemeid liigutada) on vaid üks näide selle kohta.
 
Niisugustel inimestel võib olla erakordseid ülemeelelisi võimeid, kuid neil on kalduvus kasutada  oma võimeid negatiivselt. Kui nad vabanevad vihast ja muutuvad rahumeelseteks, saavad nende ülemeelelised võimed hakata kujunema tõelisteks anneteks.
 
Tumeroheline
 
Tumerohelisel ei ole midagi ühist positiivse rohelisega, mis tähistab tervendamist. Sega mururohelist söetolmuga ja saad selle määrdunud negatiivse energia ligilähedase tooni. See ilmud hallikasrohelise energiapilvena, mis ümbritseb osaliselt või kogu inimese pead umbes nelja kuni seitsme tolli kaugusel juustest.
 
Inimesed, kelle auras leidub seda negatiivset kiirgust, on üldiselt armukadedad ja kadestavad teisi. Neil on kalduvus ihaldada endale seda, mis on teistel. See iseloomuviga võib tähendada nii kolleegi väiklast kadestamist kui ka kellegi abikaasa või kallima ihaldamist. Mida tugevam on negatiivne roheline inimese auras, seda armukadedam või kadedam on inimene.
 
____________________________
 
Käesolevas peatükis tutvustasin inimese aura värve, et sul oleks hõlpsam neid tõlgendada, kui hakkad lähitulevikus teiste ümber värve nägema ja tajuma. Inimese energiavälja lugemise ja tõlgendamise peamine eesmärk on teiste abistamine. Ladinakeelne väljend "summum bonum", mis tähendab "ülim või kõrgeim hüve", käib ka inimese aura lugemise kunsti ja oskuse kohta.
 
 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.