laupäev, 15. juuni 2013

Füüsilisest kehast välja rännaku õpetus

        Astraalrännak ehk astraalprojektsioon on veel uks võimalus kohtuda oma vaimsete teejuhtide ja inglitega. Astraalselt või hingena suudad sa valgusolenditega veel hõlpsamini ja tõhusamalt suhelda. Nad õpetavad sind ja annavad sulle nõu, kui oled oma füüsilisest kehast vaba.

Sa oled teadlik, et neil armastuse- ja valguseolenditel on olemas ka huumorimeel. Tänu neile õpid end võtma vähem tõsiselt ja hakkad elama tõelist elu, lubades endale kõiki nõrkusi ja rõõmusid, mida maailmal pakkuda on.

Astraalrännak, uni ja surm on üksteisega lähedalt seotud. Nende seisundite vahelised erinevused on väga väikesed. Kõigis neis seisundites lipsab sinu hing või tõeline olemus füüsilisest kehast välja ja hakkab ringi liikuma esmalt su magamistoas, seejärel terves kodus (teatud juhtudel) ja lõpuks kõrgematel tasanditel.

Astraalrännak võib toimuda ärkveloleku ajal muutunud teadvuse seisundis, ärkveloleku ja une vahelises seisundis või sügavas uneseisundis. Magamise ajal lahkub sinu hing kehast ja aurast päikesepõimiku või kroontšakra kaudu.
 
Selle kohta leiab kogu maailmast palju näiteid. Dakota rahva (siuu) uskumuste järgi laseb pealae piirkond hingel või osal hingest lahkuda kehast vaimude maailma. Dakota lapse pea puudutamist või patsutamist pannakse vahel pahaks, sest see võib häirida hinge minemisi ja tulemisi.
 
Teatud teiste Põhja-Ameerika põliselanike traditsioonid näevad ette, et leinajad ootavad neli päeva, enne kui surnud inimese matavad või kremeerivad. Neli on nende püha number ja füüsilise kehaga ei võeta enne seitsmekümne kahe tunni möödumist midagi ette. Selle aja jooksul jõuab hing füüsilisest maailmast täielikult lahkuda ja suunduda koos talle määratud inglite ning vaimsete teejuhtidega tagasi taevastele väljadele.
 
Teisel pool maakera usuvad Tiibeti budistid, et inimese hing lahkub kehast päikesepõimiku tšakra kaudu. Kui hing tõuseb aurast väljapoole, siis säilitab see ühenduse kehaga valguse- või energianiidi abil, mida kutsutakse ka hõbeniidiks. See hõbeniit http://hilarion.com/proj2.jpg aitab hingel pärast rännakut taas füüsilisse kehasse asuda. Surma korral eraldub hõbeniit kehast ning jääb püsima inimese hinge külge. See niit sisaldab elujõudu ehk kõikjal leiduvat universaalset energiat. Tavaliselt kulub kuni kolm päeva, et inimese hing koos hõbeniidi elujõuga kehast täielikult eralduks. Selle traditsiooni kohaselt oodatakse vähemalt kolm päeva enne surnute matmist või kremeerimist.
 
Paljud inimesed mäletavad unenägusid, kus nad lendasid või hõljusid. See on mälestus astraalrännust ja täiesti normaalne. Sa teed seda magamise ajal kogu aeg, kuid enamasti ei ole sellest teadlik.
 
Sa külastad astraalrännaku ajal kõrgemaid eksistentsitasandeid. Mõned inimesed külastavad tervisetempleid, kus inglitest tervendajad neid tervendavad. Teised lähevad aedadesse ja parkidesse, kus vaimsed teejuhid ja inglid jagavad teadmisi ning tarkust, mida läheb Maale naastes vaja. Mõned jõuavad sellele tasandile, kus asub universaalne raamatukogu ehk akaša kroonikad http://en.wikipedia.org/wiki/Akashic_records . Seal on ligipääs möödunud ja tulevastele eludele, kui oled selleks valmis. Sealt võid saada teavet ka teiste inimeste kohta. See on paik, kuhu on talletatud kõigi inimeste "hinge toimikud". Raamatukogus juhendab sind õpetatud vaimne teejuht.
 
Harukordsetel juhtudel võid ette võtta astraalrännaku teiste tervendamise eesmärgil. See on kaugravi vorm, kui sinu hing lahkub kehast magamise ajal või sügavas muutunud teadvuse seisundis ning külastab haiget sõpra või sugulast.
 
Sa võid haigena või astraalkehana asetada käed patsiendile ja saata tervendavat energiat haigestunud piirkonda. Kui palud mõttes inglitelt abi, siis saadavad sind kaks või isegi kolm tervendajast inglit. Nad ühendavad oma energiad sinu omaga ja juhendavad sind haige tervendamisel. Sina ja inglid võite oma "kätega" tungida läbi keha siseorganiteni ja vajaduse korral eemaldada haigestunud osad. Niisugune hingerännak ja tervendamine on väga haruldane. Inimene, kes seda sooritab, peab olema vaimselt väga kaugele arenenud ja omama ülemeelelisi võimeid.
 
Harjutades ja praktiseerides võid tervendajavõimed viia sellele tasemele. Paljud tervendajad ajaloos on kasutanud neid meetodeid. Egiptuse tervisetemplites ja salakoolides õpetati niisugust astraalrännaku viisi edasijõudnud õpilastele. Jeesus ja paljud tema õpilased suutsid ligi kaks tuhat aastat tagasi sooritada imelisi tervendamisi. Ka Tiibeti laamad olid sellel alal väga kogenud.
 
Astraalprojektsiooniks on olemas kindlad meetodid.
 
VEEKLAASI MEETOD
 
Raamatu kuuendas peatükis on kirjeldatud peopesades asuvate tšakrate avamise harjutust. Nüüd võid soojenduseks uuesti seda meetodit rakendada. Vajadusel vaata juhised uuesti üle. Kui oled peopesades asuvad tšakrad avanud ja tervendava energia hulka kätes suurendanud, siis oled valmis asuma järgmise meetodi juurde.
 
Esmalt täida keskmise suurusega klaas veega.
 
Pärast peopesades asuvate tšakrate avamise meetodi sooritamist võta veeklaas ja hoia seda kahe käe vahel. Sinu käed, peopesad ja sõrmed, on nüüd avatud, soojad ning täis looduslikku tervendavat energiat. See tervendav harjutus rakendab inimese kehas asuvat elujõudu, mis on valmis vabanema peopesades asuvatest tšakratest, pöialdest, nimetis- ja keskmistest sõrmedest.
 
Asetades käed mugavalt ümber klaasi ja hoides klaasi pinnaga piisavat kontakti, lase elujõul ehk chi'l siseneda klaasi ning imenduda vette. Parem käsi sisaldab elujõu positiivset poolust ja vasak negatiivset. Magnetismi seaduse järgi samanimelised poolused tõukuvad ja erinimelised tõmbuvad. Parema käe positiivse pooluse ja vasaku käe negatiivse pooluse vahel tekib tõmme. Mõlemad poolused segunevad veeklaasis üheks ja lõpuks on vesi klaasis chi'ga laetud ehk magnetiseeritud.
 
Klaasi hoides koonda tähelepanu peopesadele ja sõrmedele ning suuna pilk veele. Tunneta kätes pulseerimist, mis muutub üha tugevamaks ja tugevamaks, kuni meenutab südame puperdamist, mis tuleb justkui klaasist. Hoia kogu tähelepanu käte tukslemisel ja veel, mis hakkab "tunduma" teistsugusena.
 
Kui oled umbes viis kuni kümme minutit veele keskendunud ja sellesse energiat saatnud, suudad tajuda, et vesi on laetud või magnetiseeritud. Sulle võib isegi tunduda, nagu püüaks klaas su käsi eemale tõugata.
 
Kui asud vähevalgustatud või hämaras ruumis, märkad helesinist energiat vee klaasi ümber, mõnel juhul võib see ümbritseda ka sinu käsi.
 
Nüüd joo klaas kiiresti tühjaks. Mõne hetke pärast võid tajuda kõhus sooja aistingut või tunda end lõdvestunud. See on osa soovitud efektist. Energia või elujõuga laetud vesi uuendab rakke, verd, kudesid ja peaaegu kõike sinus. See vesi mõjub sinu organismile nagu toonikum, lõdvestades sind ja andes sulle jõudu. Pärast veeklaasi meetodi sooritamist on sinu kehas rohkem positiivset energiat.
 
Ka inimese keha ning hing töötavad magnetismi seaduse järgi. Keha kasutab tavaliselt negatiivset ja hing rohkem positiivset. Nii on keha ja hing üksteisega ühenduses, sest positiivne tõmbub negatiivsega.
 
See eriline meetod muudab keha polaarsust, tehes selle positiivsemaks. Pärast seda muutub ka astraalprojektsioon lihtsamaks, sest positiivne keha hakkab positiivse hingega tõukuma ning hingel on hõlpsam kehast väljuda.
 
Veeklaasi meetodit võib rakendada enne astraalrännaku katsetamist muutunud teadvuse seisundis või uinumise eel. Kui kasutad veeklaasi meetodit enne magama minemist, võib sulle osaks saada üks järgmistest kogemustest.
 
Hea õnne korral võid ärkveloleku ajal muutunud teadvuse või lõõgastunud seisundis kehast väljuda ja ruumis hõljuda. On tõenäolisem, et sinu hing väljub koos teadvusega füüsilisest kehast hetk enne uinumist või uinumise ajal.
 
Kui astraalprojektsioon leiab aset enne uinumist või uinumise ajal, oled toimuvast täiesti teadlik. Sa tajud ja mäletad kõike. Seega aitab veeklaasi meetod sul pärast ärkamist oma astraalrännakuid meenutada.
 
Selle meetodi ja astraalrännaku kohta üldiselt tuleb lõpuks mainida veel seda, et enne muutunud teadvuse seisundisse või unne vajumist võid kogeda teatud füsioloogilisi aistinguid. Vahel tunned, et võngud oma kehas edasi-tagasi või üles-alla. Sa võid tunda ka, et tõused oma kehast välja lae poole. Mõlemal juhul on põhjuseks see, et sa hakkad oma füüsilisest vormist välja nihkuma.
 
HINGE KINNI HOIDMISE MEETOD
 
Seda hingamismeetodit peaks rakendama kohe pärast veeklaasi meetodi sooritamist. See on astraalprojektsiooni tähtis osa.
 
Sea end mugavasse asendisse ja hinga mõned korrad sisse-välja. Seejärel hinga sisse ja hoia õhku kopsudes senikaua, kui tunned, et õhk püüab kopsudest välja lahvatada. Tunneta rindkeres survet ja lase sissehingatud õhk lõpuks aeglaselt suu kaudu välja.
 
Korda sama meetodit teist ja kolmandat korda. Viimase soorituse ajal hinga õhk kiiresti välja ja tunneta, kuidas surud end kehast välja. Kui istud, keskendu punktile enda ees, kui oled pikali, punktile enda kohal, kujutledes end sellesse punkti, kust sa vaatad tagasi oma füüsilisele kehale.
 
Õnnestumise korral väljud füüsilisest vormist ja vaatad astraalkehana oma füüsilist keha http://hnovus.info/wp-content/uploads/2012/12/obe.gif . Ebaõnnestumise korral püüa jõuda sügavamale muutunud teadvuse seisundisse või jää lihtsalt magama. Mõlemal juhul lahkub sinu hing kehast ja sa mäletad astraalrännakut ka pärast ärkamist. Mõnikord naudid astraalrännakut ärkveloleku ja une vahelises seisundis. Lõpuks saavutad vilumuse ja hakkad külastama taevaste väljadega seotud kõrgemaid tasandeid.
 
Hinge kinni hoidmise meetod on astraalrännakuteks väga oluline, sest nii tõmbad kopsudesse õhus sisalduvat elujõudu ja kõrge võnkesagedusega energiat. Kui hoiad õhku võimalikult kaua kopsudes, jõuab energia vereringesse, südamesse ja kogu kehasse. See tõstab positiivse energia kehas veel kõrgemale tasemele ning su hingel on lihtsam kehast väljuda.
 
Veeklaasi ja hinge kinni hoidmise meetodit on soovitav rakendada teineteise järel, nii on õnnestumisvõimalused suuremad.
 
Mida rohkem sa seda meetodit harjutad, seda vilunumaks saad. Sulle avanevad uued võimalused ja uued maailmad, mida tundma õppida.
 
Peopesades asuvate tšakrate avamise meetod (Käte soojendamise harjutus)
 
Kõigepealt istu mugavalt toolile. Hinga rahulikult sisse ja välja. Seejärel pane käed kokku nagu palveks, sõrmed veidi harali. Hoia käsi selles asendis ja langeta sülle. Nihuta peopesad aeglaselt üksteisest eemale umbes nelja tolli kaugusele.
 
Alusta avatud või suletud silmadega keskendumist, eriti peopesadele. Kujutle kätes soojust ja energiat. Jätka keskendumist, kuni tajud peopesades soojust, pulseerimist või mõnd muud aistingut. Nüüd kujutle oma käte vahele valge leek või süüdatud tuletikk. Tunneta valget leeki või süüdatud tuletikku mõlemas peopesas, lase soojusel levida üle naha pinna. Kui energia on jõudnud peopesadesse, lase sel liikuda mõlemasse pöidlasse, kuni tajud pöialdes, eriti nende otstes, pulseerimist või soojust. Seejärel suuna peopesades paisunud energia mööda nimetissõrmi üles, kuni tajud sõrmeotstes sooja või pulseerivat aistingut. Lõpuks suuna soe ja pulseeriv energia keskmistesse sõrmedesse.
 
Kui see on tehtud, pööra kogu tähelepanu kätele, tunnetades peopesades ja sõrmedes mõnda aega pulseerimist, soojust ning muid aistinguid.
 
Kui sul on energia ja soojuse tunnetamisega raskusi, siis kujutle, et oled soojal suvepäeval õues. Tunneta päikesesoojust oma kätel, lase soojusel tungida läbi naha kätesse ja soojenda käsi nii seest kui väljast. Samuti võid kujutleda, et asetad käed sooja vette. Abiks võib olla nõude pesemise või käte vannivette kastmise meenutamine. Vahel aitab see saavutada soovitud efekti.
 
Kui käte soojendamise harjutus õnnestus, siis aktiviseerisid ja avasid sa oma peopesades asuvad tšakrad. Mida rohkem sa peopesades asuvate tšakrate avamise meetodit praktiseerid, seda lihtsam on sul oma käsi soojendada, peopesade tšakraid korralikult avada ja energiat - närvienergiat, universaalset energiat ülevalt ja looduslikku tervendavat energiat seestpoolt - kätesse suunata.
 
Mõne aja pärast piisab paljudel teie seast ainult oma kätele keskendumisest. Tervendav energia ja soojus jõuavad sinna automaatselt. Siis ei ole peopesades asuvate tšakrate avamise meetodi rakendamine enam vajalik!
 
_______________________
 
Kehavälisteks kogemusteks nimetatakse selliseid juhtumeid, kus inimesed justkui väljuvad oma kehast ning on tihti võimelised end kõrvalt vaatama. Paljud kogevad seda, kui aju funktsioonid on insuldi, epilepsiahoo või uimastite üledoosi tõttu kannatada saanud. Kõige tihemini täheldataksegi seda traumaatilistes olukordades nagu liiklusõnnetused või operatsioonid. Väidetavalt kogeb seda mingis vormis oma elu jooksul rohkem kui iga kümnes inimene.
 
Kehavälised kogemused on inimkonda alati paelunud, sest need võivad aidata lahendada üht eksistentsiaalsemat küsimust - kuidas on täpsemalt seotud keha ja hing.
 
Kuigi nüüdseks on kehaväliseid kogemusi suudetud ka kontrollitud tingimustes esile kutsuda, pole teadlastele ikka veel selge, mis selle fenomeni taga täpselt on. Peavoolu teadus liigitab kehavälised kogemused hallutsinatsioonide alla ning peab mõistatuse võtmeks meelte segadusse ajamist.
 
Robert Monroe http://en.wikipedia.org/wiki/Robert_Monroe (1915-1995) oli mees, kes tõi kehavälise kogemuse mõiste (out-of-body experience http://en.wikipedia.org/wiki/Out-of-body_experience ) massidesse. Ta alustas oma teadvuse uuringutega 50ndatel, ning tõestas, et teatud rütmimustritel on positiivsed mõjud inimese võimekusele - tehes ärksaks, aidates uinuda või avardades teadvust.
 
Kui ta 1958. aastal unes õppimisega eksperimenteeris, hakkasid tal tekkima hood, mida ta ise kirjeldas keha vibreerimisena. Ta oli mures oma tervise pärast ning lasi end uurida, kuid spetsialistid ei leidnud midagi. Ühel õhtul voodis lamades ja magama jääda püüdes tulid värinad jälle ning mees otsustas neid seekord mitte karta. Ta mõtted läksid meeldivatele asjadele ja värinate lõppedes avastas ta end… laest.
 
 
Vaata sissepoole! Saladus on sinu sees!

Huineng
(Chan-budismi kuues patriarh, 638-713)
 
        

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.