kolmapäev, 13. juuli 2011

solvumisest

        Üha rohkem inimesi tunnevad vajadust solvumisest lahti saada, kuna see omadus ei õilista inimest ega aita oma olemusest lahti saada. Solvumises on vaid üks positiivne omadus. Selle ilmnemine on tõsine märk sellest, et tuleb enda kallal tööd teha. Solvumine räägib upsakuse olemasolust inimeses.

Solvumine - see on inimese reaktsioon petetud ootusele hea suhtumise suhtes, reaktsioon "ebaõiglusele". Inimesed ootavad Maailmalt palju paremat käitumist iseendaga. Nad arvavad, et on head ja neisse tuleb suhtuda hästi. Inimene on oma olemuselt väga hea, ta on Jumal ja ta tunneb alateadlikult seda. Kuid oma jumalikkuse väljendusega pole ta valmis, mõned omadused pole tal küllaldaselt väljendunud, teisi on liiga palju, puudub tasakaal ja selle tagajärjel suhtleb Maailmaga vastuoluline isiksus, kes kutsub esile vastava reageeringu.

Lihtsalt öeldes, inimene soovib, et temasse suhtutaks vastavalt tema jumalikkusele, kuid ise ta ei väljenda seda jumalikkust. Maailm aga ei reageeri ootustele, vaid väljendumistele.

Solvangu ilmnemisel on väga tähtis seda teadvustada. Inimesed tihti eitavad solvumist, ehkki seda on kõrvalt hästi näha. Eitades solvangut, ei saa seda muuta ja kasvatada selle pinnalt midagi head. Siin võib aidata lihtne meetod solvangu muutmiseks millekski heaks. Mida rohkem on ausust enda vastu, seda parem on tagajärg.

Solvudes kasvatage mõttes ilus lill ja kinkige sellele, kes teid "solvas". Mida siiramalt te seda teete, mida rohkem panete sellesse protsessi mõtteid ja tundeid, seda parem on tagajärg - solvang möödub väga kiiresti ja kordub harva.

Väga tähtis on aru saada, et "Solvaja" ilmus teie stsenaariumi järgi! Teie ise panite oma ellu stsenaariumi episoodi "Solvajaga". Kuna teie kirjutasite selle, siis võite selle stsenaariumi osa ümber kirjutada. Mida loomulikumalt võtate selle vastu, et te oma Maailmavaatlusega, oma eluga, oma omadustega lõite selle olukorra, seda kergem on teil muutuda.

Solvumisega seotud situatsiooni võib teid solvanu Maailmavaatest, positsioonist ja õiglustundest aru saades ja seda vastu võttes kiiresti kiiresti muuta. Peab ütlema: "Minu ettekujutlused õiglustundest, headusest ei ole ainuõiged, ma ei ole viimase instantsi tõde ja ka teine omab õigust isiklikule arusaamisele Maailmast." Teatud ja efektiivne moodus on asetada ennast "Solvaja" seisundisse.

Võtke igasuguseid märkusi ja kriitikat enda kohta kui jälgimist kõrvalt, kui Maailma etteütlemist Teie arenguks. Teadvustage, et "Solvaja" kaudu näitab Maailm Teile probleemi ja ütleb, et seda peab hakkama lahendama.

Jah, jälgimise ja etteütlemise vorm on kohati karm. Ka siin väljendage tarkust ja saage aru, et vorm vastab sisule ja ka teie omale. Tähendab karmus peitub ka teis ja on, mida töödelda.

Solvudes te kinnitate iga kord seda omadust. Te loote sideme solvumise egregoriga (teatud mõtlemismustri ühisväli), kes hakkab üha rohkem mõjutama teie saatust (karmat). Teil tekib temaga tagasiside ja ta hakkab arendama teis seda omadust, luues vastavaid situatsioone. Ja solvumisi tuleb järjest rohkem. Täitke egregori ruum lilledega ja kinkige need "Solvajatele" ja "Solvatutele".

Solvang segab teie arenemist, teie evolutsiooni, kuid ärge heitke meelt, kasutage iga tema ilmumist sammuna Enese juurde. Kõrvalt jälgimine, märkuste, kriitika, seda enam hukkamõistmise vastuvõtmine - see on juba samm Enda Mina poole.

Väga tähtis on aru saada, et "Solvaja" ilmub alati teie stsenaariumi järgi! 

 


Solvangu ilmnemisel on väga tähtis seda teadvustada.

Inimesed tihti eitavad solvumist, ehkki seda on kõrvalt hästi näha.

Tallinnas, 11. juunil 2011


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.