kolmapäev, 26. juuni 2013

Hingerännuks valmistumise seitse esimest päeva

        Inimese hing on igavene ja ühendatud Looja ehk Jumala ehk Suure Vaimuga. Vaimsel teekonnal käija teab seda ning mõistab, et inimene on kehaga hing, mitte hingega keha. Inimese meel, mis juhib füüsilist aju, on hingega tihedalt seotud. Tegelikult võiks meelt nimetada koguni hinge osaks. Meele kanda on vastutus sinu ümbrusetaju eest.
 
Hingeränd ehk astraalränd on erakordne ja imekaunis kogemus, mis võimaldab sul minna ükskõik kuhu. Sa võid külastada nii maise kui ka taevase maailma paiku. Sa võid minna teistesse riikidesse, külastada oma sõprade ja armastatud inimeste kodusid, uurida paljusid iidseid paiku või heita pilk kas või omaenda naabruskonda.
 
Hingeränd võib sind viia ka tervise- ja tarkusetemplitesse, kristallpaleedesse ning kaunitesse aedadesse, mis kõik asuvad taevastel väljadel. Sa võid pääseda ligi isegi akaša kroonikatele ehk ainulaadsele universaalsele raamatukogule. See on maagiline paik, kuhu on talletatud kogu informatsioon, kõik teadmised  ja tarkused. See paik jääb taevaste väljade kõrgemale tasandile.
 
Just siit saad sa informatsiooni kõigi oma eelmiste elude kohta. Selleks piisab vaid pilguheidust omaenda hinge salvestistele. Need salvestised kujutavad endast justkui iidset raamatut või kirjarulli, millesse on üles tähendatud kogu sinu minevik, olevik ja tulevik. See on ühtlasi kiire ning asjalik võimalus süveneda oma eelmistesse eludesse ning näha vilksamisi ka selles elus eesootavaid sündmusi.
 
Hing saab rännata magamise ajal. Paljud inimesed mäletavad neid kogemusi väga selgete unenägude või "unes lendamisena". Need unenäod tunduvad inimesele endale väga tõelistena. Kui sa vajud unne, võtab võimust magnetismi seadus. Su keha on lõõgastunud ning sinu ajulainete võnked märkimisväärselt aeglustunud. Sellises seisundis on muutunud ka inimkeha polaarsus. Kui tavaliselt on kehas ülekaalus negatiivsed osakesed, siis nüüd kaldub ülekaal positiivsete osakeste kasuks.
 
Seevastu inimese hinges on ülekaalus positiivsed osakesed. Ajulainete võngete teisenedes saab meel hinge vabalt suunata või sellele omapoolset mõju avaldada. Nii meelel kui ka hingel on loomupärane kalduvus sel ajal kehast väljuda. Magnetismi seaduse järgi vastaspoolused tõmbuvad ning sama laenguga poolused tõukuvad. Sama seadus kehtib ka hinge ja keha suhtes. Positiivselt laetud hing ning keha, milles samuti on nüüdseks rohkem positiivseid osakesi, hakkavad teineteisest tõukuma. Nii ongi inimese hingel hõlpsam füüsilisest kehast väljuda.
 
Kahjuks väga sageli enamik inimesi oma hingerännakuid lihtsalt ei mäleta, olgu need siis aset leidnud kas selgete unenägude või unes lendamise kogemusena. On olemas teatud meetodid, mille abil võid ise hingerännakut esile kutsuda. Samu meetodeid võid kasutada ka selleks, et valmistada end või oma patsienti ette hingerännuks, mis toimub ärkveloleku ajal, ehkki muutunud teadvuse seisundis. Samal viisil võid lasta hingel rännata, viibides koguni poolune seisundis.
 
ETTEVALMISTUSED HINGERÄNNUKS
 
Enne hingerännu katsetamist peaksid tegema teatud ettevalmistusi, et õnnestumise võimalused oleksid suuremad. Ettevalmistused puudutavad sinu toitumist ja hingamist ning vett.
 
Toitumine
 
Toitumine võib hingerändu mitmeti mõjutada. Eriti kehtib see hingerännu kohta ärkveloleku ajal või uneeelses seisundis. Taas kord tuleb mängu magnetismi seadus. Samamoodi nagu inimmeel ja keha kalduvad ka paljud toiduained oma olemuselt kas rohkem positiivsete või negatiivsete laetuste suunas. Seega võib toiduainete tarbimine mõjutada keha positiivsete või negatiivsete osakeste vahelist suhet.
 
Nagu juba eespool mainitud, on kehale omane kahe vastaspoolsuse, positiivse ja negatiivse olemasolu. Püüa hetkeks mõelda inimkehast kui auto akust, mis sisaldab nii elektrone kui ka prootoneid. Elektronid on negatiivselt ning prootonid positiivselt laetud osakesed. Mõlemad on vajalikud, et aku töötaks ilma igasuguse takistuseta.
 
Füüsilinegi keha vajab kooskõlaks ja enese alalhoiuks nii positiivseid kui negatiivseid osakesi. Kuigi keha sisaldab endas mõlemat poolust, on selles siiski ülekaalus negatiivselt laetud osakesed. Sama võib öelda ka teatud toiduainete kohta, mis on kas rohkem positiivsed või rohkem negatiivsed.
 
Positiivsete toiduainete hulka kuuluvad rohelised leherikkad aedviljad, mõningad seemned, näiteks seesami seemned, ja ka paljud puuviljad. Iseäranis "positiivsed" on näiteks kiivid, mangod, õunad, kirsid ning tsitrusviljad. Mõnikord on neid kõrgema ja kergema võnkesageduse ning positiivsete osakeste ülekaalu pärast nimetatud koguni "vaimutoiduks".
 
Samas on paljudes toitudes, näiteks punases lihas, sealihas, pagaritoodetes, jäätises ning maiustustes, valdav negatiivne poolus. Nende võnkesageduski on madalam ning raskepärasem.
 
Ent leidub ka selliseid toiduaineid, milles on võrdselt nii negatiivseid kui ka positiivseid osakesi, näiteks linnuliha, enamik piimatooteid, kala ja teisedki mereannid. Neid võib nimetada ka neutraalseteks toiduaineteks, mille võnkesagedused jäävad kusagile "vaimutoidu" ning raskepärase toidu vahele.
 
Hingamine
 
Elujõu sissehingamine on hingerännuks ettevalmistumise juures väga oluline.
 
Sisse hingates tõmbad kopsudesse chi'd ehk universaalset energiat. Kui hoiad mõne sekundi vältel seda elujõudu oma kopsudes, siis jõuab see energia vereringe kaudu kogu sinu kehasse. See tõstab enesestmõistetavalt ka sinu võnkeid ning muudab füüsilise keha justkui kergemaks ja kallutab keha olemuslikku negatiivset polaarsust rohkem positiivsema suunas. Seega, sügavalt hingamine ja "vaimutoit" avaldavad kehale üsna sarnast mõju.
 
Hingerännu ehk astraalrännu võime treenimisel võib sügavalt hingamise harjutust isegi sammukese edasi arendada. Hinga sügavalt sisse nagu varemgi, kuid nüüd püüa õhku hoida kopsudes kauem kui viis sekundit. Mida kauem hinge kinni hoida, seda rohkem suudab su keha end positiivsete osakestega laadida. Samuti tõusevad keha võnkedki endisest palju kõrgemateks. Ent hinge kinnihoidmisega ei tohiks üle pingutada. Lõpeta kohe, kui tunned, et see muutub kuidagi raskeks ning valmistab ebamugavusi.
 
Vesi
 
Teatud eripärasel viisil vee kasutamine avaldab kehale kahekordset mõju. Igaüks, kel on tõsine soov ette võtta hingerändu, peab jooma päeva jooksul vajaliku koguse vett. Veel on võime keha loputada ning eemaldada organismist soovimatuid jääkaineid, mürke ning muidki väga madala võnkesagedusega kõrvalsaadusi. Soovimatutest ainetest vabanemine aitab kehal alal hoida nii füüsilisele kui ka vaimsele tervisele kasulikku energiat.
 
Blogi sissekandes "Füüsilisest kehast välja rännaku õpetus" on kirjeldatud veeklaasi meetodit, mille abil klaasis olevat vett saab magnetiseerida ehk "laadida", tõstes selle energiavõnkeid. Hingerännuks ettevalmistumisel tuleb see võte igati kasuks.
 
"Vaimutoidu", pikendatud sügavalt hingamise harjutusi ja vee magnetiseerimist ehk laadimist võid kombineerida alljärgneval viisil. Siis oled taganud endale hingerännu õnnestumiseks paremad võimalused.
 
Enne hingerännu katsetamist peaksid seitsme päeva jooksul järgima kindlat režiimi. Tavaliselt piisab ühest nädalast, et soovitud energeetilised muutused kehas ja hinges aset leiaksid. Selle aja jooksul peaksid hoolikalt jälgima oma toitumist. Kui oled taimetoitlane ega armasta eriti magusat, siis võib-olla ei olegi sul otsest vajadust oma toitumist reguleerida. Ent kui sinu toidulaual on pidevalt märkimisväärses koguses punast liha, siis peaksid selle toiduaine tarbimist järgneva seitsme päeva jooksul oluliselt piirama. Sama lugu on ka maiasmokkadega, kes peaksid selle nädala jooksul püüdma oma magusaiha ohjeldada.
 
Ära unusta, et seesugune olukord on vaid ajutine ja et eelnevaisse ettekirjutustesse võib suhtuda ka pisut vabamalt, need ei ole kivisse raiutud. Püüa leida enda jaoks sobiv tasakaal. Hingeränd võib õnnestuda nii lihasööjal kui ka tõsisel taimetoitlasel. Ent seda on lihtsalt kergem õppida, kui suudad ettevalmistusajal neid muutusi ellu viia. Kui oled hingerännus juba omajagu viibinud, siis võivad need eelnevalt läbi viidud ettevalmistused rännaku- ja kehaväliseid kogemusi võimendada.
 
Kõigist "vaimutoitudest" on kõrgeima võnkesagedusega rohelised leherikkad aedviljad, milles on ohtrasti positiivseid osakesi. Iseäranis kehtib see just lehtsalati ja spinati kohta. Kui suudad seitsme päeva jooksul neid suurtes kogustes süüa, annavad tulemused endast hingerännul märku.
 
Ettevalmistusajal peaksid pikendatud sügavalt hingamise harjutust läbi viima kaks korda päevas, hommikul pärast ärkamist ning õhtul enne uinumist. Kui su tööaeg on muutub, võid harjutuse sooritamise aja valida vastavalt oma päevaplaanile.
 
Alusta igat hommikut sügavalt sisse hingates. Õhku kopsudes hoides loe mõttes aeglaselt kaheteistkümneni ja tunneta, kuidas kopsud hakkavad sel ajal tukslema. Sa tunned rinnus survet. Kui jõuad loendades kümneni, hinga aeglaselt suu kaudu välja. Püüa mitte kiirustada, vaid hinga rahulikult lõpuni välja. Soorita sama harjutust vee kaks korda. Seejärel pöördu tagasi tavapärase hingamisrütmi juurde ja asu oma igapäevaste toimetuste kallale. Õhtul korda sügavalt hingamise harjutust samal moel taas kolm korda. Järgi seda režiimi veel kuuel järgneval päeval.
 
Sa võid märgata, et su keha justkui võnguks edasi ja tagasi. See on normaalne ilming. Su keha muutub üha positiivsemalt laetuks, lastes sinu igavesel hingel välja lipsata. Sinu hing liigub füüsilisest kehast pisut väljapoole, ulatudes auravälja, ja siseneb seejärel tagasi kehasse.
 
Selle ühe nädala jooksul peaksid korra päevas või vähemalt üle päeva läbi viima veeklaasi meetodit. Püüa ettevalmistusaja jooksul rakendada järgnevat meetodit vähemalt kolmel korral.
 
Täida keskmise suurusega klaas veega ning leia endale nurgake, kus saksid omaette vaikselt istuda. Aseta veeklaas enda kõrvale ja soorita tule abil käte soojendamise harjutust. Nüüd tõsta veeklaas üles. Säti käed mugavalt ümber klaasi ning jälgi, et peopesad ja sõrmed oleksid kenasti vastu klaasi surutud. Nii on kindel, et chi ja tervendav energia saavad vette neelduda.
 
Pea meeles, et parem käsi sisaldab chi ehk universaalse energia positiivset poolust ning vasak negatiivset. Eespool sai mainitud, et magnetismi seaduse järgi erinimelised poolused tõmbuvad ja samanimelised tõukuvad. Seega tõmbab parema käe positiivne poolus ligi vasaku käe negatiivset poolust. Selle tulemusena need kaks poolust vees ühinevad. Lõpuks vesi magnetiseerub ning hakkab võnkuma kõrgemal sagedusel. Vees saab valdavaks just positiivne poolus.
 
Tunneta läbi randmete käelabadesse liikuvat soojust ja energiat. Keskendu sellele mõneks hetkeks, kuni tunned kätes ning sõrmedes soojust ja tukslevat aistingut. Lase sel aistingul võimenduda.
 
Nüüd suuna oma tähelepanu veeklaasile. Tunneta, kuidas tukslemine vastu klaasi pinda surutud kätes üha tugevneb, kuni tundub, justkui tuksuks vee enda süda. Vesi võib sulle hakata tunduma teistsugusena. Hoia klaasi veel umbes viis minutit. Sulle võib näida, nagu püüaks klaas su käsi eemale lükata. Nüüd on vesi täielikult magnetiseeritud. Seda vees sisalduvat chi'd või tervendavat energiat nimetatakse vahel elujõuks.
 
Nüüd joo klaas kiiresti tühjaks. Õige pea võid kõhus hakata tundma meeldivat soojust. See näitab, et laetud vesi avaldab kehale positiivset mõju. Keha võnkesagedus tõuseb ning sinus saavutab ülekaalu positiivne poolus.
 
Seitsme ettevalmistava päeva möödudes toimuvad toitumise, hingamise ja veekoosmõjul sinu võnkesageduses muutused, mis on hingerännuks vajalikud. Ja nüüd oledki valmis alustama.
 
Kaheksandal päeval võid katsetada järgnevat meetodit. See on lihtne harjutus ...
 
_____________________________________
 
TULE ABIL KÄTE SOOJENDAMISE HARJUTUS
 
Alusta südametšakrasse hingamise harjutusega, millest oli juttu raamatu esimeses peatükis. Pärast hingamisharjutust lõdvestu mõneks hetkeks ning lase oma meel vabaks. Seejärel vii käed vöökoha kõrgusele või hoia neid süles ning lähenda peopesi teineteisele nii kaua, kuni nende vahele jääb umbes kolm tolli vaba ruumi. Pole tähtis, kas teed seda istudes või seistes. Mõlemad peopesad peaksid olema kergelt kumerdatud, kuid ei tohi teineteise vastu puutuda.
 
Keskendu oma kätele. Võid ise valida, kas soovid silmad sulgeda või hoida need avatud. Lase soojusel, verel ja energial voolata piki käsivart käelabadesse. Kujutle mõne sekundi vältel, et energia voogab sinu õlgadest alla nagu soe vesi.
 
Seejärel suuna tähelepanu käsivartelt uuesti käelabadele. Eriti hoolikalt keskendu peopesadele. Püüa säilitada oma tavapärast hingamisrütmi. Need, kellel on kaasasündinud tervendajavõimed, tunnevad peopesade kiiret soojenemist, millele järgneb soojuse edasikandumine ülejäänud käelabadesse, kaasa arvatud sõrmedesse. Igaüks ei pruugi seda tajuda nii ruttu kui ehk sooviks. Sellepärast ei maksa muretseda. Mida rohkem harjutad, seda kergemaks harjutuse see osa muutub.
 
Harjutuse järgmine osa on oluline, sest peaaegu kõik teie seast märkavad tulemusi. Lase meel mõneks hetkeks vabaks. Nüüd kujutle end istumas soojal suveõhtul lõkketule ääres. Vajadusel meenuta aega, mil olid sarnases olukorras. Mälestused aitavad aistingutel esile kerkida ning sul on lihtsam saavutada soovitud mõju.
 
Kujuta ette, et sirutad käed lõkke ees istudes kuuma tule poole. Tunneta, kuidas su peopesad ja mõlemad käed muutuvad leekide lähenedes aina soojemaks ja soojemaks. Mõtle lõkketule erinevatele värvidele. Püüa oma vaimusilmas kujutleda kõiki neid punaseid, oranže, sinakaid ja valgeid tansisklevaid leeke. Seejärel kujuta ette, kuidas kõik need värvid hakkavad aegamisi kokku sulanduma üheks värviks - valgeks. Tunne, näe või kujutle seda valget kuma tulise valge tulena oma peopesade vahel. Koonda kogu oma tähelepanu sellele kuumale valgele energiale, mis väljapoole tukseldes peaaegu et puudutab su peopesi. Su käed võivad muutuda higiseks, väga soojaks ning hakata isegi tukslema või surisema. Lase sel mõne sekundi vältel toimuda, kuni tunned, et piisab.
 
Seejärel pöördu tagasi tavateadvuse seisundisse ning langeta käed külgedele. Pärast harjutuse sooritamist tajud veel mõnda aega kätes soojust.
 
 
Douglas De Long 
IIDSED RAVIVÕTTED
Hingelise ja vaimse arengu käsiraamat
 
 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.