esmaspäev, 9. september 2013

Thothi, Atlantislase, Smaragdtahvlid

        SMARAGDTAHVLITE http://en.wikipedia.org/wiki/Emerald_Tablet ajalugu on müstiline, jäädes väljapoole tavateadlaste arusaamu. Nende antiiksus on hämmastav, ulatudes umbes 36 000 aasta tagusesse aega eKr. Smaragdtahvlite ülesmärkija on Thoth http://en.wikipedia.org/wiki/Thoth (egiptusepäraselt Djehuty), Atlantise Preester-Kuningas, kes pärast Atlantise uppumist rändas välja Vana-Egiptusesse, rajades seal koos teiste Valguse Meistritega esmase koloonia. Thoth oli ühtlasi ehitaja, mida hiljem vääralt Cheopsile http://en.wikipedia.org/wiki/Khufu (kreeka Cheops; vanaegiptuse Hufu; inglise Khufu), omistatud. Sellesse kompleksi liitis ta ühte kõik oma iidse tarkuse teadmised ning ühtlasi peitis turvaliselt sinna ka kõik ürikud ja muistse Atlantise instrumendid.
 
Umbes 16 000 aastat valitses ta Egiptuse muistset rassi, mis ulatus ajavahemikku 50 000 eKr kuni 36 000 eKr. Selle aja jooksul sai see barbaarne ja metsistunud rass, mille keskele Thoth koos oma kaaskondlastega maabus, ülestõstetud kõrgtsivilisatsiooni tasemele. Thoth ise oli surematu, st. ta oli võitnud surma, olles võimeline lahkuma siit maailmast ainult siis, kui ta seda ise vaid soovis ja isegi siis ei toimunud see kunagi läbi surma puudutuse. Tänu oma suurele tarkusele oli ta ennemuistsel ajal mitmete Atlantise kolooniate valitseja, kaasa arvatud need, mis jäid Kesk- ja Lõuna-Ameerikasse.
 
Kui Thothile jõudis kätte aeg Egiptusest lahkuda, siis püstitas ta Suure Püramiidi Suurte Amenti Hallide (paik, mis asub umbes 1600 km sügavusel maapõues) sissepääsu kohale, asetas selle sisse kõik iidse tarkuse ürikud ning määras nende saladuste kaitsjatena ametisse egiptuse rahva seast kõrgemaile arenguastmele jõudnud inimesed. Aegade möödudes nende valvurite järglastest said püramiidi preestrid ning liikudes vastu üha kasvavale vaimupimedusele, hakati Thothi suhtuma kui Tarkuse Jumalasse, Ülesmärkijasse. Legendides sai aga Amenti Hallidest allilm, Jumalate Hallid, kuhu hing pärast surma kohtumõistmiseks lahkus.
 
Hilisematel aegadel sisenes Thoth ego inimeste kehadesse moodusel, mis tahvlitel kirjas. Seetõttu inkarneerus ta siin kolm korda, olles oma viimases inkarnatsioonis kui Hermes Trismegistus http://en.wikipedia.org/wiki/Hermes_Trismegistus , kolmkordsündinu. Selles kehastuses jättis ta endast maha kirjutised, mis tänapäeva okultistidele tuntud kui SMARAGDTAHVLID, kujutades endast hilisemat ja palju väiksemat iidseid müsteeriume paljastavat materjali.
 
Smaragdtahvleid on kokku kümme, mis kõik olid Suure Püramiidi preestrite hoole alla jäätud. Need kümme on omakorda jagatud mugavuse ja selguse mõttes kolmeteistkümneks osaks. Kaks viimast on aga sedavõrd võimsad ning oma tarkuses ja tähtsuselt kaugeleulatuvad, et praegusel ajal pole nende avalikustamine laiemale publikule veel lubatud. Sellegipoolest on nendes, mis kajastamist leiavad, peidus suured saladused, kujutades endast hindamatut väärtust tõsimeelse õppija jaoks. Need tahvlid on mõeldud mitte pealiskaudseks või ühekordseks, vaid sajakordseks lugemiseks, kuna üksnes niimoodi saab võimalikuks lugejale nende tõelise tähenduse paljastumine. Põgus lugemine annab üksnes vilksatusi ilust ja lootusest, kuid nende sügavam ja intensiivsem uurimine avab otsijale hoopis uued tarkuse valdused.
 
Kuid nüüd ka mõni sõna sellest, kuidas need võimsad saladused kaasaja inimestele kättesaadavaks tehti, olles olnud varjul niivõrd pikka aega.
 
Umbes 1300 a.eKr. oli Egiptuses, see iidne Khem http://en.wikipedia.org/wiki/Chemistry_%28etymology%29 , suures segaduses ja paljud preestrite organisatsioonid saadeti välja maakera eri paikadesse. Nende hulgas oli grupp püramiidi preestreid, kes kandsid endaga talismanina kaasas ka SMARAGDTAHVLEID. See andis neile mõjuvõimu teiste vähemarenenud preestriklasside üle, kes kõik põlvnesid samuti erinevatest Atlantise kolooniatest. Tahvleid usuti legendi alusel andvat selle kandjale Thothi enda volitused ja suure väe.
 
See kindel grupp preestreid, kes tahvleid endaga kaasas kandis, emigreerus Lõuna-Ameerikasse, kus nad leidsid eest õitsva Maiade kultuuri. Maiad olid need, kes mäletasid endiselt palju iidsest tarkusest. Nende keskele need preestrid elama asusidki. Kümnendal sajandil olid Maiad asustanud läbinisti Yucatani ning tahvlid asetati ühe suure Päikese Jumala templi altari alla. Pärast Maiade vallutamist hispaanlaste poolt, kõik need linnad hüljati ja templitesse peidetud saladused unustati.
 
Siinjuures on oluline mõista asjaolu, et Egiptuse Suur Püramiid on olnud ja on seda tänaseni salajastesse müsteeriumitesse pühitsemise tempel. Jeesus http://et.wikipedia.org/wiki/Jeesus , Saalomon http://en.wikipedia.org/wiki/Solomon , Appolonius http://en.wikipedia.org/wiki/Apollonius_of_Tyana ja teised kõik said omad pühitsused kätte just seal. Tahvlite algne inglise keelde tõlkija (kes omab ühendust Suure Valge Loožiga, mis ühtlasi töötab läbi püramiidi vennaskonna) oli see väljavalitu, kes sai oma juhendused tahvlite ülesleidmiseks ja Suurde Püramiidi tagasitoomiseks. Selle kõik ta täitis edukalt. Enne tahvlite tagasiandmist anti talle luba need tõlkida ning koostada tahvlitesse sissegraveeritud tarkustest koopia. See kõik leidis aset 1925 aastal ja alles nüüd on laiale maailmale antud luba saada osa sellest suurest tarkusest. Selle kõige juures eeldatakse, et paljud saavad siia peidetud tarkust ala- või naeruvääristama ning seda hülgama. Ometi tõeline õpilane loeb alati ridade vahelt ja saavutab seeläbi suure tarkuse. Kui nüüd on valgus sinus, siis valgus, mis Smaragdtahvlitele graveeritud vastab ka sulle.
 
Nüüd ka natuke informatsiooni tahvlite materiaalse külje kohta. Kokku on neid kaksteist smaragdrohelist tahvlit http://www.mj2artesanos.es/tienda/19-74-thickbox/emerald-tablet.jpg , mis kõik loodud alkeemiliste transmutatsiooni käigus tekkinud ainest. Need on hävinematud, resistantsed kõikidele elementidele ja materjalidele. Välisjõudude ja mõjude poolest on nende aatomi- ja rakustruktuur fikseeritud, mistõttu ühtegi muutust selles vallas kunagi aset ei leia. Selles mõttes eiravad nad ka aine ionisatsiooni seadust. Tahvlitele on peale graveeritud muistse Atlantise keelsed sümbolid, mis reageerivad nendele häälestunud lugeja mõttelainele, vabastades seeläbi vastava mentaalse vibratsiooni tema mõistusesse. Tahvlid on kokku köidetud kuldset värvi metallisulamist valmistatud võrudega, milledega kaasneb ka samast materjalist sau.
 
Tarkus, mis Smaragdtahvlitele peidetud, on iidsete müsteeriumide alustala. Ja selle jaoks, kes neid avatud silmi ja avatud mõistusega loeb, leiab aset tarkuse sajakordne kasv.
 
Loe! Usu või ära usu, aga loe! Ja vibratsioon, mis Smaragdtahvlitel peidus, äratab vastukaja sinu enda hinges.
 
 
 
 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.