neljapäev, 27. september 2012

Armastus ON Looming

        Drunvalo Melchizedek http://www.drunvalo.net/ on Druiidi http://en.wikipedia.org/wiki/Druid nimi, see valiti mulle teiste poolt, mina seda ei valinud. Drunvalo tähendab, druiidi terminoloogia järgi, väikest puud, mis kasvab jõesuudme lähedal. Melchizedek http://en.wikipedia.org/wiki/Melchizedek on samuti druiidi keelest. Druiidid arvasid, et Melchizedek oli üks nende kõige tähtsamaid aspekte ja nad arvasid, et ta elas maa keskel. See on seotud üle maailma mitmete põlis filosoofiatega. Aga mis see suuremas pildis on? Kui see Universum loodi…
 
Ma kasutan selles punktis sõnu ja sa ei saa tegelikult kasutada sõnu rääkimaks seda, millest ma räägin, see on piiratud. Sa pead mõistma, et pole tegelikult sõnu, mis saaks väljendada seda, millest ma rääkima hakkan, see on umbkaudne hinnang.
 
___________________
 
Armastus ON Looming 
 
Armastus on kogu loomingu allikas. Armastus on tegelikult teadvus ise, mis on loonud kõik universumid, dimensioonid ning maailmad, milles elame. Kui vaatleme teisi maailmu meile omasest dualistlikust vaatepunktist, näeme kõike olemasolevat jagunevat kolmeks. Me vaatleme aega mineviku, oleviku ja tulevikuna. Näeme ruumi x-, y- ja z-telgedena. Suurusjärke jagame mikrokosmoseks, meile harjumuspäraseks maailmaks ning makrokosmoseks. Nimetame seda kõike kolmainsuseks, millel põhineb Reaalsus.
 
Alates aatomiosakestest kuni suurte galaktikateni hoitakse arvul kolm põhinevat Reaalsust koos jõudude poolt, millele oleme andnud erinevaid nimesid, kuna vaatleme neid eraldiseisvate ning üksteisega seostumatuina. Aatomeid hoiavad koos tuumajõud ning need on näiliselt erinevad gravitatsioonijõududest, mis seovad planeete päikestega ja päikeseid teiste päikestega. Ent on need jõud siis tõesti nii erinevad? Võib-olla seisneb ainus tõeline erinevus dimensioonilises tasandis, kus nad manifesteeruvad.
 
Armastus on ka teatud vibratsioon teadvuses, mis inimeste vahel kogetuna neid ühte seob. Ilma armastuseta on abielu vaid tühi kest ning tavaliselt see ka laguneb. Mõnikord jääb abielu püsima vaid sellepärast, et säästa lapsi, kuid kas pole see siis samuti armastus, mis antud juhul abielu koos hoiab – nimelt armastus laste vastu? Meil võib olla ka teisi põhjusi jätkamaks suhet, kus jääb puudu armastusest, kuid see pole kunagi ligilähedanegi tõelisele armastusele rajatud suhtele. Armastus on side, mis on kõigist teistest sidemetest tugevam. Armastuse nimel on inimesed valmis surema.
 
Kõik universumis olev peegeldab teadvust. Selle põhjal on kogu energia teadvus, sõltumata sellest, kuidas seda nimetatakse – elektriks, magnetismiks, elektromagnetilisteks väljadeks, soojuseks, kineetikaks, tuumajõuks, gravitatsiooniks vm. Tuginedes nimetatud uskumusele, võime näha, et kuna valemi e = mc² (Albert Einsteini relatiivsusteooria valem) järgi on energia arv, mida tuletatakse mateeria ja valguse kiiruse ruudu korrutisest, pole ka mateeria ise muud kui teadvus, ainult et kristalliseerunud kujul.
 
Sellest maailmapildist lähtudes omab kõik olemasolev teadvust. Ja teadvus on valgus, mis peegeldub tagasi ka välises maailmas olevalt mateerialt, luues samal ajal igal hingetõmbel seda välist maailma. Teadvuse siseilm – unenäod, nägemused, tunded, emotsioonid, seksuaalenergia, kundalini ja isegi meie tõlgendused välismaailmast – kõik see on mateeria allikas ning selle alus, kuidas on mateeria meie ümber korraldatud: e = mc². Armastusel on siduv roll selles võrrandis. Meile on omane suur loomejõud. Oleme selle küll unustanud, kuid nüüd on käes aeg meenutada.
 
Armastus on see, mis suudab muuta vee veiniks. Armastus on see, mis suudab inimese surmast tagasi tuua. Armastus on see, mis suudab tervendada sind ja teisi. Armastus ja ainult armastus tervendab selle maailma. Seega, kui keegi räägib tervendamisest armastust mainimata, ei kajasta selle inimese jutt tõde. Meditsiinis on vaid teatud asjad võimalikud. Kuid armastusega on kõik võimalik.
 
Armastuse seisukohalt vaadatuna pole ravimatu haigus midagi muud kui valgus ning keha aatomeid saab ümber struktureerida nii, et nad loovad täiusliku tervise. Armastuse puudumine on kõigi hädade ja haiguste allikas, sest ainult armastus loob kaoses korra ning armastuse puudumise tagajärjeks on alati kaos.
 
Tervenemine leiab aset vaid armastuse kohalolekul.
 
80-ndate teisel poolel viisime läbi uurimuse, et näha, kas erinevatel tervendajatel võiks ka olla midagi ühist. Me uurisime paljusid tervendajaid, kellest enamik kasutas tervendamiseks erinevaid tehnikaid ning meetodeid. Esindatud olid pea kõik teadaolevad tervendustehnikad. Uurisime kätega tervendajaid, kirurge, kes opereerivad ilma skalpellita ja üksnes vaimujõul, reiki meistreid, praanaga tervendajaid, indiaani ravitsejaid, šamaane, nõiakunsti praktiseerijaid, sensitiive jne. Me uurisime energiat, mida nende kehad välja kiirgasid, kui nad oma tööd tegid, ning avastasime, et siinuslaine muster oli nende kõigi puhul peaaegu et identne – muster koosnes kolmest kõrgest ning ühest madalamast lainest, mis pidevalt vaheldudes kordusid – ning seda mustrit loov allikas paiknes universaalses südametšakras.
 
See oli omane kõigile tervendajatele – vähemalt siis, kui nad tervendasid. Nende kese paiknes tervendamise hetkel südametšakras, mis asub rinnakuluu (piklik lameluu rindkere eesseinas, kuhu kinnituvad roided) alumisest tipust veidi ülalpool ning on peamine tšakra universaalse tingimusteta armastuse kogemiseks!
 
Tänu sellele uurimusele ja teistele isiklikele kogemustele usun, et pole kuigi oluline, millist tervendustehnikat (või -tehnikaid) inimene kasutab. Tehnika annab tervendajale lihtsalt raamistiku, millele tema mõistus saab keskenduda, kuid tegelik tervendus leiab aset üksnes selle armastuse tõttu, mida tervendaja tervendatavale jagab. Tervendaja armastus inimese vastu on see, mis tervendab, mitte aga tema teadmised. Seega on tõe varjamine rääkida tervendamisest ilma armastust mainimata.
 
Mõistusel on teadmised mateeriaga manipuleerimiseks, kuid armastus pole mitte ainult võimeline mateeriat muundama, vaid seda ka ilma igasuguse pingutuseta tühjusest looma. Ükskõik, milline ka poleks probleem, mis tervendamist vajab, armastus leiab alati tee. Tõelisel armastusel piirangud puuduvad.
 
Mis takistab meil seda võimast tõde nägemast ning selle järgi elamast? Need on meie uskumuste mustrid, mis meid piiravad. See, mida me usume tõde olevat, ongi meie piirang. Kui arstid meile ütlevad, et teatud haigus on ravimatu ning me seda usume, ei suuda me ennast tervendada. See uskumus halvab meid. Siis peamegi nimetatud uskumuse järgi elama, isegi kui see tähendab suurt piina ning ebamugavust kogu ülejäänud eluks.
 
Ainult ime, midagi palju suuremat, kui me ise, suudab selle halvava uskumuste mustri purustada. Seega on meie mõistus tervenemise takistaja. Kui meid juhib mõistus ja mitte süda, siis kannatame me peaaegu alati.
 
     

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.