pühapäev, 19. august 2012

breatharianism "valgusest toitumine" - mis see on?

ISEENNAST ÜLALPIDAVA MUDELI TEGELIKKUS

Viis, kuidas elemendid meie valguskeha ja tšakrasüsteemi ümber molekulidena kokku koonduvad, saab ära määratud meie mentaaltasandi ja emotsionaaltasandi tegelikkusega. Kui tule, maa, vee, õhu, akaša (sanskriti keeles taevas, eeter, õhk) ja kosmilise tule elemendid on ideaalses tasakaalus, liigub biosüsteem teistsugusesse energiasagedusribasse ning muutub iseennast ülalpidavaks. Kui oleme loonud selleks vajalikud energiavõred, et seda toetada, ning lisanud programmikoodid selle automaatseks aktiviseerimiseks on see tasakaal on saavutatud.

See tasakaal saavutatakse ja seda säilitatakse igapäevase eluviisiga ning mentaalse ja tundeoleku toel. See tasakaal toob meie biosüsteemi teisele vabadustasandile, sest Jumalate (õhk ja valgus) toit toidab ja niisutab seda sellisel viisil, et see on vaba ka söögi ja une vajadusest ning vananemisest. See eeldab äärmist peenhäälestuse seisundit, mida on raske säilitada meie praeguse globaalse inimese biovälja sageduse tõttu. Kuid mida enamad häälestuvad jumaliku toidu kanalile, seda hõlpsam on neid tegelikkuse väljal säilitada.

Selleks, et saada aru mis jumalate toit on ja kust ta tuleb, on vaja mõista nende elementide päritolu.

Metafüüsilise tarkuse järgi on kõik selle plaani elemendid pärit kosmilisest monaadist. Füüsiline Universum on seetõttu kõigi nende teiste kuue elemendi rikkalik kandja. Mida rohkem materiaalse sfääri poole edasi see lahtirullumise protsess areneb, seda nõrgemaks muutub progressiivselt kõrgemate elementide mõju, sest nende kiirgusallika mõjuväli väheneb.

On vaja mõista, et järgnevad seitse elementi läbistavad üksteist ja on omavahel läbipõimunud. Iga element emaneerub eelnevast elemendist ning seetõttu on igaüks neist järjest keerukam, sisaldades mitte ainult endale iseloomulikke omadusi vaid ka eelnevate elementide aspekte.

1) Kosmiline monaad. Esmane ja avaldumata Logos (sõna, mõistus, põhjus, seadus), mis jaguneb maa, tule, vee, õhu, akaša ja kosmilise tule seitsmeks elemendiks. Just kosmilisest monaadist voolab kõige puhtam jumaluse toit. Sellisel sagedusel ja puhtusastmel on see liiga peen ja meie keha ei suuda sellega hakkama saada oma süsteemi elektrivooluringi läbipõletamata. Seetõttu peab see inimesele kasutamiseks läbima sisemise tasandi võred ja saama alaldatud.

2) Akaša. See pärineb kosmilisest hingest; see on universumi kogu intelligentse korra ja seaduste allikas. Teine Logos.

3) Kosmiline meel. Kõigi individuaalsete intellektide Allikas; kolmas ja loov Logos. Hüpotalaamuse (vaheaju osa), ajuripatsi ja käbinäärme aktiviseerimise ning ajukoore ja aju kõigi osade violetse valgusega üleujutamisega, samuti sisenõrenäärmete ning tšakrate (kolmanda silma, kroontšakra ja pea tagaosas asuva ülestõusmise tšakra) teatud programmidega joondamise abil saame oma "inimmeele" toimimise otse ühendada kosmilise meelega.

4) Kosmiline karma. Puhta isikustamata universaalse kaastunde Allikas; Universumi kosmilise põhjusenergia allikas; hierarhilise Universumi intellektne juhtiv jõud. Teadliku eluviisi programmi "taimetoidu" ja "tasu vastu ootamata teenimise" punktid aitavad meil selle kanaliga ühendust saada.

5) Kosmiline elujõud. Kõike läbistav kosmilise elujõu Allikas. Olles kvantvälja olemus, on see energia sagedusriba, millest Jumalate toit kõige paremini voolab.

6) Astraalvalgus. Akaša madalaim toimiv aspekt; kosmilises hierarhias on see inimese astraalkeha ekvivalent; selles on talletatud kõik Maa psüühilised, moraalsed ja füüsilised emanatsioonid (madalama iseeneslik tekkimine kõrgemast, mis jätab kõrgema puutumata). Sellel lainepikkusel saab Jumalate toit voolata meie füüsilisse kehasse violetse valguse abil ning läbi virgunud meele kõrgemate aspektide.

7) Füüsiline Universum. Keha ehk sellele eelneva veel kuue eeterliku elemendi rüü. 

Loetud seitse elementi koos loendamatu hulga alamelementidega on esimese elemendi - kosmilise monaadi - aspektid ning need on seotud inimese seitsme meelega. Nendest seitsmest kasutab tavapäraselt beetaväljas viibib inimene ainult viit. Selleks, et pääseda ligi Jumalate toidu kanalile, peame aktiviseerima oma kuuenda ja seitsmenda meele ning kasutama nendega koos töötavaid elemente.

Meie füüsiliste meeltega on seotud järgmised elemendid:

        1. Astraalvalgus: kuulmine
        2. Õhk: kompimine
        3. Tuli: nägemine
        4. Vesi: maitsmine
        5. Maa: haistmine
        6. Akaša: intuitsioon
        7. Tulemeri: teadmine

Nende jaoks, kes on avatud selle metafüüsilistele aspektidele, on kvantväli dimensioonilises biovälja teaduses akaša üks aspekt, see on Universumi ehituse teine element. Esimest elementi nimetatakse "Printsiibiks", ja see on piirideta ja kujuteldamatu. See on juur, millest kasvavad välja kõik Universumi kuus elementi. Iga element areneb välja talle eelnevast elemendist. Akaša on pooleldi avaldunud, pärit kosmilisest hingest, Universumi kogu tarkuse, korra ja seaduste allikast. Akaša ja kosmiline tuli on teeta- ja deltaväljade elemendid ja kogu elu, kogu intellekt, kõik tegevused toimuvad ja eksisteerivad kvantvälja sees, mis on akaša aspekt.

Akaša on kosmiline mõtteloome, vaim, olemise alfa. Skaala teises otsas asuv akaša madalam aspekt on astraalvalgus, kosmiline substants, aine, olemise omega. Akaša on esmasündinu "elav tuli", kõikeläbiv Jumalus. Dimensioonis on see piiritu ja ruumist ning ajast eristav selle poolest, et see on heli materiaalne põhjus. See on akaša aspekt, astraalvalgusest kõrgem printsiip. See on heli meloodiline taevas - jumalik Hääl. See hääl on sõna sünonüüm, kõnes väljenduv mõte, maagiline potentsiaal looduses, kelle hääl kutsub kaosest esile Universumi kirjeldamatu vormi.

        AJU NELI LAINEMUSTRIT

        beetalained, sagedus 14 - 30 herzi - esimene tasand
        alfalained, sagedus 8 - 13 herzi - teine ja kolmas tasand
        teetalained, sagedus 4 - 7 herzi - teine ja kolmas tasand
        deltalained, sagedus 0,5 - 3 herzi - kolmas tasand

        BEETA -  olelusvõitlus - mina, mina, minu (massiteadvus)
        ALFA   -  küllasutmise ja oma mina otsimine - mina, nemad, jooga (meditatiivne teadvus)
        TEETA -  õitseng ja küllastumine - "meie", üksolemine, tantra (ühisteadvus)
        DELTA -  teenimine - kõik mis on (täiuslik teadvus)

Liiga palju kurbust pole hinge jaoks kunagi hea, samuti liiga palju hirmu ja seda eriti muudatuste või tundmatu ees. Need tunded panevad meie energiavälja klassikalisse staatilisse beetatsüklisse. Samuti kaotuse- ja surmahirm võivad pärssida viisi, kuidas me armastame, see omakorda võib aga takistada kõrgemale tasandile tõusmist.

Lubades oma meeltel pidevalt kümmelda negatiivsete, hukkamõistvate, teisi lahterdavate ja pettumust tekitavate mõtete mõjuväljas, mis meil tekivad, kui nad ei täida meie ootusi. Meie täitmata ootused on mentaalne enesetapp, nagu ka valik näha alati, et klaas on pigem pooltühi kui pooleldi täis.

Valida stressi tundmine, kui elusündmused tunduvad masendavad, samal ajal kui meditatsioon ja alfa- ja deetalainete väljas kümblemise and võimaldab meil tunda rohkem erapooletust ning pigem tegutseda, kui tagantjärele reageerida. Seda võib vaadata kui emotsionaalset enesetappu - pidevat valikut tõlgendada elusündmusi raevu, kurbust, vihkamist ja hirmu suurendaval viisil. Valides sellise elu- ja mõtteviisi, mis uuringute järgi võib tekitada vähki ja lühendada eluiga, saab sedagi vaadata kui üht enesetapu vormi.

   
Loomulikult võib ülaltoodu paista hinnanguna ja meil kõigil on vabadus valida, kuidas soovime mõelda, tunda või käituda, kuid võtmeküsimuseks on see, kas meil on alternatiivseteks valikuteks teadmisi, sest võti on haridus. See tähendab teadmisi, et me oleme enamat kui meie mõtted, kehad ja emotsioonid, aga ka teadmisi tõsiasjast, et kõik meie kehad vajavad kohast toitu, ning teadmisi, kuidas seda neile anda kõiki austaval viisil.

Beetaväli on vaesuse, vägivalla, sotsiaalse ebaõigluse ja emotsionaalse üles-alla kõikumise väli ning üldiselt inimese loodud tehislik ja pealesurutud kaos. Beetavälja inimene saab suurendada oma võimet näha, kuulda, tunnetada ja olla toidetud teiste tsoonide andidest läbi lihtsa muudatuse elustiilis, kaasates sinna meditatsiooni, tantra, meele meisterlikkuse ja võib-olla ka jooga.

Meditatsioonis sisemiste uste ja südame- ning kroontšakra blokeeringu avamine võimaldab energeetilisel tasandil meie sisemistel väljadel püsivalt häälestuda delta- ja deetaväljadele. Kui need sisemised uksed on kord juba avatud ja süsteem sisselülitunud, hakkab mängu juhtuma uus ja võimas kiirgus.

Peamine võti teeta- ja deltaväljale juurdepääsul on meie südame puhtus. See tähendab, et meie emotsioonide väljas peavad tuksuma süütuse, inimlikkuse, alandlikkuse ja kaastunde signaalid - ja seda ei ole võimalik õppida muul moel kui õppeklassis nimega "elu" ning teiste elusolenditega vastasmõjus. Kahjuks võib see vastastikune toime samuti meie südame sulgeda ja täita selle jumaliku toitu blokeerivate emotsioonidega.

Vaimselt ja füüsiliselt valgusest (praanast) toidetud saab olla ainult teeta- ja deltaväljas kümblev inimene. Beeta- ja alfatasandil olev inimene aga jääb isegi taimedest toitudes füüsiliselt nälga (rauapuudus, B12).

Kas sellega seondub mingeid terviseriske või vaegusi?

Kui inimene valib, võib ta praana jõududega ühenduda ja olla ülalpeetud praana jõududest, mis kannavad kõiki vajalikke vitamiine ja toitaineid füüsilise keha surematuse ja iseregenereerumisvõime säilitamiseks. Seepärast võib inimene tunda väsimust või kogeda terviseriske ja -probleeme üksnes siis, kui ta neid eeldab. Nii võib juhtuda, kui ei muudeta oma mentaalseid uskumuste süsteeme ja meelestatust.

Kindlasti ei soovita seda teekonda, samuti täisvegetariaanlust, neile, kes teadlikult oma energiavälju täiuslikumale iseenda sisemise jumalikkuse sagedusele ei häälesta, või kes pole teadlikud metafüüsikast, universaalsetest seadustest või elementaarsest kvantfüüsikast. Selleks, et see praktika oleks edukas ja kahjulike mõjudeta, peab inimene läbi uurimustöö austama intellekti ja vabastama kõik piiravad uskumused.

"Alguses oli valgus" (In the Beginning There Was Light) http://www.youtube.com/watch?v=Ul82-jaDmlY

____________________________________________________

Kuula saadet "Hallo, Kosmos!" Jashmuheen 
 
Austraaliast pärit Jasmuheen on maailma meedias peamiselt tuntud kui praanatoituja ehk siis inimene, kes elabki ainult õhust ja armastusest! Breatharians ehk hingusest toitujad saavad kõik eluks vajaliku kätte eluenergiast ehk praanast ehk chi'st. Tavakodanikele ja traditsioonilise meditsiini esindajatele on uskumatu, et on võimalik elada vaid õhus ja valguses olevast eluenergiast, joomata isegi vett. Jasmuheeni enda sõnul on tal alates 1993. aasta vaimsest pühitsusest valikuvabadus - ta võib elamiseks toituda tavasöögist, aga võib ka toituda millestki, mida tema nimetab kosmiliseks supertoiduks ehk algallikast pärit toiduseks. Saade tutvustab üht ekstreemset eluviisi ja ei soovita kuulajatel praanatoitujaks hakata - ilma õige teadlikkuse ja ettevalmistuseta võib selline radikaalne elumuutus olla eluohtlik! Saates selgub: Kuidas on võimalik elada vaid õhust ja armastusest? Milleni viivad mürgised mõtted, tunded ja toit? Mida Jasmuheen skeptikute kahtlustuste peale kostab? Kuidas kulgeb Rahu Saatkonna töö?
 
 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.