kolmapäev, 19. juuni 2013

Inglite ja vaimsete teejuhtide erinevus

        Paljud inimesed ajavad valgusolenditest rääkides või mõeldes segamini terminid "ingel" ja "vaimne teejuht". Arvatakse, et nad on üks ja seesama, et ingel on vaimne teejuht ja vaimne teejuht on ingel.
 
Olgugi et need olendid töötavad koos ja mõnikord täidavad sarnaseid ülesandeid, ei ole nad üks ja seesama. Inglid ja vaimsed teejuhid ei kuulu ühte perekonda või liiki.
 
Vahel usutakse ka, et pühakusarnane inimene võib olla maapealne ingel või saada selleks elust lahkudes. Tõsi on aga see, et ingel on ingel, ta on alati ingel olnud ja jääb selleks igavesti.
 
Need taevalikud olendid on Jumala loodud. Neil on jumalik seos Loojaga ja nad täidavad taeva nimel mitmeid ülesandeid. Inglid võivad tervendada, lohutada, kaitsta ja juhtida sind läbi elu.
 
Need vaimsed olendid on ka taevased sõnumitoojad, kes edastavad teateid või hoiatavad inimesi. Sõna ingel tuleb kreekakeelsest sõnast aggelos või angelos, mis tähendab "sõnumitooja".
 
Uues ja Vanas Testamendis on nende taevalike olendite kokku üle kolmesaja viite. Matteuse ja Luuka evangeeliumite esimestes peatükkides peaingel Gabriel Sakariast, Ristija Johannese tulevast isa, samuti neitsi Maarjat, Jeesuse tulevast ema. Sõnumitooja taevast kuulutas ette Ristija Johannese ja Jeesuse sündi. Piiblis on viidatud ka inglite hoiatusele.
 
Taevased väljad koosnevad erinevatest tasanditest või dimensioonidest. Seal eksisteerib kõik väga kõrgetel võnkesagedustel. Taevas valitseb hierarhia, mis algab Jumalast, Jumala väest - tuntud ka kui Looja või Ülim Olend.
 
Looja, kes esindab nii mehelikke kui ka naiselikke printsiipe, kiirgab keskmest jumalikku energiat väljapoole taevastele väljadele ja universumisse, tähtedele, planeetidele ning Maale. See jumalik olemus, mis sisaldab arukust, võimu ja tervendavat energiat, levib läbi taeva kõrgete vaimsete vibratsioonide ja Maa madalate füüsiliste vibratsioonide.
 
Jumala inglid liiguvad ja töötavad mõlemas maailmas. Neid on sama arvukalt kui tähti, nad on ainulaadsed ning täidavad erinevaid ülesandeid või eesmärke.
 
Mõned neist erakordsetest olenditest töötavad kaitseinglitena, kaitstes inimesi nende elu ajal. Paljud väikesed lapsed suudavad oma kaitseingleid näha ning võtavad need taevalikud olendid avatud ja puhta südamega vastu. Isegi organiseeritud kristlus on kõigi oma vigade juures seda tunnistama hakanud.
 
Inglite seas valitseb kindel kord, taevase hierarhia tipus on peainglid, kellel on imelised võimed ja kes vastutavad teiste inglite eest. Peainglid on Loojale väga lähedal ning täidavad väga erilisi ülesandeid. Nende sead on tähtsaid taevalikke sõnumitoojaid, imetegijaid, tervendajaid, kaitsjaid, vaimseid õpetajaid ja kurjade pimedusejõududega võitlevaid sõdalasi.
 
INGLID
 
Neli kõige tuntumat peainglit on Rafael http://en.wikipedia.org/wiki/Raphael_%28archangel%29 , Gabriel http://en.wikipedia.org/wiki/Gabriel , Uriel https://en.wikipedia.org/wiki/Uriel ja Miikael https://en.wikipedia.org/wiki/Michael_%28archangel%29 . Võimekad selgeltnägijad suudavad neid valgusolendeid näha ja tajuda. Mõned inimesed, keda on õnnistatud selgeltkuulmise võimega, kuulevad, kuidas inglid ja vaimsed teejuhid nendega räägivad.
 
Loodetavasti saavutad ka sina need võimed kui kasutad käesolevas raamatus leiduvat informatsiooni, võid arendada endas erilisi selgeltnägemise ja selgeltkuulmise võimeid, et näha ja suhelda inglite ja vaimsete teejuhtidega.
 
Sinu inglid töötavad koos sinuga seletamatul, kuid imelisel moel. Võimekad tervendajad ja inimesed, kes soovivad kasutada oma tervendajapotentsiaali, saavad tööd alustada koos tervendajatest inglitega. Kui sinu kroon-, kolmanda silma, südame- ja peopesa tšakrad aktiveeruvad ning avanevad, siis suudad vastu võtta nii taevaste väljade tervendavat energiat kui ka tervendajast ingli või inglite ravivat väge. Need taevased olendid omavad tervendajavõimeid ning võivad kõrgematest sfääridest "alla vibreerida" või alandada oma võnkesagedust ja laskuda meie füüsilisse maailma, et ühendada oma energia sinu auraga.
 
Kui sa arendad endas tervendajavõimeid, siis tõstad oma keha ja aura võnkesagedust. Aura suureneb ja kui kroontšakra on korralikult aktiveeritud, siseneb tervendajast ingel sinu energiavälja ning liitub kroon- ja kolmanda silma tšakraga, tuues tervendavat ja universaalset energiat kroontšakra kaudu sinu südametšakrasse (mis peaks nüüd olema armastusega avatud). Sealt voolab inglilt saadud energia koos muu energiaga sinu käsivartesse ja käelabadesse ning voolab sinust läbi ja välja - sinu patsiendi või kliendi kehasse - tavapärasest suur hulk energiat, mis vabastab patsiendis tema enda sisemise tervendava energia. Patsiendile ei jää sinust voolav suurenenud energiahulk märkamata.
 
See on üks põhjustest, miks sulle eelnevaid harjutusi tutvustasin. Kui sinu tšakrad on korralikult avatud, avalduvad sinu võimed suuremal määral kergemini.
 
Inglite abiga tervendamine, mida äsja kirjeldasin, on tegelikult kanaldamise vorm. Valgusolendid võivad mõnikord siseneda ruumi, kus toimub tervendamine, ja asetada oma inglikäed patsiendi või kliendi peale. Ka patsient tunneb lisakäsi oma kehal.
 
Mõned valgusolendid külastavad voodihaigeid ja teevad oma tööd, kui inimene magab. Tulemuseks võib olla imeline paranemine. Surmalähedase kogemuse üle elanud inimesed on rääkinud inglite või valgusolendite kohalolekust toimunu ajal.
 
Inglid on saadetud ka nende inimeste juurde, kes lähevad üle teispoolsusesse. Kui inimese keha on suremas, siis hakkab ta nägema või tajuma inglite, vaimsete teejuhtide ja lähedaste kohalolekut. Võib-olla ilmub surija tuppa tema kaitseingel koos lahkunud vanaema või vanaisaga. Niisugune külaskäik leiab tavaliselt aset päev või paar enne inimkeha surma. Nii valmistatakse inimese hing ette üleminekuks maisest ilmast taevasse. Enamasti muutub inimene sel ajal rahulikuks ja saab lohutust. Siis on inimene ka füüsiliselt kooskõlas kõrgemate dimensioonidega ning hing võib väga hästi eksisteerida taeva ja maa vahel. Igal juhul ei ole hing füüsilise surma hetkel kunagi üksi. Surmaingel saadab inimese hinge - tõelist sisemist olemust - füüsilisest kehast lahkumisel ja mõlemad, nii ingel kui ka äsja kehast lahkunud hing, tõstavad oma võnkesagedust ning tõusevad taevastele väljadele.
 
Vanasti õpetati Tiibeti munkasid abistama lahkuvate hingede üleminekut "teisele poole". Ka tänapäeval on selgeltnägijaid ja sensitiive, kes suudavad seda erilist ülesannet täita. Lähitulevikus hakatakse selle ülesandega tegelema täistööajaga ja professionaalsel tasemel.
 
Enamik peamisi religioone tunnistab inglite olemasolu. Ingleid mainitakse juudi ja islami usus. Prohvet Muhamed väitis, et nägi peaingel Gabrieli, kes olevat lubanud teda tema õpetustega aidata.
 
Ingleid võib näha ka kunstis. Paljud kuulsad renessansiaegsed kunstnikud lõid meistriteoseid, millel on kujutatud religioosseid tegelasi ja ingleid. Leonardo Da Vinci maalil "Maarja kuulutus" http://uploads0.wikipaintings.org/images/leonardo-da-vinci/annunciation.jpg  on kujutatud tiibade ja oreooliga (st auraga) inglit. See on vaid üks paljudest maalidest, mis on valminud moodsa lääne tsivilisatsiooni tekke ajal.
 
Viimastel aegadel on huvi valgusolendite vastu kasvanud. Selleks on ka hea põhjus. Mida rohkem inimesed ärkavad, seda teadlikumaks nad vaimsetest küsimustest ja seda vähem muretsevad füüsilise maailma asjade pärast. Ka koostöö inglite ja vaimsete teejuhtidega muutub tavaliseks.
 
Inglid on paljudele armastuse, valguse, rahulolu ja julgustuse toojateks. Lastele on nad kaitsjateks ja kaaslasteks. Ilma nende valgusolenditeta oleks meie maailm nukker tühise oleskelu paik, keegi ei suudaks siin tõeliselt "elada".
 
VAIMSED TEEJUHID
 
Vaimsed teejuhid töötavad koos inglite ja abistavad inimesi füüsilises maailmas sarnaselt inglitele. Vaimsed teejuhid täidavad niisuguseid ülesandeid nagu inimese suunamine, õpetamine ja lohutamine.
 
Inimperekonna ja vaimsete teejuhtide vahel on väga tihe seos. Erinevalt inglitest eksisteerisid teejuhid kunagi inimestena. Nad on elanud, tundnud ja kogenud füüsilises maailmas elamisega kaasnevaid tundmusi. Neil olenditel pole enam füüsilist keha, nad eksisteerivad oma tõelise olemusena, hingena, ja neil on kõrgem võnkesagedus kui inimesel.
 
Leidub palju inimesi, keda on maises elus pikka aega suunanud, lohutanud ja abistanud nende lahkunud lähedased nagu vanaisad, vanemad ja teised sugulased ja sõbrad. Põhja-Ameerika indiaanlased nimetavad seda "jalutamiseks esiisadega". Austraalia pärismaalastel on sarnased uskumused.
 
Kui inimene sureb või täpsemini, kui tema hing läheb taevasse, siis näeb ta ülevaadet oma elust koos kõigi selle tahkudega. Paljusid kehast lahkunud hingi ootab ees puhkuse ja taastumise aeg.
 
Vaimsed teejuhid nagu inimesedki on pärit igast elualalt. Kõigil neil on oma isikupära nagu ka inimestel. Nad on lihtsalt füüsilise kehata hinged, kes on nõustunud või soovinud inimestega töötada. Inimkonda teenides saavad vaimsed teejuhid kasvada ja areneda omaenda tõelise valgustatuse suunas.
 
Seega ei ole vaimsed teejuhid eksimatud. Ka neil on omad vead nagu sinul. Vaimsed teejuhid, eriti need, kes alles õpivad, tulevad siia maa peale, et olukordadest ja kogemustest õppida. Kõigi inimeste ümber on vaimsed teejuhid ja inglid. Ja nagu ingleid, nii on ka erinevat liiki vaimseid teejuhte.
 
On inimesi, keda abistavad mingil hetkel mõned teejuhid. Teiste ümber on arvukalt teejuhte, kes aitavad neil toime tulla ülesannete ja olukordadega. Sinuga töötavate vaimsete teejuhtide rohkus vastab sinu tegevusele teadud eluhetkel, sinu asukohale vaimsel teel ja sinu keha, aura ning tšakrate võnkesagedusele.
 
Teadud teejuhtidel on samad oskused nagu arstidel, ärijuhtidel, oraatoritel, õpetajatel jt. Nad töötavad just nende inimestega, kes vajavad konkreetse ala asjatundjate abi.
 
Kõik hinged taevad jätkavad õppimist ja vaimset kasvamist. Hingedel, kes ei ole koormatud kehaga, on parem arusaamine maisest maailmast ja taevariigist. Nad kõik on teadlikud oma eelmistest kehastustest inimestena ja nad täidavad taevastel väljadel oma kindlaid kohustusi. Mõned neist on teadlikud isegi elust teistel planeetidel või teistes füüsilistes maailmades.
 
Neile on määratud targad ja armastavad õpetajad, kes aitavad neil areneda veelgi valgustunumateks hingedeks. Ka paljud inglid on neile selle juures abiks. Taevas külastavad inimeste hinged erinevaid paiku ja kõrgema võnkesagedusega tasandeid, kus eksisteerib universaalne tarkus ja kõrgem tervendav energia.
 
Füüsilises maailmas elavad inimesed käivad õppimise eesmärgil raamatukogudes, kus hoitakse raamatuid ja informatsiooni, inimhinged taevas külastavad akaša kroonikaid http://en.wikipedia.org/wiki/Akashic_records , mis on tuntud ka universaalse teadmiste hoidlana.
 
Teatud ajal teevad hinged ettevalmistusi tagasipöördumiseks või taassünniks füüsilisse kehasse. Selle protseduuriga on seotud paljud taevased olendid. Inglid, erilised õpetajad või juhendajad ja vanematekogu töötavad koos, valmistades inimhinge ette naasmiseks Maa peale.
 
Hing sõlmib kokkuleppe või nõustub "vaimse lepinguga" naasta füüsilisse maailma, kus ta hõljub tulevase ema auras ja üsas. Rasedad naised näivad sageli säravat sellepärast, et nende keha ümbritseb lisaks oma aurale ka veel sündimata hinge aura.
 
Lõpuks, sünnihetkel või vahetult enne sündi, asub inimese hing täielikult lapse kehasse. Kui raseduse ajal hõljub hing nii sündimata lapse kehas kui ka sellest väljapool, siis nüüd liitub hing kehaga ja need saavad üheks. Seejärel eksisteerib inimese hing füüsilises kehas ja reinkarnatsioon on taas toimunud.
 
Taevas leidub inimhingesid, kes soovivad füüsilisse maailma naasmise asemel saada vaimseteks teejuhtideks. Mõnikord palutakse hinge teejuhist saada. See nõuab õppimist ja ettevalmistust.
 
ELOHIM EHK VANEMATEKOGU
 
Vaimude kogu, mis on tuntud kui Elohim http://et.wikipedia.org/wiki/Elohim või vanematekogu, eksisteerib kõrgemal võnkesagedusel kui vaimsed teejuhid. Seal on kokku kaksteist tarka igivana olendit, kaksteist hinge. Paljud sama targad valguskehas hinged töötavad koos Elohimiga.
 
Elohim tegutseb inimhingede, vaimsete teejuhtide ja osade inglite (harvadel juhtudel) koordineerijate ning reguleerijatena. Vanematekogu vastutab nii taevase kui ka maapealse kooskõla ja tasakaalu eest. See on otseselt seotud sünni ja surma protsessidega, reinkarnatsiooniga, vaimsete teejuhtide valimise, õpetamise ja suunamisega ning inimhingede arengu ja vaimse kasvamisega.
 
Vanematekogu targad hinged on täiesti teadlikud maa ja inimkonna võimalikust tulevikust. Paljud neist on vanad õpetajad, vanad hinged ja vanad meistrid, kes elasid Maal palju ajastuid tagasi. Sageli teevad peainglid nendega tihedat koostööd.
 
VAIMSEL TEEL KULGEMINE
 
Muutustest, mis leiavad aset, kui inimene asub vaimsele teele või otsingutele, on juba lühidalt juttu olnud. Kui hakkad tegelema tšakrate energia suunamisega, mediteerimisega ja hinge otsingutega, muutub sinu aura tugevamaks, puhtamaks ja säravamaks. Sinu tšakrad, eriti kroon-, kolmanda silma ja südametšakra aktiviseeruvad ning avanevad. Ka sinu füüsiline keha muutub. Sinu teadvuse ja alateadvuse mõttemustrites toimuvad positiivsed muutused.
 
Kui see kõik leiab aset, siis sinu aura, tšakrad, keha ja kogu olemus hakkab võnkuma kõrgemal sagedusel. Sa tõstad oma võnkesagedust ja sellega teed vaimsetele teejuhtidele ja inglitele enda abistamise ning koostöö füüsilises maailmas lihtsamaks. Kui sinu võnkesagedus tõuseb, hakkavad kõrgemat energiat omavad vaimsed teejuhid sinuga koos töötama ning kanaldama läbi sinu oma võimeid, andeid ja energiaid.
 
Sa koged ka tohutut väge, armastust ja inglite tervendavat energiat. Teadvuse ja võnkesageduse tõus on vajalikud, kui soovid vastu võtta inglite võimsat energiat.
 
Ka maailm, milles me elame, muudab oma võnkesagedust. Võnkesagedus muutub kõrgemaks ja jõuab lähemale taevastele väljadele või dimensioonidele. See tähendab, et väljend "nagu taevas, nõnda ka maa peal" muutub enamaks kui lihtsalt sõnad.
 
      

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.