neljapäev, 2. august 2012

miks valivad vaimud kehastumise?

Kui elu vaimude maailmas on nii rõõmuküllane, siis miks peaksime sellest üldse lahkuma?
 
Inimeseks saades te ei lahku vaimude maailmast. Ainus, mis juhtub, on see, et teie teadlik meel unustab vaimude maailma ära. Vaimud on multidimensioonilised ja holograafilised ning see käib teie kõigi kohta. Te eksisteerite samaaegselt mitmes kohas ja mitmel ajal, nii et vaimude maailmast pole te kuskile lahkunud. Te kõik töötate loovalt vaimude maailmas edasi ka siis, kui elate oma elu inimesena. Üks osa sellest, mida te seal loote, on inimese elu, mida te parajasti elate. Keeruliseks teeb asja see, et inimesena ei ole teil võimalik näha, mida te vaimude maailmas teete. Te ei mäleta seda, oma teadliku meelega te seda ei näe. Teie teadlik meel on ehitatud piiratud väljavaatega selleks, et elu inimesena oleks võimalik.
 
Põhjus, miks vaimud valivad inimeseks kehastumise, õieti põhjus, miks seda on lugematu arv vaime teinud läbi aastate ja palju vaime seisab inimeseks olemise järjekorras, on vaimu jaoks väga huvitav kogemus olla piiratud inimese teadvuse poolt. Vaimu jaoks, kes teab kõike, kes on kõigega seotud, kes on kõigest teadlik ja võimeline kõike looma, on see unikaalne kogemus. Piiratuse kogemine on väga ainulaadne ja huvitav kogemus. Nagu enamik piiranguid, muudavad ka inimeseks olemise piirangud kõik väga palju intensiivsemaks. Et armastust pole võimalik tunda kogu aeg, siis on armastuse tundmise ajad hoopis intensiivsemad. Nagu killuke valgust muudab pimedas koopas kõike. Intensiivselt tugev kogemus, mida tekitab piiratud taju, on imeline ja põnev.
 
Tegelikult, elades piiratud inimese elu, pole Sa vaimuna üldsegi piiratud. Piiratud on Su inimlik meel, see osa Sinust, mis selle teema üle neid sõnu kuuldes mõtleb ning tema on see, kes ei mäleta, kes Sa tõeliselt oled. Inimlik meel ei ole see, kes Sa oled. See on vaid väike killuke Sinu kogemisest. 
 
Sinu vaim jätkab tegutsemist vaimude maailmas ning selle osa on ka nautida võimalust nende teemade üle inimesena imestada. Imestamise seisund on üks inimeseks olemise hiilgusi.
 
Kuna me tuleme vaimust ja lõpuks lähme sinna tagasi, siis mis kasu annab pingutus endale siin oma vaimsust meelde tuletada?
 
Üks põhjus, miks inimesi on alati huvitanud vaimuga ühenduse loomine ja vaimu meelde tuletamine, on teie loomulik kalduvus tagasi tulla selle juurde, kes te olete ja mis te olete. Kui juhtub midagi, mis selle väikese osa teis üles äratab ja te vaimset ühendust tunnete, siis tunnete end koduselt ja see paneb asja vastu huvi tundma. Inimesi on alati huvitanud vaimne tähendus kõige suhtes, mille poole nad pöörduvad, sest siis on kodune tunne. Kuna osa Sinust mäletab, et valdavalt on Su vaim rohkem see, kes Sa tõeliselt oled ja kuigi Sina vaimu vaatenurki ei mäleta, siis selle igasugune välgatus tundub kodusena ja Sind tõmbab selle poole. Siin on esimene põhjus, miks teid algselt vaimsuse poole tõmbab.
 
Teiseks põhjuseks on Sinu soov tugevdada iseenda kui armastuse kehastuse mõistmist. Kuna armastus on piiratud, siis inimeseks olemine võimendab Sinu armastuse kogemusi. See annab Sulle võimaluse armastust sügavamalt mõista ja vaimne ühendus aitab arusaamist arendada. Otsustades inimesena kehastuda, piiras enamik teist oma võimet armastust tunda. Selles sisaldus vajalik piirang võimele näha oma vaimu ja kui te teda näete, siis on tunne tugevam. Vaimsust täielikult ignoreerides ägenemine oma eesmärki enam ei täidaks. Vaimsed kogemused teenivad teid, kui te püüate meelde tuletada ja tugevdada oma arusaamist armastusest.
 
Ja nii koos loomuliku tõmbega kodusena tunduva vaimse ühenduse suunas, kombineeritult intensiivsusega seda leides, muutub vaimse ühenduse otsimine pea vastupandamatuks. See on kui kodune tugipunkt. Inimesi jääb alati ühel või teisel moel sinnapoole tõmbama. See on üks põhjus, miks inimesi on alati tõmmanud religioonide ja muude organiseeritud praktiliste vaimsete vormide loomise poole. Isegi kui püüate vaimset ühendust mitte kogeda, siis juhtub see loomulikult hetkedel, mil süda paisub armastusest sõbra vastu, või hetkedel, mil kaunis looduslik vaatepilt võtab hingetuks. Teie kehad on loodud kogema taju, et olete osa millestki suuremast kui vaid teie individuaalne mina ise. Teid on loodud kogema imetlust ja see on osa vaimsest ühendusest.
 
Inimkonna trajektooriga seoses on vaimsuse taotlemiseks tõsisem põhjus. Kui inimrass alguse sai, nõustus inimkond hiiglasliku eksperimendiga. See on eksperiment teada saada, mis juhtub siis, kui kogu universumi algainet, armastust, ajutiselt piiratakse või see isegi unustatakse. Inimkonna teekond läbi tuhandete, tuhandete aastate algab inimestest, kes mäletavad rohkem, kes nad on – nad on püsivalt teadlikud faktist, et nad on vaimolendid, kes kogevad inimeseks olemist. Eksperiment oli see, et te süvenevalt hakkate unustama, kes te kollektiivsel tasandil olete – unustate süvenevalt oma vaimse ühenduse ja armastuse ning loote sellega üha rohkem ja rohkem kannatusi. Progressiivselt avastate tiheduse sügavat tasandit, teete täispöörde ja hakkate uuesti mäletama seda, kes te tõeliselt olete. Eesmärgiga paremini mõista omaenda hinge valgust, teete läbi teekonna pimeduse südamesse. Praegusel ajal on inimkond sügavast pimedusest väljumise edukal teekonnal. Pingutust, mida vaimse praktika arendamiseks on tehtud, tõukab tagant kõnealune inimkonna trajektoor ja see on sellest suuresti mõjutatud.
 
Kõik te koos aitate läbi isiklike vaimsete kogemuste luua rohkem ruumi armastusele, rohkem ruumi omaenda jumalikkuse mäletamisele. Te töötate selliste normide ja väärtuste loomiseks oma ühiskonnas, mis toetaksid vaimset ühendust ja mis põhineksid heatahtlikkusel, ühendusel ja vastastikusel sõltuvusel. Need väljendavad paremini tõde, seda, kes te tõeliselt olete, ja seda, kuidas asjad vaimude maailmas toimivad. See on üks põhjus, miks inimesed tunnevad tõmmet vaimsete praktikate poole – igatsus saada vaimuga ühendust suunab teid muutma oma uskumusi ja käitumist armastuse suhtes. Selline on iga vaimse praktika juuretasandi universaalne tõde.
 
Vaimne töö ei ole mõeldud inimeksistentsi eitamiseks või inimpiirangu väliste kogemuste hankimiseks. Vaimse töö eesmärk on tuua rohkem valgust ja armastust inimlikku kogemusse sellisena, millisena ta eksisteerib. Niiviisi selle poole püüeldes avastate, kuidas see kujuneb vaimuga ühenduse loomise ilusaks tantsuks, mille kaudu saab tuua valguse ja armastuse energiat oma igapäevastesse toimetustesse. Ühendus vaimuga on mõeldud suunama teie igapäevaste otsuste tegemist ning igapäevased ülesanded on mõeldud juhtima teid oma vaimuga sügavama ühenduse leidmise suunas.
 
Kas inimlikel valikutel ja tegevustel on mõju vaimude maailmale? Kui nii, siis kuidas?
 
Jah, inimlikel valikutel ja tegevustel on mõju vaimude maailmale, aga need mõjud ei ole nii suured kui paljud teist ette kujutavad. Universumi tõde – universumisse kuulub ka inimlik maailm – on, et kõik mõjutab kõike. Universumi tõde on absoluutselt iga ilmnemise, isegi mõtte või kavatsuse kättesaadavaks muutumine kõigile, kes on universumis, sest olete ühendatud võrgu, energeetilise maatriksi kaudu. Isegi kui oled millestki füüsiliselt või energeetiliselt eemal, siis ühel või teisel moel mõjutab see Sind sellegi poolest.
 
See tähendab, et teie eksistents on lõpmatult kompleksne. Võrgu ilu seisneb selles, et Sinu hing on piisavalt suur, hoomamaks ja juhtimaks Sinu kohta võrgus, mille mõõtmatust, mida selle tasandi ühendus tegelikult tähendab, inimlik meel ei suudaks haarata. Teadliku meele jaoks piisab ütlusest, et kõik mõjutavad universumis kõiki. See tähendab, et iga Sinu mõte saadab universumisse, vaimude maailma virvenduse. Kõik tegevused, mida Sa teed, tekitavad virvenduse. Iga Sinu tegevus toob inimlikku maailma kas natuke rohkem valgust või natuke rohkem pimedust. Ja iga Sinu tegevus toob ka vaimude maailma kas natuke rohkem valgust või natuke rohkem varje. Nii et jah, mõju on alati, ilma eranditeta.
 
Universumi ulatusest ja selles osalevast lõpmatust olendist tulenevalt pole ühelgi teist palju suuremat mõju kui teisel. Laias laastus on teil kõigil võrdne mõju universumi energiale, olenemata, kas olete USA president või väikelinna farmer. Igaühel teist on koht võrgus ja midagi tehes saadate alati teele virvenduse, sõltumata sellest, kui suure või väikse asjaga on tegemist. Sellel põhjusel manitsevad kõik vaimsed traditsioonid teid olema iga hetke suhtes tähelepanelik. Iga Sinu elatud hetk toob universumisse natuke rohkem valgust või varju. Sinu panustamine on pidev.
 
Võrgu tohutu suuruse tõttu on olemas lai valik, millest ennast mõjutada lasta. Lisaks isiklikel valikutel põhinevate virvendusefektide tekitamisele on Sul võimalik valida ka seda, millest ja kuidas Sa lased ennast mõjutada. Sa saad teadlikult valida kas häälestumise armastuse energiale või häälestumise hirmu energiale. Võid olla konkreetsem, luues ühenduse tervendava energiaga või näiteks mänguhimulise energiaga. Võid end häälestada mitmele energiale, misläbi oled nende energiatega seotud tegevustest enam mõjutatud kui nendest, millele Sa ennast häälestanud ei ole. See on nagu arvutis endale RSS (uudistevoo vormingu standard) tellimuse vormistamine. Mille mõtlemisele või vaatamisele Sa otsustad oma aega kulutada, põhjustab Sinu mõjutamise nende poolt, kes on ennast häälestanud samale lainele.
 
Kuna Sinu hing näeb kogu võrku, saab ta otsustada, millisele energiale häälestuda ja sellest tulenevalt, mis Sind mingil ajahetkel kõige enam mõjutab. Loova protsessi edendamiseks saad luua ühenduse kõigega, mis universumis aset leiab. Aga inimesena, kes Sa oma vaimu vaatenurga oled unustanud, ei suuda Sa energia korraldamist piisavalt hästi hoomata, et otsustada, millele ennast häälestada. Sa ei näe suurt pilti. 
 
Inimesed, selle asemel, et kõiki neid asju teada ja nende üle oma teadmistel põhinevalt otsustada, siis võtke otsuste tegemine tuginedes usule. Kuigi te kogu võrku täpselt ei näe, siis otsustage usaldada fakti, et armastuse eelistamine hirmule annab teile võimaluse selleks, mis teil vaja on. Te usute fakti, et kavatsuse paika panemine selle teieni ka toob, hoolimata sellest, et te ei näe, kuidas see toimub. 
 
Nii toimub loomine inimeste maailmas – kõigepealt paned kavatsuse paika ja siis voolad usule järgnedes. Teie meeltel ei ole võimalik hoomata kõiki valikuid ega vaimset koreograafiat, mis peab aset leidma, et asi toimuks. Selle asemel pane oma kavatsus paika nii selgelt, ausalt ja armastavalt kui võimalik ja luba oma vaimul tuua Sulle see, mille ta vaimude maailmast kokku kogub. See on asjade olemise kõige tõhusam tee inimeste maailmas ning annab võimaluse juhtida nii vaimude maailma kui inimeste maailma mõjutusi Sinule.
 
Sinu mõtted ja tegevused inimeste maailmas mõjutavad vaimude maailma, aga mitte konkreetsetel viisidel. Sinu valikud ei häiri Sinu vaimu teed ega riku kellegi teise teerada. Kui teed inimeste maailmas vea, siis vaimude maailmas ei kahjusta Sa mitte midagi. Sinu valikute energia ja tagajärg lihtsalt siseneb universumi laia energiavõrku, et kõik olendid saaksid neid kasutada oma parimal äranägemisel. Seega, Sinu tehtud valikud muudavad vaid Sinu vaimu teerada, aga et Su vaim on Sinu meeltest nii palju võimsam, siis pole mingit ohtu, et Sa ta hävitaksid või teda vigastaksid. Oma vaimu jaoks võid Sa luua raske väljakutse hilisemas elus lahendamiseks, aga oma vaimu vigastada ega hävitada Sa ei saa. Sinu vaim ei juhi Sind olukorda, kus see juhtuda võiks. 
 
Lepingus, mille inimolevus inimeseks saades teeb, sisaldub midagi kaitseventiili sarnast, milles Sinu võimet oma tegevusega universumit mõjutada on piiratud. Sinu vaim vahendab pidevalt Sinu tegevuste mõju vaimude maailmale ja vaimude maailma mõju Sinule. Me siiski rõhutame, et Sinu valikud võivad põhjustada ja põhjustavad kahju inimlikus reaalsuses, mis Sul siis on vaja joonde ajada. Et kindlustada karmaelude läbimine ning lahendada mis iganes kahju Sa inimesena oma kavatsuste, sõnade ja tegevuste kaudu toime panid, töötled Sa karma tasakaalu vaimu tasandil. 
 
 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.