esmaspäev, 2. juuli 2012

sümboolne nägemine

        Kui õpid ennast intuitiivselt vaatlema, siis teadvustad üha rohkem imepärast maailma, mis asub sinu silmade taga. Lõpuks õpid selgeks sümboolse nägemise, võime kasutada oma intuitsiooni jõu sümbolite tõlgendamiseks oma elus.
 
Esimene ja kõige olulisem samm on keskenduda tähelepanu õppimisele, kuidas sümboolselt tõlgendada oma väljakutseid elus. Mõtle ja tunneta, kuidas on nad seotud sinu tervisega. Pööra iga päev tähelepanu väljakutsetele, mis sinu ette kerkivad, ja sellele, kuidas sinu mõistus ja vaim neile reageerivad. Järgi, mis põhjustab energiakadu sinus ja kus sa energiakaotust tajud ning anna hinnang vaimsele ja füüsilisele tegevusele, mis selle tagajärjel aset leiab.
 
Teiseks, mõtle endast alati kui energeetilisest ja füüsilisest olendist. Sinu energeetiline osa on kõigi su mõtete ja vastasmõjude edastaja ja salvestaja. Pea alati meeles, et eluloost saab haiguslugu. Kujunda enesele harjumus anda hinnang inimestele, kogemustele ja informatsioonile, mida sa oma ellu lubad. Sümboolse nägemise arendamine algab taotlusest hinnata teadlikult ja korrapäraselt oma suhteid teistega ja nende mõju enese emotsionaalsele ja füüsilisele jõule. Ja pea meeles: kui sul on mingi oma reeglistik - kui tahad näha asju teatud viisil -,  siis häirid sellega energeetilise informatsiooni vastuvõtmist.
 
Kolmandaks, hinda iga päev oma energeetilist seisundit. Kui oled saavutanud juba teatud vilumuse, kulub sellele vaid mõni hetk. Õpi tajuma, kuidas stress koguneb sinu energiaväljas, ning astu samme, et ennast energeetilisel tasandil tervendada. Muuda enese hindamine harjumuseks.
 
Neljandaks, kui avastad energialekke, keskendu ainult esmatähtsale, mis aitab sul energiat taastada. Esita endale küsimus: "Miks ma kaotan jõudu?"  Selleks pead alati kaasama oma mõistuse  ja südame ning püüa alati näha kriisi füüsilistest komponentidest kaugemale. Pead õppima selgeks teadmise kuidas ennast välja tõmmata illusioonide mülkast. Pead saavutama selleks vajaliku vaimse või sümboolse kõrguse, et tõlgendada oma olukorda ebaisikuliselt. Vaimne õpetus ütleb, et me peame keskenduma iseendale - mitte enesekeskselt, vaid oma energiat ja jõudu teadlikult valitsedes.
 
Viiendaks, on sinu ülesanne õppida, mis, mitte kes võtab sinult energiat. Sa pead aru saama, et inimene, kes näib sinust energiat ammutavat, peegeldab tegelikult vaid mingit osa sinust. Kui sa näiteks muretsed kellegi pärast, siis pole probleem selles inimeses, vaid sinu loomuses, mis selles inimeses sinuni tagasi peegeldub. Tegelikult on see inimene sinu õpetaja. Keskendumine inimesele, kelle pärast sa muretsed, ei tervenda sind. Sulle saadetakse üha rohkem ja rohkem õpetajaid, iga järgnev on eelnevast karmim. Sinu ülesanne on see õppetükk selgeks õppida, mitte õpetaja peale pahane olla. Kui sa vaatled õppetükki, mitte õpetajat, siis on sul sümboolsest nägemisest palju kasu olnud: sa näed, et väljakutsete kaudu on sinuni jõudnud tõde.
 
Kuuendaks, lihtsusta oma nõudeid tervenemisele. Mõtle haigusest kui voolurikkest - millestki tehnilise häire sarnasest. Kombineeri sisemine tervenemine vajaliku traditsioonilise raviga ja järgi seda programmi. Haara igasuguse abi ja toetuse järele, mida vajad, ning kasuta seda otstarbekalt. Pea meeles, et sinu ülesanne on jätta haavad selja taha, mitte nendesse kinni jääda. Ära raiska aega, et mõtled, tegutsed ja palvetad nagu ohver. Kui sa tunned ennast ohvrina  ja sellest on saanud sinu domineeriv meeleseisund, siis annab see haigusele jõudu juurde. Seda meeleseisundit võib lausa defineerida kui omaette haigust.
 
Seitsmendaks, lihtsusta oma vaimsust. Universumi ülesehitus ei ole oma olemuselt keeruline. Sellepärast ei pea ka sinu usk olema keeruline. Oluline on vaid tead tõde ja sellesse uskuda.
 
Näiteks:
 
1)  Kõiki olusid saab hetkega muuta ja kõikidest haigustest võib terveneda. Jumalikku ei piira inimlik aeg, ruum ja füüsilised mured.
 
2)  Ole järjekindel: ela oma usu järgi.
 
3)  Muutumine on pidev. Igas elus on raskete muutuste ja rahu perioode. Õpi muutuste vooluga kaasa minema, ära püüa muutusi peatada.
 
4)  Ära kunagi looda, et teine inimene sind õnnelikuks teeb - õnneseisund on sisemine isiklik hoiak ja kohustus.
 
5)  Elu on oma olemuselt õppimine. Igas olukorras, väljakutses ja suhtes on peidus väärtuslik sõnum, mida tuleb õppida või teistele õpetada.
 
6)  Positiivne energia toimib igas olukorras mõjusamalt kui negatiivne energia.
 
7)  Ela käesolevas hetkes ja andesta teistele.
 
Tõenäoliselt oleme teinud ja elanud oma elu keerukamaks, kui see peaks olema. Tervise, õnne ja tasakaalu saavutamine algab otsusest keskenduda rohkem positiivsele kui negatiivsale ja elada vaimses kooskõlas sellega, mille kohta teame, et see on tõde. Ainuüksi nende otsuste järgimistest piisab, et kehas olev jumalik energia saaks meie elu sisu ja suunda mõjutada.
 
Me kõik peame õppima samu tõdesid ja laskma jumalikkusel toimida meis ja meie kaudu; see on lihtne, kuid mitte kerge ülesanne. Olud ja inimesed on igaühe elus erinevad, kuid nende esitatud väljakutsed on sarnased, samuti mõju, mis nendel väljakutsetel on kehale ja vaimule. Mida paremini suudame selle tõe selgeks õppida seda rohkem suudame arendada oma sümboolse nägemise võimet - võimet näha füüsilistest illusioonidest läbi ja ära tunda õppetükid, mida elu väljakutsed meile pakuvad.
 
 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.