reede, 27. juuli 2012

I elu baasseadused

1. Ülemise ja alumise seadus: Nii nagu ülal, nõnda on ka all. Mikrokosmos sisaldab makrokosmost ja vastupidi. Mees- ja naisprintsiibi ühinemisest saab alguse elu. Jumalik Laps sünnib Jumaliku Ema ning Isa ühinemisest. See, mis liigutab inimese südant, liigutab ka Jumala südant. Tänulikkus on kõige otsem tee Jumalani.

2. Sisemise ja välimise seadus: Nii nagu sees, nõnda on ka väljas. Välismaailm on sisemaailma peegeldus.

3. Küsimise seadus: Kes küsib, sellele antakse. Kes koputab, sellele avatakse. Et soovitut saada, tuleb seda paluda.

4. Külgetõmbeseadus: Sarnane tõmbab sarnast. Meie kogemuse määrab vibratsioon, milles võngume.

5. Allasurumiseseadus: See, mida me alla surume, kasvab meie sees ning imeb meid energiast tühjaks. See, mida eemale lükkame, saab jõudu juurde. Et millestki vabaneda, on vaja probleemiga silmitsi seista ning see transformeerida. Vahel on vaja ka lihtsalt kogemusest läbi minna.

6. Projektsiooniseadus: Me peegeldame oma sisereaalsust väljapoole ning kohtame välismaailmas enese loodud projektsioone. Muutes oma uskumuste mustreid, muutuvad ka meie poolt välismaailma saadetavad projektsioonid, mis omakorda muudavad meie kogemust sellest.

7. Peegelduseseadus: Me ei saa kunagi muuta kedagi enesest väljaspool, vaid üksnes iseennast. Muutes iseennast, muutuvad ka peegeldused, mida välismaailmas kohtame.

8. Klammerdumiseseadus: Kui soovid olla vaba, vabane klammerdumisest ükskõik kelle või mille külge. See on ainus tõeline tee valgustumisele.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.