teisipäev, 7. juuni 2011

kosmosest

        Kogu mõõtmatu Universum kõikide ja nähtamatute maailmadega on üks tervik, üks suur organism, mis moodustab kogu Olemise. Inimteadvuse tänapäevane tase võimaldab meil sellest aru saada, et noosfäär (mõistusesfäär) ei ole inimese elutegevuse õhukene kiht Maa pinnal, vaid kogu Maakera tervikuna ja kogu Kosmos, kogu Universum! Inimese peenkehad moodustavad ühtse terviku kõikide kosmiliste objektide peenkehadega. Ja mitte ainult tähed ei mõjuta inimesi, vaid ka inimene mõjutab neid.

Planeet Maa on elav organism, mis koosneb erinevate mateeriate kihtidest (maailmadest), mis on omavahel seotud informatsioonilise kihiga ja mida juhib planeedi teadvuse kiht. Ja see organism elab, areneb, temale omaste reeglite järgi, mida nimetatakse kosmilisteks. Need reeglid on universaalsed nii Kosmosele kui Maale, nii inimesele kui aatomile. 

"Nagu üleval, nii ka all, nagu maa peal, nii ka taevas." See tähendab, et Maailma struktuur mikrotasandil on identne Maailma makrostruktuuriga Universumi mastaabis ja kehtib mõlemal pool. Elu kristallilised, taimsed ja loomsed vormid esindavad Universumi vastavaid vorme, mis tähendab seda, et neil on pidev seos samasuguste vormidega teistes maailmades. Kõik see on vaid 5% sellest, mis Universumis olemas on.

 Ka kivis on elu. Seda tõestas vene teadlane A. Bokovikov. Ta uuris aastaid mineraali nimega ahhaat ja tuli järeldusele, et see on elusorganism, millel on vastavad tunnused: tal on anatoomiline ehitus, sugu, paljunemine pungumise teel, nahk ja kesta ajamine, regeneratsioon. Ta kinnitas oma uurimusi fotode abil, mis registreerisid kristalli elu kõiki protsesse, sealhulgas uue organismi teket ja arengut kivi sees, uue ahhaadikese sündi! 

Järved, mered, jõed, mäed ja floora - kõik need on elavad olendid. Võib tuua palju palju näiteid inimeste suhtlemise kohta lilledega, puudega, kuna taimede maailm on oma organisatsioonilt palju lähedasem inimesele kui mineraalide maailm. Lillearetajad teavad väga hästi, et lilled ei reageeri ainult sõnadele, vaid ka inimese meeleolule, tema sisemisele seisundile.

Kaasaegne teadus selgitab inimese sõnade ja mõtete mõju ümbritsevale maailmale järgmiselt. Iga sõna ja mõte mõjutavad ruumi ja tekitavad seal torsioonivälju, mis kujutavad endast paremale ja vasakule pöörlevaid keeriseid. Heade sõnade ja mõtete puhul formeerivad torsiooniväljad paremale pöörlevaid välju, sõimusõnad ja negatiivsed mõtted - vasakule pöörlevaid. Nii tõestab ka teadus, et mõtted ja sõnad võivad olla nii loovad kui purustavad.

Igal rakul on hing ja mõistus. Nad on omaette tsivilisatsioonid. Iga organism (sealhulgas inimese oma) koosneb paljudest sellistest tsivilisatsioonidest. Kõik meie ümber koosneb mõistusest ja vaimsusest. Hingestatud on isegi ained ja kehad, mida meie peame tardunuteks ja surnuteks. Kosmos, kogu maailmaruum ei ole üldse tühi, vaid elav ja mõistusega organism, kus seguneb palju elusaine vorme, palju elusid.

Kosmos on inimese organismile sarnane elav organism, kus Päikesesüsteem on Kosmose aatom ja inimene elab ühel selle aatomi osakesel. Siit ka sõnad: "Inimene on loodud Jumala sarnaseks." Hulk Kosmoseid moodustavad elutegevuse sarnase sfääri - Universumi. Nagu inimesedki elavad oma sfääris - Maa peal.

Selline struktuur on inimese Mikromaailmas, kus aatomis asub samasugune "Jumala sarnane". Sellisel moel eksisteerib Mikromaailm (Makromaailma olendite eluvorm), Maailm (inimeste maailm), Makromaailm (Kosmose maailm). Mikromaalim, Maailm ja Makromaailm moodustavad mingi triaadi, kolmiku, ühtsuse, mis vastab samasugustele triaadidele ühtsuse printsiibi alusel. Võimalik et sarnased triaadid jätkuvad nii väljapoole kui sissepoole.

Kosmoses on hulk süsteeme, struktuure ja igaüks meist asub omal arenguastmel, seepärast on Maailm mitmekülgne. Toimub pidev areng lihtsalt keerulisema suunas. Inimese mõistus evolutsioneerub samuti. Tekivad HIERARHIAD. Seal, kus mõistus võtab võimust, tekib rangem struktuur. Seal, kus Armastus ja Mõistus koos on, seal sünnib TARKUS ja vastastikused suhted omandavad teisi väärtusi. Armastuses on kõik võrdsed.

Armastus on ühendav jõud, mis loob kõikide maailmade ühtsuse. Mõistus võib rajada, luua, kuid SÜNNITADA uut võib vaid ARMASTUS! Inimese põhiline väärtus seisneb selles, et tal on see uskumatu omadus - Armastus!

Armastus - see on Jumala väljendus materiaalses Maailmas. Armastus sünnib inimese sees, tema Hinges, mis on osakene Jumala Hingest.

"Armastus muudab inimest" -  see tähendab, et iga rakk, iga geen, iga aatom läks uude seisundisse, palju peenema energia - Armastuse energia tasemele, ning see ei toimu mitte läbi kannatuste ja füüsilise keha surma, vaid läbi Jumala ilmutuse.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.