reede, 17. august 2012

astroloogia ja astroloogilised sünnikaardid

        Kui palju tõde on astroloogiliste sünnikaartide mõjus meie isiksusele? Kas meie hinged valisid sündimiseks kindla ajahetke lähtuvalt sellest, milline oli planeetide energeetika sellel hetkel? Näiteks, kas võib keegi mingil põhjusel otsustada sündida siis, kui Kuu on Lõvis?
 
Selles on palju tõde, et teie astroloogilised sünnikaardid mõjutavad teie isiksust. On palju teisi asju, mis isiksust veel mõjutavad. Mõeldes astroloogia füüsikalistele harudele, teaduslik astroloogial põhinev füüsika on olemas, siis ebateadus ta ei ole. Kui vaatad kvantfüüsikat, siis märkad kiiresti, et energeetiliselt on kõik omavahel seotud. On tõestatud, et kui üksainus aatom maailma mingis paigas muutub, muutub samasugune aatom maailma teises paigas kohe läbi selge, kuigi raskesti ettekujutatava energeetilise ühenduse. Nagu astroloogia Sulle räägiks, energeetiline tõmbumine ja tõukumine, mida taevased kehad/planeedid rakendavad, loob jätkuvalt energeetilist ja seetõttu ka füüsilist reaktsiooni universumi igas materjalis, kindlasti selles päikesesüsteemis. Sinna hulka kuulub ka materjal meie kehades.
 
Jõud, mida te planeetide osas kõige enam tunnete, on gravitatsioonijõud. Palju enam eksisteerib aga vaevuhoomatavaid kvantumjõude, mis tegelikult vahetavad meie kehades olevate rakkude loomulikku tuumastruktuuri, luues seetõttu mustreid. Mustrid eksisteerivad inertsi seaduse järgi. Kui muster on kord paigas, siis hoiab teatud inerts teda püsivalt paigal. Kui muster on kord loodud, siis selle murdmiseks on vaja väiksemat või suuremat pingutust ja uue mustri loomist, et šabloon jääks toimima. Nii töötab inerts. Kui muster on liikvele lükatud, kaldub ta jääma samasse rütmi, samasse mustri kavandisse.
 
Sellisel moel teie hinged, valides sündimise mingil kindlal viisil, valivad tegelikult ka kõik muu teiega seonduva. Sinu hing valib, millal ja kuidas Sind eostatakse. Ta valib Sind eostavad vanemad või Sind eostava süsteemi. Ta valib Sinu sündimise loo. Et loomulikult oled Sa kaasatud inimestega hingesugulane, siis te koos panete loo kirja ning lepite kokku kõigi jaoks võimalikult kasuliku stsenaariumi. Kõik, sealhulgas Sinu hing, arvestavad astroloogilise seisuga, millesse Sa sünnid. Inimese sünnihetkel mõjutab teda kogu ümbritsev keskkond. Teie keskkonda kuulub teatud karm füüsiline ja materiaalne maailm.
 
Kui inimene sünnib, siis mõjutab teda ema vere keemiline koostis. Talle avaldab mõju ruumi valgustus, helid, mida ta kuuleb ja kogu füüsiline keskkond. Samuti mõjutab teda energeetiline keskkond, sealhulgas nii ruumis viibivate inimeste emotsioonide energia kui sel ajal maailmas maad võtnud energia. Sinna hulka kuulub juuspeen aatomienergia, mida loovad planeetide jõuväed. Tegelikult mõjutab teda ka selle linna energia, milles ta sünnib või elab. Teid mõjutavad kõik need asjad. Kõik need asjad loovad suhteliselt tugeva mustri. Muster on tugev sündimise hetkel, sest teie olete ilma mustrita. Eostamise hetkel olete te puhtad lehed ning mustreid hakkate endale korjama üsas.
 
Kuna üsast maailma üleminek on väga võimas, siis lükkab sünnikogemus tihti liikvele terved mustrite seeriad. Kui need mustrid liiguvad adresseerimata, siis muutuvad nad elu jooksul tugevamaks. Kui Sa sünnid, Kuu Lõvis, nagu toodud näites, siis pannakse energeetiline jõud ja iseloomujooned, mida peetakse Lõvi Kuuga inimeste jaoks tavaliseks, paika ka Sinu jaoks. Kujutle, et üks Lõvi Kuuga sündinu iseloomu omadustest on vaimne suuremeelsus. Nüüd mõtleme, et Sa sünnid perekonda, kus ei toetata vaimset suuremeelsust ning Sind hoitakse tagasi ja treenitakse sotsiaalselt olema jagamisel kokkuhoidlik, olema ettevaatlik ja hoolikas, mitte ekstravagantne nagu Kuu Lõvis Sinus väljenduks. Hästi, need sotsiaalsed faktorid leevendavad esialgset mustrit, mille on paika pannud Kuu Lõvis. Sinu sünnikaardi astroloogiline mõju on tugev, kuid Sinu kogemustele tuginedes muudetav. Astroloogia ja sünnikaardi uurimine on väga, väga kasulik, silmas pidades mõistmist, mis energiaga Sind silmitsi on pandud ja kuidas algsed mustrid on Sinu elus toimunud kogemustest tulenevalt muutunud, tuge saanud või leevendunud.
 
Milline väärtus on astroloogial ülestõusmise ja valgustumise ajal? Tekivad uued astroloogia vormid nagu galaktiline astroloogia. Mis eesmärk ja väärtus on galaktilisel astroloogial ning kuidas see muudab astroloogia valdkonda üldiselt?
 
Et valgustumine on valguse süütamise protsess ja seetõttu hakatakse nägema asju, mida varem näha ei suudetud, siis muutub ka see mida astroloogia kirjeldab Sinu jaoks rohkem nähtavaks ja seeläbi Sinu poolt enam muudetavaks. Valgustumist läbides on astroloogia puhul oluline sellega arvestada. Kuidas iganes, nähes oma sünnikaardi mõju või lihtsalt tajudes ennast ülestõusu läbides selgemini, oled Sa oma sünnikaardile vähem tänu võlgu. Kui Sa mingil hetkel midagi märkad, siis saad selles suhtes teha teadlikke valikuid. Kui Sa seda ei näe, siis eksisteerib muster Sinu teadmata ning mõjutab Sind arvamatutel viisidel ja Sinu poolt juhitamatuna. Paljude jaoks võib valgustumist läbides olla väga kasulik uurida oma astroloogilist kaarti ja astroloogilisi mõjusid. See on veel üks mudel või mustrikiht, mis aitab iseendast pilti kokku panna.
 
Pilti kokku pannes, mudelit ja seda läbivaid mustreid uurides, hakkad Sa ennast selgemini nägema. Sul on võimalik kõrvale lükata need kihid, mida Sa enam ei soovi, ja omaks võtta need, mida Sa valgustumises edasi liikudes kaasa võtta soovid. Hakates ennast selgemini tajuma, avastad Sa vältimatult, et Sa ei saa enam olla sügavalt seotud ühegi mudeli või süsteemiga. See, millega Sa ennast sügavalt seod, on Sinu tõeline mina. Kõik mudelid ja süsteemid tõusevad üles kui mängulised, selgitavad elamused, mille kaudu on võimalik kogeda inimese elu ja valgustumise protsessi, aga mingeid kohustusi Sul nende ees ei ole.
 
Minevikus võis astroloogiline ennustus öelda, et Sul tuleb väga halb päev. Su päev võiski halb tulla, aga kuna Sa ennustust ei näinud, siis polnud Sul sellest aimugi. Sa süüdistasid ennast ja tekitasid suure segaduse, sest Sa ei olnud pööranud tähelepanu Sinu jaoks juba paika pandud astroloogilistele mustritele ja ei näinud seda tulemas. Ja teisest küljest, kui Sa ennustust vaadates ja halva päeva ideed kaaludes mudelit väga sõna-sõnalt võtad ja kujutled, et mudelil on suurem võim kui Sinul, lood Sa halva päeva endale ise.
 
Liikudes läbi valgustumise, omandad Sa taju, et Sina otsustad, mis juhtub, Sina otsustad, kuidas elu läheb ja Sina valid oma reaalsuse. Sa võid lugeda halva päeva astroloogilist ennustust ning otsustada, et isegi kui selline muster on Sinu jaoks kättesaadav, valid Sina midagi muud ja Sinu otsus on valida hea päev. Või valid, et väljakutsete tekkides raputad Sa nad maha, sest Sa aimasid neid ette ja nende pärast ei pea Sa oma suhtumist muutma. See on valgustumist läbiva liikumise trajektoor suhtes astroloogiasse ning iga teise mudelisse ja süsteemi.
 
Küsimus galaktilisest astroloogiast puudutab astroloogia teist tasandit. Traditsiooniline või klassikaline astroloogia käsitleb teie päikesesüsteemis eksisteerivate taevakehade mõju teie füüsilisele ja energeetilisele olemisele. Galaktiline astroloogia võtab arvesse laiemat pilti, taevakehade laiemat ulatust, mis samuti mõjutab teie energeetilist süsteemi. Kui mõelda päikesesüsteemi astroloogiale või klassikalisele astroloogiale, siis on neil otsene mõju energiaväljale, mis paneb kokku teie füüsilise keha. Teiste sõnadega on see energia, millest lõpuks saab kokku teie füüsiline keha. Sellel on rohkem pistmist teie personaalse isiksuse ja isikliku kogemusega. Galaktiline astroloogia on häälestanud end nende taevakehade lainele, mis on väljaspool teie päikesesüsteemi ning kauguse ja erineva, kõrgema vibratsiooni taseme tõttu avaldavad nad tugevaimat mõju teie viienda dimensiooni eksistentsile ja kogemusele, millega on sünkroonis.
 
Tihti võimaldab galaktiline astroloogia näha oma karmat, näha oma hinge teed. See aitab ette kirjutada ja välja selgitada viise, kuidas töötada interdimensionaalsete energiate ja oma intuitsiooniga. Galaktiline astroloogia ja mitmed teised astroloogia uued iteratsioonid töötavad rohkem intuitiivselt. Seega, taevakehade vaheliste füüsiliste suhete detailide uurimise asemel töötatakse arhetüüpidega oma intuitsiooni järgides või häälestades end informatsioonile, mida arhetüübid galaktilise kaardi osas pakuvad. Valgustumisest läbi liikudes on see märkimisväärne. Galaktilise astroloogiaga töö tegemine aitab avardada oma silmaringi ning aitab hankida informatsiooni iseenda kõrgema vibratsiooni versiooni kohta.
 
Klassikaline astroloogia ja galaktiline astroloogia ei vastandu teineteisele ja üks ei ole teisest parem. Nad on lihtsalt mudelid, mis arvestavad ja kirjeldavad erinevate taevaosade mõju teie erinevatele eksistentsi paikadele. Klassikaline astroloogia aitab teil mõista oma füüsilist ja emotsionaalset mina, isiksust ja vastastikust sotsiaalset toimimist. Galaktiline astroloogia aitab teil häälestuda oma vaimsele minale, oma karmale, oma intuitsioonile ja oma ühendusele jumalikkusega.
 
________________________________________

Sõnumi kanaldas Akaša Kroonikast Jen Eramith,
MA, Akashic Transformationsi kaudu.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.