reede, 14. juuni 2013

Kanaldamine küünla ja peegli meetodi järgi

        Inglid ja vaimsed teejuhid on tuhandeid aastaid olnud meie maailma osa. Need valgusolendid on mõjutanud paljusid mineviku ja tänapäeva kultuure. Töötamist inglite ja vaimsete teejuhtidega nimetatakse tänapäeval "kanaldamiseks". Vanasti peeti seda surnutega suhtlemiseks, mis ei ole just kõige õigem väljend. Tegelikult on kanaldamine midagi palju enamat kui üksnes suhtlemine vaimsete teejuhtide või inimestega, kes on füüsiliselt maailmast lahkunud. Teadmatusest nimetatakse neid inimesi surnuteks.
 
Tõe mõistmiseks pead esmalt aru saama, et tegelikult ei ole surma olemas. Jah, füüsiline keha võib küll vananeda ja surra, kuid hing on surematu ning igavene. Tegelikult ei sure meie sõbrad ja lähedased kunagi. Nad lihtsalt lähevad kõrgemasse dimensiooni, mida tavaliselt nimetatakse taevaks või taevasteks väljadeks.
 
Raamatu viiendas peatükis kirjeldasin küünla ja peegli meetodit, et õpiksid aurat nägema. Seda meetodit võib kasutada ka kanaldamisharjutusena.
 
Esimene etapp
 
Seekord jää peegli ette kauemaks ja vaata läbi oma silmade kaugusesse. Kui sügavale muutunud teadvuse seisundisse või kergesse transsi, märkad taas, et su nägu hakkab peeglis nihkuma ja muutuma. Su nina võib näida pikemana või kulmud liikuda kõrgemale. Selle pärast pole vaja muretseda, see on soovitud efekt ja näitab, et oled sügavas muutunud teadvuse seisundis.
 
Sellest hetkest alates hakkad arvatavasti nägema midagi ebatavalist: näo muutused on silmapaistvamad ja peeglisse sinu näo kohale ilmub teine nägu. Silmad, mida sa enda ees näed, hakkavad äkki võtma teist kuju. Need silmad paistavad sinu omadest täiesti erinevad, need võivad olla pilukil või ümaramad või näida hoopis vana mehe või naise silmadena.
 
Kui jätkad vaatlust, võivad su silmad kalduda peegelpildi vasaku või parema silma poole. Lase sel lihtsalt sündida ja silmitse peegeldust edasi.
 
Lisaks silmade muutumisele märkad ka kogu näo muutumist. Sa võid näha endale vastu vaatamas noort poissi või tüdrukut või hoopis halli habemega meest. Nägude vaheldumine jätkub. Sa võid näha vähemalt viit või kuut või lugematut hulka erinevaid nägusid.
 
Iga inimese kogemused on küünla ja peegli meetodi esimesel etapil erinevad. Näod vahetuvad üksteise järel kas aeglaselt või kiiresti. Mõnel harval juhul võib peeglist vastu vaadata ka looma nägu.
 
Vaata veel mõni hetk läbi peeglis oleva kujutise. Nägude vaheldumine võib aeglustuda või isegi peatuda ühel kindlal näol. Sel juhul peaksid mõne sekundi vältel uurima enda ees olevat nägu ja pöörama tähelepanu selle detailidele. Sulle tundub, et sa tunned seda inimest või nägu, kes sulle vastu vaatab, nagu oleks ta osa sinust. See tuttavlikkus tekitab sinus rahulolutunnet.
 
Varsti hakkab kujutis kaduma ja kui sul veab, siis muutub peeglis kõik nii pimedaks, et sa ei näe enam ei enda ega ühtki teist nägu. Sekundi või paari jooksul on peegel su ees täiesti must. Seejärel, kui oled piisavalt sügavas transis, ilmub su ette kaunis silmapaar. Vaata enda ees olevatest ilusatest silmadest otse läbi.
 
Seda fenomeni nimetatakse "kokkupuuteks oma hinge silmadega". See tähendab, et sa oled aeglustanud oma ajulaineid ja jõudnud sügavale alfa tasandile ning saanud ühenduse oma kõrgema sisemise minaga, oma tõelise olemusega. Sa oled suutnud ego või vale-mina kõrvale jätta ja vaadata oma hinge. See annab sulle võimaluse saada üheks oma kõrgema olemusega ja saavutada ühendus oma võimsa ja armastava "tõelise minaga". Kui see juhtub, siis suudad seda harjutust sagedamini korrata ja jätkata vaimset kasvamist, jättes ego kõrvale ning lastes oma tõelisel olemusel aegamisi pinnale kerkida. See on tõeline ärkamine.
 
Need erinevad näod, mida sa jälgisid küünla ja peegli meetodi esimese etapi ajal, olid sulle peeglist vastu vaatavad vaimsed teejuhid või inglid; võimalik, et nende seas oli ka mõni sinu möödunud elude isiksustest.
 
Kui nende nägude või kujutiste ilmumisega ei kaasne mingit survet, aistingut või surinat pealael (kroontšakras) ja sa ei tunne end täitumas pealaest südamekeskuseni energiaga, siis koged lihtsalt oma eelmisi elusid. Kui nägu jääb mõneks hetkeks sinu vaatevälja püsima ja see tundub tuttav, siis kerkib esile suurt tähtsust omanud eelmine elu. See on möödunud inkarnatsioon, millel on teadlikul või alateadlikul tasandil sinu praegusele elule suur mõju.
 
Kui sulle vaatab vastu vaimne teejuht või ingel, siis pead tundma survet, aistingut või surisevat energiat oma pealael ning seejärel sooja armastava energia liikumist kroontšakrast läbi pea, aju, näo ja kurgutšakra südamekeskusesse. Sa võid tajuda ka energiavoolu pealaelt juurtšakrasse või jalgadesse. See on sinu vaimsete teejuhtide või inglite kõrge võnkesagedusega energia, mis voolab läbi su aura ja tšakrate.
 
Kui sinuga töötab ingel, võib läbi kroontšakra voolav energia olla väga võimas. Kui kanaldajaks on vaimne teejuht, siis on energia vähem võimas, kuid sama armastav ja kasulik.
 
Kui oled kord liitunud oma vaimse teejuhi või ingliga, siis võid edaspidi järjepidevalt nende energiat kanaldada. Esimene kontakt on kõige tähtsam, sest siis avaneb uks sinu maise maailma ja taevaste väljade vahel. See võimaldab sul toimida ühel või teisel moel mõlemas maailmas.
 
Pärast esimesi küünla ja peegli meetodi esimese etapi sooritusi võivad silmad olla valulikud ja punased. See on paljude inimeste puhul normaalne ilming. Silmade valulikkus ja punetus kaovad, kui oled rohkem praktiseerinud ning pikka aega peeglisse vaatamisega harjunud.
 
Pärast küünla ja peegli meetodi esimese etapi sooritamist võid lõpetuseks sügavalt sisse hingata, õhku mõned sekundid kopsudes hoida, seejärel aeglaselt välja hingata ja kas tagasi normaalse teadvuse juurde pöörduda või teist etappi sooritama asuda. Mida rohkem seda meetodit harjutad, seda lihtsamaks muutub kanaldamine ja eelmiste elude mälestuste ning isiksuste kogemine.
 
Teine etapp
 
Raamatu "Iidsed õpetused algajatele" https://www.raamatukoi.ee/cgi-bin/raamat?164919 viiendas peatükis on kirjeldatud üksikasjalikult küünla ja peegli meetodi teist etappi. Vajadusel vaata see uuesti üle.
 
Ära unusta kordamast kroontšakrale keskendumise harjutust, et seda energiakeskust avada ja suurendada.
 
Kui oled teise etapi sooritanud, võid asuda küünla ja peegli meetodi viimase etapi juurde.
 
Kolmas etapp
 
See on täiesti uus meetod, millest pole varem juttu olnud. Jätka mõned sekundid suurenenud kroontšakra ja aura silmitsemist.
 
Nüüd nihuta pilk veel kuue kuni kaheteistkümne tolli võrra kõrgemale. Kui oled oma pilgu kinnitanud aurast väljapoole pea kohale või kõrvale, märkad õhus hõljumas helesinist, valget või helekollast inimesekujulist siluetti. See läbipaistev kuju on üks sinu vaimsetest teejuhtidest, kuid võib-olla ka ingel.
 
Keskendu mõneks hetkeks sellele valgusolendile, tajudes tema kohalolekut ja armastavat energiat. Siis palu valjusti või mõttes, et valgusolend laskuks sinu aurasse, tšakrasse ja kehasse.
 
Jälgi vaikselt, kuidas sinu vaimne teejuht või kaitseingel hakkab läbi sinu suurenenud aura ja kroontšakra allapoole liikuma. Sa näed valgest valgusest koosnevat pea ja õlgade kujutist ühinemas oma kroontšakra valgusega. Sinu pead ümbritsev valgus muutub veelgi erksamaks ja suuremaks, kui vaimne teejuht või ingel laskub kroontšakra kaudu aurasse. Samal ajal tajud pealael surisevat aistingut, survet või iseäralikku energiat.
 
Naudi seda energiat, kui vaimne teejuht või ingel ühineb sinu aura ja tšakratega. Kanaldamist alustades peaksid tundma end rahulikuna, lõdvestununa ja tasakaalukana. Tavaliselt on mõjutatud kroon-, kolmanda silma, kurgu- ja südametšakra. Peeglisse vaadates märkad oma peegelpildis muutust: sinu näo kohal on valgusolendi kujutis.
 
Tunneta selle valgusolendi armastust. Võimalik, et kuuled oma peas enda või kellegi teise häälega öeldud sõnu. Kui see on kellegi teise hääl, siis on tegemist selgestikuuldava mees- või naishäälega, olenevalt sellest, kes sinuga töötab. Kui hääl tundub olevat sinu enda oma, siis erineb see pisut sinu tavalisest häälest. Igal juhul pane tähele, mida kuuled.
 
Vahel on kuulda vaid üksikud sõnad, kuid võib-olla ka laused või lühikesed teated. Kui sinu selgeltkuulmisvõime edasi areneb, võid saada paljudel juhtudel rohkesti informatsiooni. Pane kanaldatud informatsioon alati kirja, nii on sul võimalus "kõrgemalt poolt" saadud sõnu uuesti üle lugeda.
 
Osa kanaldatud sõnadest võib olla nii isiklikku kui ka ennustuslikku laadi. Informatsioon võib sisaldada tarkusi, mida sinul ja teistel on vaja teada. Sõnad võivad sisaldada ka juhatust või julgustust.
 
Paljud inimesed ei kuule sõnu, vaid võtavad neid vastu teisiti. Esile kerkib kindel teadmine või tugev sisemine intuitsioon, mida tuleb järgida.
 
Kui oled vaimse teejuhi või ingliga ühenduses, võivad su meelde ilmuda ka pildid, ideed ja mõtted. Nad töötavad sinuga mitmel moel, andes edasi teadmisi, tarkusi, õpetusi, juhatusi ja tervendavat energiat.
 
Informatsioon, energia ja vaimuanded, mida inglitelt ja teejuhtidelt saad, sõltuvad sellest, missugusel teel sa oled või millisel võnkesagedusel on sinu aura, tšakrad ja keha.
 
Kui tunned, et oled oma vaimse teejuhi või ingliga juba piisavalt kaua suhelnud, siis üksnes täna teda siiralt ja lase tal oma energiaväljast lahkuda, mõeldes sellele. Uuri oma nägu, aurat ja eriti pealael asuvat kroontšakrat, kui valgusolend sinu energiaväljast lahkub.
 
Sa võid sel hetkel märgata oma pea kohal aurast väljapool hõljuvat teist siluetti. See on teine teejuht või ingel, kes jälgib sündmust kõrvalt. Sa võid paluda ka sel armastaval olendil laskuda oma aurasse ja tšakratesse ning temaga suhelda.
 
On inimesi, kes on loomult meediumid või kanaldajad. Vaimsed teejuhid, elust lahkunud lähedased ja erakordsetel juhtudel ka inglid töötavad nende kaudu pidevalt. Paljud neist inimestest on "kanaldanud" või olnud ühenduses kõrgemate sfääridega juba varasest lapsepõlvest peale. Kuid nad ei teadvusta seda andena, vaid panevad vaimuhaiguse või üliaktiivse kujutlusvõime arvele, ehkki see ei ole nii. Loodetavast hakkavad need inimesed oma võimeid tunnistama ning enda ja eriti teiste abistamiseks kasutama.
 
Lähiminevikus pidi osa selgeltnägemise- ja selgeltkuulmisvõimega inimesi tegema läbi psühhiaatrilise ekspertiisi. Neid peeti kinni vastavas raviasutuses ning uuriti valgustamata arstide ja muude spetsialistide poolt. Ühiskonna silmis tähendas nägemuse nägemine ja häälte kuulmine vaimseid probleeme.
 
Kui oled loonud küünla ja peegli meetodi kolmanda etappi abil esimese kontakti oma vaimse teejuhi või ingliga, siis saab sinust varsti vilunud kanaldaja.
 
Lõpuks sa ei pea küünla ja peegli meetodit enam kasutama. Sa õpid tajuma nende armastavate olendite kohalolekut ning paluma neid laskuda oma aurasse ja tšakratesse. Soovi korral võid küünla ja peegli meetodit edasi praktiseerida, kuid selles staadiumis ei ole see kanaldamiseks enam vajalik.
 
Ka käbinääre, hüpotalamus ja ajuripats mängivad kanaldamise juures tähtsat rolli. Need ajupiirkonnad on seotud kroon- ja kolmanda silma tšakraga. Sinu vaimsete teejuhtide ja inglite kõrge võnkesagedusega energia laskub kroon ja kolmanda silma tšakrasse, kus ajuripats ja seejärel käbinääre alandavad kõrgeid võnkesagedusi. Käbinääre ja ajuripats toimivad nagu transformaatorid elektroonikas.
 
 
Arukas inimene mäletab, et silmapetteid on
kahesuguseid ja need tekivad kahel põhjusel -
minnes valgusest pimedusse ja pimedusest valgusse.
Ta võtab arvesse, et sama juhtub hingega...
 
Platon
(Kreeka filosoof, 5-6. saj eKr)
 
 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.