pühapäev, 22. juuli 2012

12 printsiipi tervendamiseks

         Meie keha on konstrueeritud just sellisel moel, et võime lubada tal kõige loomulikumal viisil end ise tervendada. Meie keha rakud tegelevad tervenemisega laitmatult, kui me neile selleks vähegi võimalust anname. Praegu on väe omandamise ajastu.

Tervendaja on inimene, kes loob inimestele ruumi, milles nad saavad iseennast tervendada ja annab patsiendile loa iseenda tervendamiseks. Tervendaja peab leidma tee ja võimaluse oma patsientide tervendamiseks nii, et ei võtaks neilt nende isiklikku väge.

Olgu selleks toodud järgnevad 12 printsiipi:

1. Keskendumine väe omamiseks. Maa kõrgemates vibratsioonides võib tervenemine toimuda ainult siis, kui inimesed valdavad oma isiklikku väge. Tervendaja ei saa võtta patsiendilt tema väge teda abistades.

2. Tervenemine ainult palve peale.

3. Taotlus. Tervenemine Uues Energeetikas on võimalik ainult läbi kõrgema taotluse. Liikudes evolutsiooniredelil avastame, et saladusi enam pole. Tervendajad peavad toimima selgelt (mängima avatud kaartidega).

4. Vastuvõtt. Haigus ei tähenda seda, et midagi on valesti. Hetketi on haigus hädavajalik, et soosida muutusi. Meie roll on ainult kaasa aidata. Haigus on üks tervise seisundeid ja tervendajal on vaja õppida töötama kõikide seisunditega, et luua ruumi, kus toimuks tervenemise protsess.

5. Tõde. Tervendajal on alati oma kindel sõnum, aga selle juures on tarvis arvestada, et tõde on alati arengus-muutumises. Andke endale kasvamise ruumi, hoidke oma tõde sel kombel, mis võimaldab ka teistel säilitada oma tõepositsiooni. Austage kõiki tõe varjundeid. Vaidlus on võimalik ainult meie illusoorses polaarsuses.

6. Ego tasakaalustamine. Tervendamiseks on hädavajalik tasakaalustatud ego. On vaja tihemini kontrollida oma ego seisundit, ausalt jälgida oma teo ja sõna väe liikumist. Paisunud ego lahutab meid tõe allikast. Liigsuur ego segab tervendamist.

7. Läbitungivus. Selleks, et teha valikuid hinnanguid andmata, on vaja õppida läbitungivuse kunsti. Valivatena täiendame end edukalt ideede ja asjadega ja laseme siis nad kõik vabaks. Pole meil asja igale poole siin Maa peal! Valime vaid seda, mis meid toidab ja kasvatab.

 8. Ohutu ruumi loomine. Targimad sõnad tervendaja suus on: „Ma ei tea”. Teistele on vaja jätta ruumi väe saamiseks. Mitte kellegi kätte ei ole antud täit tõtt. Me kõik koos omame vastuseid kõikidele küsimustele.

9. Läbipaistvus. Tervendaja tõeline vägi peitub just selles sõnas. Meie inimlikkus teeb meid eriliseks. On vaja õppida sellel omadusel lasta särada kõikides meie toimetustes ja avameelselt tunnistada kõikide ees oma vigu. See, mida me ühel hetkel tunnistame kui oma nõrkust, võib järgmisel hetkel muutuda meie suurimaks väeks.

10. Valitseda oma mõtteid. Me ei saa kontrollida mõtteid, mis meile pähe tulevad, aga meil on täielik võim selle üle, mis me jätame omale pähe. Vaja on olla ise oma mõtete peremees ja aidata ka teisi selles.

11. Liikumapanev jõud (motivatsioon). Kõigil on see üks ja see sama. Oleme nagu eksinud lapsed pimedas toas, kus otsime ust, et tagasi valguse kätte pääseda. Lihtsaim meetod on leida Valgus nii, et üksteist ei kahjustaks. Selleks ulatagem üksteisele käed.

12. Vastutus. Teiste tervendamine on võimatu. On võimalik ainult luua ja pakkuda seda ruumi, kus neil on soovi korral võimalus end tervendada. Seepärast ärge kunagi võtke endale vastutust tervendada ükskõik keda peale iseenda. Kui tunnete ennast pärast tööd patsientidega jõuetuna, siis teadke, et olete võtmas enesele keelatud vastutust. Vastutus tasakaalustab Väge. Aidake abivajajaid oma tervendamise eest vastutuse võtmisel ja nad leiavad oma tõelise väe. Tervendamine on väga austusväärne töö, mille kuldne reegel kõlab: tervenda teist ja võib-olla muudad ta elu; aitad teisel ennast tervendada – sa muudad Kõiksust.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.