kolmapäev, 9. oktoober 2013

Keha energeetiline orgasm

        Energia on kõikide asjade põhjuseks, olgu need mõtted, ideed, tunded, haigused, objektid, värvid, muusika või kujundid. Kõik need asjad on loodud energiatasemel ja ilmnevad füüsilises manifestatsioonis. Seetõttu on kõik omavahel ühenduses. See spirituaalne energia on eksistentsi teadvus, millest kõik tehtud on.
 
Seda spirituaalset energiat nimetatakse ka ühisväljaks, nullväljaks, infoväljaks ... samuti Jumalaks, Allahiks, Brahmaniks ... Inimene kui teadvusega olend on ühteaegu nii selle välja osaline kui ka mõjutaja.
 
Aga nende kahe vahel on - teadmuses ja praktikas - Sild.
 
Kuna meil endil puudub oma tarkus selles vallas, siis on mõtet otsida vastust sealt, kus seda kultiveeritud juba aastatuhandeid. Näiteks Hiinast või Indiast?
 
Kuidas see on võimalik? Aga tänu sellele, et seksuaalenergia hulk taoistlike praktikate valdamisel meie kehas on sedavõrd suur. Pluss lahenemised-harmoniseerumised paljudel peentasanditel, kuni kõrgeima seksuaalkogemuse - müstilise oruorgasmini välja - mida tahte abil esile pole võimalik kutsuda, vaid mis "antakse" meile teadmata hetkel (nagu mis tahes muugi "valgustumine", arenguhüpe) kui "kirjeldamatu" Kirkus... Vaikus... Armastus jms.
 
"Seksuaalsaladused" saavadki avaneda alles tänu märkimisväärsele eneseväestamisele, oskusele muundada meie ainsat ammendamatut energialiiki - seksuaalenergiat - kõrgemateks energiateks. See tähendab vitaalsuse tõusu (võrreldes senisega) mitmekordseks. Võime mõne kuuga saavutada oma kehas "noorusaja energia", kuna kaasatakse ka kogu meie hormonaalsüsteem. Võime saavutada oma kehas ajapikku erakordse kehalis-energeetilise heaolu. Miks? Sest avades ja ühendades oma kehas kaks suurimat meridiaani, armatsevad Seesmine Mees ja Seesmine Naine meis nüüd ööpäevringi.
 
Kuna me oleme sigitatud orgasmis ja see orgastiline energia küllastab iga meie keharakku, siis et jääda terveks ja aktiivseks, peame seda värskendavat energiat tajuma regulaarselt, veel parem - iga päev. Palju tunde kestev ekstaas läbi seksuaalenergia on meile ligipääsetav 24 tundi ööpäevas, kuid me hoiame end näljapajukil.
 
Selline energeetiline eneseküllasus (külluslik chi) kehas kui tõelises Jumala Templis vabastab meid muuhulgas seksuaalsest frustratsioonist - pakilisest seksuaalsõltuvusest partnerist. Keegi ei saa teid enam seksuaalselt "tuhvli all" hoida. Võite rahulikult viibida askeesis või tsölibaadis vastavalt oma suvale, ilma et peaksite kartma oma tervise pärast nagu "tavainimesed" sellistel puhkudel - rääkimata preestritest, nunnadest-munkadest, kes oma kehaenergiaid muundada ei oska, haigestudes seetõttu tavapärasest sagedamini eesnäärme- ja emakavaevustesse.
 
Me ei saa vaimselt areneda, kui selleks pole piisavalt vajalikku vaimset energiat (shen) - seda aga ei teki, kui oleme elujõuetud, kogedes hiljemalt keskeas oma keha alatasa väsiva, valutava või haigestuvana. Sünnib paradoks: eluküpsuse saabudes elutarkust ei sünni - kuna elujõudu napib. Vaimse energia küllus aga ilmutub meis vähemalt kolmel kujul: loovus, taiplikkus (transformatsioonid, "valgustumised") ja teadvelolu - enese äratundmine "puhta teadlikkuse keskmena".
 
Hiinlased eelistasid pikka püsisuhet, kuna ainult selle käigus jagus aega õppida ühinema armastatuga üha peenekoelisemates energiates. Öeldakse, et alles kui seksuaalenergia tõuseb mehel armatsemise käigus südameni, tunneb ta tõeliselt ära naise armastuse enda vastu - ja ka enda armastuse.
 
"Seksuaalsaladused" on täiesti õpitavad.
 

Keha energeetiline orgasm
 
Dakini Shopie
 
KES ON DAAKINID?
 
Daakinid (sanskriti dakini) on budismis meeleharjutuste muusad, muutliku meelega narritavad naisjumalused, kes võivad olla nii kaunid ja leebed kui deemonlikud ja raevukad. Teise käsitluse kohaselt esindavad nad nimelt naisväe raevukat aspekti.
 
Daakini meessoost vaste on daka. Tiibetis on see mõiste kasutusel pigem maavaimude ja/või näljaste vaimude kohta. Tiibeti kuukalendris on iga 25. päev pühendatud daakinidele, dakadele aga iga kuu 10. päev. Daakini naissugu sümboliseerib tühjuses peituvat potentsiaali.
 
Budistlikus ikonograafias kujutatakse daakinisid ilusate alasti naistena tantsupoosis; nende hiina- ja tiibetikeelne nimetus tähendabki "taevas tantsija" või "taevas kõndija". Ühes käes hoiavad nad kõverat nuga, teises kolbakaussi vere või elueliksiiriga, nende ehted on valmistatud luudest. Neid kujutatakse tihti raevukatena tantsimas surnukeha kohal, mis sümboliseerib võitu isekuse ja nõmeduse üle.
 
Budismi usukangelaste elulugudes namtharides kirjeldatakse daakinisid unes ilmuvatena ning teadmisi, tarkust ja sümboolseid usulisi objekte toovana.
 
Budistlikus mütoloogias jagunevad daakinid ühe klassifikatsiooni järgi virgunuteks ja virgumatuteks. Virgumatud daakinid ei ole vabanenud sansaarast. Nad võivad esineda inimkujul või astraalkujul. Inim-daakini on väljapaistev naissoost laama või joogi, kõrgetasemeline tantrist, kelle teadvus on arenenud, kuid kes pole veel kannatusest vabanenud. Astraalkujul on daakini taevane saadik, kaitsevaim, bodhisattva, kes toob häid ande. Kõigil daakiniidel võib olla üleloomulikke võimeid. Daakinid jagunevad viide klassi: vadžra- ehk teemantdaakinid, kalliskividaakinid, lootosdaakinid, karmadaakinid ja budadaakinid.
 
 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.