kolmapäev, 19. september 2012

kaugvaatlus - mis see on?

Kaugvaatlus (remote viewing) on selgeltnägemine ehk vaimurännak ajas ja ruumis. 

Kui USA armee sai 70ndatel haisu ninna, et Venemaa kasutab luuretegevuseks sensitiive ning otsustas Kongressi toetusel vastuluureks asutada oma ülisalajase kaugvaatlusüksuse ja alustada ülemeelelise sõja programmi, mida arendati mitme valitsusasutuse eestvõttel ja järelevalve all (CIA, õhujõud, Pentagon jne). Treeniti süstemaatiliselt ülemeeleliste võimetega sõjaväelasi, arendati nende selgeltnägemisvõimet, mida kasutati siis nii relva kui tööriistana, enamasti spionaažiks.

Tuntuimad paraspioonid tollasest Stargate http://en.wikipedia.org/wiki/Stargate_Project projektist on Ingo Swann http://en.wikipedia.org/wiki/Ingo_SwannJoseph McMoneagle http://en.wikipedia.org/wiki/Joseph_McMoneagle , David Morehouse http://davidmorehouse.com/ . Ülemeelelise luure ja kaugvaatluse hämar maailm tuli avalikkuse ette 1995. aastal ja peagi projekt lõpetati. Täna töötavad kunagised Stargate’i kaugvaatlejad enamasti edukalt erasektoris.

USA kaugvaatluse ajaloost on eesti keeles ilmunud Jim Marrsi http://en.wikipedia.org/wiki/Jim_Marrs raamat "Paraspioonid" https://www.raamatukoi.ee/cgi-bin/raamat?167277 , mis viib lugeja viib lugeja USA armee kunagise ülisalajase kaugvaatlusüksuse kulisside taha, et näidata, kuidas sõjavägi kasutas selgeltnägemisvõimet nii relva kui ka tööriistana. Ehkki kaugvaatlustehnikat ( kaugvaatlus remote viewing on isiku hüpoteetiline võime kehaliselt paigale jäädes liigutada oma teadvust nn vaimusilma või eeter- ehk astraalkeha ruumis  ja/või ajas) arendati mitme valitsusasutuse, sealhulgas CIA, eestvõttel ja järelevalve all, polnud suurem osa ameeriklasi sellest enne käesoleva teose ilmumist midagi kuulnud. Möödunud sajandi seitsmekümnendatel aastatel moodustas USA armee Kongressi toetusel ülemeeleliste võimetega inimestest väikese kaugvaatlejate rühma. Need sõdurid/paraspioonid väljusid kehast, et luusida ringi Nõukogude sõjaväeosades ja Kremli koridorides, nendega peeti nõu, et ära hoida Nõukogude Liidu kavandatud atentaat president Ronald Reaganile. Kui Ühendriigid valmistusid 1991. aastal Lahesõjaks, tungisid nad Iraagi relvapeidikutesse. Raamatus räägitakse ka mõistatuslikest toimikutest, mis kajastavad meie planeedi tulevikku, ufo-saladusi jms. 

Raamatu sisukord:

        Ülemeeleline luure
        Minevik kui sissejuhatus
        Teadus kompab piire
        Tungimine läbitungimatusse
        Mängu astuvad paraspioonid
        Eetrisõjad
        Paraspionaaž
        Ülitaju saab avalikuks
        Mõistatuslikud toimikud
        Epiloog
        Lisa I. USA valitsuse kaugvaatlusprogrammi kronoloogia
        Lisa II. Illustratsioonid
        Märkused
        Register

Eeesti keeles on kaugvaatlusest ilmunud veel ka tõsielul põhinev dokumentaalromaan "Mehed, kes jõllitavad kitsesid". https://www.raamatukoi.ee/cgi-bin/raamat?195212    

Mis saab siis, kui Vietnami sõjast haledasti põgenema sunnitud kõrgel USA sõjaväelasel tuleb pähe idee: kas poleks tore, kui mu sõdurid oskaksid vajaduse korral muutuda nähtamatuks, minna läbi seinte, lugeda vaenlase mõtteid ja teha veel kümneid esmapilgul võimatuna tunduvaid asju? Liikuma hakkavad kuulujutud eriüksuslastest, kes suudavad pilguga tappa või meeltevälise kogemuse abil toast lahkumata näha, mis toimub universumi suvalises paigas. Kas neis kuulujuttudes võiks olla ka terake tõtt? Kas sõjaväelastes võib tõepoolest olla nii üüratutes kogustes loovat hullust? Briti ajakirjanik Jon Ronson asub asja uurima. Tema järjekindlus annab tulemusi ja vihjete sasipundar hakkab hargnema... Käesolev, dokumentidel ja intervjuudel põhinev raamat valgustab militarismi ja esoteerika kummalist sümbioosi üsna põhjalikult...

Raamatu põhjal valmis 2009. aastal juba meiegi kinodes linastunud film "Mehed, kes jõllitavad kitsesid", mille peaosades mängivad George Clooney, Jeff Bridges, Ewan McGregor, Kevin Spacey.  


Film: "Mehed, kes jõllitavad kitsesid" 


Elukutseline selgeltnägija oli 1970. aastate tuntud teletäht ja "kahvlipainutaja" Uri Geller http://en.wikipedia.org/wiki/Uri_Geller .Tuntumaid kaugnägijaid oli USA Armee Leitnant F. Holmes 'Skip' Arwater http://www.youtube.com/watch?v=3IT3f2p5YA0&feature=related , kes alustas 1978 aastal armees kaugnägemise programmi nime all Stargate.  


MONROE INSTITUUT
Eestis on kaugvaatlusega tegelenud aastaid matemaatikuharidusega vabakutseline fotograaf https://www.raamatukoi.ee/cgi-bin/kirjastus?199 Ann Tenno http://et.wikipedia.org/wiki/Ann_Tenno , kes on välja andnud üle tosina raamatu ja esinenud fotonäitustel Euroopas, Venemaal, Argentiinas, USAs ja Austraalias. Tema õpetajateks olid kaks kunagise Stargate kaugvaatlusüksuse liiget – major David Morehouse ja Lyn Buchanan http://www.paraview.com/buchanan/ . Ta on oma kogemusest kirjutanud ka raamatu "Üle unepiiri" https://www.raamatukoi.ee/cgi-bin/raamat?172085 .

 
 HALLO, KOSMOS! Ann Tenno. 
 http://arhiiv.err.ee/vaata/hallo-kosmos-hallo-kosmos-ann-tenno

Saates selgub: Mis on, kuidas toimub ja milliseid võimalusi pakub remote viewing ehk kaugvaatlus?
Mida uskumatut on kaugvaatlejad oma seanssidel näinud?
Mida tähendab "puuderdame sinu elu"? Kes on Siiriuse lapsed?


SELGELTNÄGEMISE ALG- JA PÕHIKURSUS HOLISTILISE TERAAPIA INSTITUUDIS

Selgeltnägija pole tiitel, me kõik oleme võimekad selgeltnägijad. Selgeltnägemist on võimalik konkreetsete meetoditega arendada. On ju olemas palju võimsaid sisemisi tööriistu millega saab ennast arendada ning terapeudina pakkuda oma klientidele efektiivsemaid ja individuaalsemaid võimalusi abi saamiseks.

Algkursuse kava:

    Selgeltnägemise põhialused (selgeltnägemine, -kuulmine, -tundmine, -mõistmine jne)
    Mis on informatsioon? Informatsiooni tõlgendamine.

    Eideetiline selgeltnägemine + harjutus.
    Mitmemõõtmeline selgeltnägemine (korraga nii eest, tagant, seest kui ka väljast) + harjutus.
    Mineviku ja/või tuleviku vaatamine selgeltnägemise abil + harjutus (kahe inimese paaristöö).
    Rollimudelid, mõttepiirangud, eelarvamused ja ego mis piiravad ja vähendavad arenguvõimalusi.

    Reinkarnatsiooni põhimõte.
    Minevikuotsuste muutmine. Minevikus tehtud otsused ja nende kajastused praegusel ajal + 2 harjutust.
    Esimene harjutus on minevikus tehtud otsuste muutmine ja uue oleviku aktiveerimine.

    Teine harjutus on rollimudelitest ja mõttepiirangutest vabanemine.


Ülar Lindepuu on 10 aastat omandanud teadmisi ja oskusi vene tuntuimatelt ja parimatelt ravitsejatelt ja kuulsaimatelt selgeltnägijatelt.

Õpingud:

    Vanga nim. Selgeltnägijate Akadeemia Moskvas (A.Gaiduki juhendamisel).
    Rahvusvahelise Energiateraapia ja selgeltnägemise Akadeemia Moskvas (N.A.Onufrieva juhendamisel).
    Bronnikovi õppekeskus Moskvas (Inimese Informatiivse Arengu Keskus) A.Bronnikovi meetodid.


Ülar on aastate jooksul omandatud inimeste ravimise, õpingute ja isiklike kogemuste tulemusel välja töötanud ja arendanud oma kokkuvõtliku programmi, kuidas enda sees ja universumis leiduvad tarkused lihtaste vaimsete tööriistadega omandada. 

Registreerimisinfo

Registreerimine e-maili teel: iikaeesti@gmail.com tel: +372 55 920 661

Kursusel osalemise tasu: 95€
Kontonumber: Jusara OÜ, SEB: 10220207984223
Tasumisel märgi palun selgitusse kursuse kuupäev ja osaleja nimi.


Kohtade arv on piiratud, rühma mahub 14-16 inimest.

Vaata ka: http://www.iika.fi/eesti/


SELGELTNÄGEMISE ALGKURSUS

Selgeltnägemise põhikursusel osalemise eelduseks on see, et algkursus " Matk alateadvusse - selgeltnägemise ja mineviku muutmise treening" on läbitud. 

1. ”Kolmanda silma” tšakra aktiveerimine ja puhastus, selgeltnägemise tüübid, liigid ja alajaotused (proskoopia, retrospektsioon, psühhomeetria, psühhograafia jne.) Zenera kaardid. Õpid ühinema selgeltnägemise kanaliga, puhastama kolmandat silma, korrigeerima saadud kujutist ja ennast kaitsma - kaitset peale panema.

2. Selgeltnägemise kolmnurk. Vägi, vaimne tahk ja selgeltnägemise vundament. Õpid harmoniseerima ja puhastama aurakehasid.

3. Inimeste koodid ja reinkarnatsiooni printsiip. Õpid nägema inimelu stsenaariumit ja muutma seda tulevikus.

4. Selgeltnägemise täpsus. Vigade põhjused. Inimene - mikrokosmos. Neli teed selgeltnägemises. Selgeltkuulmine ja selle arendamise meetodid. Õpid vastu võtma pilti ja häält korraga.

5. Tšakrate spiraalne pööritamine selgeltnägemise arendamiseks. Kaitseingliga suhtlemise skeem. Kohtud ja õpid tundma oma Vaimset Juhendajat ehk Kaitseinglit, kes vastab Sinu küsimustele, kaitseb, õpetab ja juhendab.

6. Aura ja selle nägemise arendamine. Auravälja lagunemise põhjused. Kosmilise energia kogumine ja laadimine.

7. Füsiognoomia ja inimese koodi kasutamine selgeltnägemises.

8. Fantoomsete tundmiste arendamine.

9. Inimeste ja esemete otsimine, kaardiga töötamise metoodika.

10. Inimese mineviku otsustele baseeruv saatuse diagnostika. 

Koolitus kestab umbes 3-4 kuud ja sisaldab 4 koolituspäeva rühmas ning hulgaliselt koduseid harjutusi. Õpe toimub väikses rühmas, maksimaalselt 5-8 inimest. Koolituse hind on 780 € ja võib maksta 4 osas (4 x 195 €).  

 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.