neljapäev, 6. juuni 2013

Inimese aura nägemine ja õigesti lugemine

         Inimese aura värvide lugemine ja tõlgendamine võib osutuda hindamatuks abivahendiks haiguste ärahoidmisel ja diagnoosimisel, isiklike ja tööalaste suhete loomisel ning nõustamistegevuses. Lähitulevikus hakkab ühiskond inimese energiavälja tähtsust vääriliselt hindama ja seda teadmist inimkonna abistamiseks kasutama.
 
Kui sa oled ära õppinud aura värvide nägemise, siis järgmiseks väga tähtsaks oskuseks on neid õigesti tõlgendada. Kõige tähtsam on teadmine, et aurat ei tohi juhuslikult lugeda või tõlgendada. Sa pead teisi inimesi ümbritseva energia lugemiseks kavandama kindla meetodi. Kasuta kindlasti oma intuitsiooni ja sensitiivsust kogu aura lugemise vältel.
 
Enamikel juhtudel peaksid alustama pead ümbritsevate värvide lugemisega. Nagu juba öeldud, saad suurema osa informatsioonist just sellest piirkonnast. Ära unusta pead ümbritsevale aurale keskendudes vaadata kroon- ja kolmanda silma tšakrat. Vaata ja tunneta kiirustamata aura värve. Pane tähele, kas need on puhtad või määrdunud. Pööra erilist tähelepanu sellele, kuidas sa end vaadeldava inimese läheduses tunned. Empaatia või tundlikkus on lisavahend, mis aitab aurat õigesti lugeda. Soovi korral võid teha märkmeid selle kohta, mida pead ümbritsevad auras näed või tajud.
 
Kui oled pea ümbruse vaatlemise lõpetanud, asu õlgade juurde. Pane tähele nii positiivseid kui ka negatiivseid värve. Püüa märgata, kas ühe õla energia on teise õla omast erinev. Kui ühe õla juures on negatiivset energiat või miski "tundub" olevat valesti, siis küsi vaadeldavalt inimeselt selle kohta kontrollimise mõttes aru. Paljudel inimestel kogunevad pinged just sellesse piirkonda. Sa õpid sellest aru saama, kui oled aura lugemises juba vilunud.
 
Järgmiseks liigu aeglaselt pilguga mööda õlavarsi alla kuni küünarnukkideni ja vaata, kas selles piirkonnas leidub negatiivset energiat. Pärast küünarnukkide vaatlemist vii pilk mööda küünarvarsi alla ja otsi rohelist tervendavat energiat või energiablokeeringuid. Lõpuks peata pilk käelabadel, mis on väga tähtsad kehaosad. Käelabade ja randmete ümbruses olevaid aura värve "lugedes" saad aru, kas inimene on haige, kas kehas või selle meridiaanides esineb energiablokeeringuid ja kas tegemist on loomupärase tervendajaga. Käelabadest ja randmetest võib ka liigesepõletike olemasolust teada saada.
 
Kui sa pöörad kätele keskendumise ajal tähelepanu oma energiatundele, saad aru, kas see inimene "tundub" olevat haige. Kui sul on esialgu värvide nägemisega raskusi, siis ära kaota julgust, vaid püüa värve ja energiat lihtsalt tajuda. Sa võid õigete värvide tajumiseks kasutada isegi oma "kolmandat silma" või "sisekaemust".
 
Oma "Kolmanda silma" või "sisekaemuse" kasutamiseks vaata lihtsalt endasse. Samal ajal võid hoida silmad lahti ja silmitseda edasi inimese käsi või muud kehapiirkonda. See on väga sarnane unistamisele. Soovi korral võid hetkeks silmad sulgeda ja keskenduda mõttes kehaosale, mida loed. Tunneta, näe või taju mõttes värve. Tekkivad kujutised või nägemused on ehtsad ja õiged. Tegemist ei ole sinu ettekujutlusega! Paljud inimesed võivad õppida sel moel aurat õigesti lugema.
 
Käsi ümbritsevat energiat lugedes või tunnetades võid inimesega vabalt suhelda, nii saad tagasisidet ja oma tajudele kinnitust.
 
Kui oled käte vaatlemise lõpetanud, tõsta pilk kaela ja kurgu piirkonnale ning otsi sealt negatiivset energiat või määrdunud värve.
 
Seejärel keskendu rindkerele, eriti südame piirkonnale. Vaata rinnast "läbi" kaugusse ja pane tähele rinna ümbruse värve ning energiat.
 
Pärast rindkere energia jälgimist pööra tähelepanu alakehale. Hoia pilk naba piirkonna kohal. Kasuta sama meetodit nagu rindkere lugemise ajal. Püüa tajuda või näha, kas seal leidub energiablokeeringuid. Need võivad esineda alakeha kohal hõljuva hallika pilvena. Kui pilv on olemas, siis on seal energiablokeering ja võimalik, et ka terviseprobleem, mis asub otse negatiivse hallikat tooni pilve all.
 
Lõpuks vaata kiiresti üle inimese puusad ja jalad. Palu tal püsti tõusta ja käsi kehast pisut eemal hoida. Lase pilgul aeglaselt liikuda üle mõlema puusa, seejärel mööda jala välimist külge kuni jalalabani, siis mööda teise jala välimist külge. Tee seda kiirustamata ja keskendu hetkeks põlvedele. Kui märkad negatiivseid värve või energiat ühe või mõlema põlve juures, siis on energiablokeering ühes või mõlemas põlves. Räägi sellest vaadeldavaga.
 
Sa võid paluda inimest ka ringi pöörata, et saaksid lugeda energiat tema selg roo, selja ja tuharate kohal. Selja kohal nähtavad või tajutavad negatiivsed värvid võivad vahel viidata seljaprobleemidele või isegi polüskleroosile. Kui ükskõik missuguses eespool nimetatud piirkonnas on märgata helerohelist värvi, siis on energiablokeeringu ja füüsilise probleemiga kehaosadesse suunatud tervendavat energiat.
 
Teatud juhtudel ei ole inimene ise blokeeringutest või füüsilistest probleemidest teadlik. See ei tähenda, et sa eksid või probleemi ei ole. See võib tähendada, et inimene ei ole ise olukorrast teadlik või et negatiivne energia asub alles auras ega ole veel füüsilises kehas avaldunud.
 
Lõpuks saavad vaadeldavatest inimestest sinu kliendid või patsiendid (kui kavatsed saada sensitiiviks või elukutseliseks auralugejaks). Seda kasulikku võimet edasi arendades saad aidata sõpru ja pereliikmeid, diagnoosides meditsiinilisi ja emotsionaalseid probleeme nende auras. Need, kes tegelevad meditsiini ja nõustamise vallas, saavad selle võime abil muuta oma töö tõhusamaks. Lõppude lõpuks on sinu tõeline eesmärk elus teisi aidata.
 
Kui on tahtmist,
siis pole midagi võimatut.
 
Francis Bacon
(Briti filosoof ja teadlane, 1561-1626) 
 
 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.