neljapäev, 26. juuli 2012

II loomise seadused

1. Tähelepanuseadus: See, millele me keskendume, seda me ka loome.
 
2. Vooluseadus: Andmine ja saamine peavad olema tasakaalus. Loodus ei salli tühja kohta. Suhetes peab toimuma kommunikatsioon. Armastus peab voolama. Samuti raha. Tuleb lasta energial voolata ning liikuda pärivoolu. See toob kaasa külluse.
 
3. Külluseseadus: Tõeline küllus on rahuldus sellest, mis sul on. Küllus hõlmab armastust, rõõmu, õnne, jõukust, õitsengut, edu, elujõudu, naeru. Küllus väljendab energia voolamist meie elus. Küllus on meie sünniõigus. Tuleb end sellele avada ning seda vastu võtta.
 
4. Selguseseadus: Selgusele jõudmine oma soovides on esimene samm vabaduse ning südameigatsuste täitumise suunas.
 
5. Taotluseseadus: Kui selgus on saavutatud, tuleb sõnastada taotlus. Taotlus on nagu lendulastud nool. Miski ei suuda seda peatada. Oluline on olla hoolikas sihtmärgi määratlemisel.
 
6. Rikkuseseadus: Varandust tuleb kasutada käsikäes tarkusega – kõikide kõige kõrgemaks hüvanguks. Tõeline rikkus saabub siis, kui võtame vastu meile sünniõigusega kuuluvad hüved nagu ka vastutuse ning väe, mis sellega kaasnevad. Tuleb mõelda, rääkida ning tegutseda nii, nagu oleksime me juba rikkad ning me avaldame muljet Universumile, kes saadabki selle meile.
 
7. Manifestatsiooniseadus: Võtmeteks on selgus oma soovides ja täitumisega kaasnev kõrgem hüvang. Tuleb visata õng taevasesse ookeani ning kohandada oma vibratsioon soovituga, siis manifesteerub see meie reaalsuses. Tuleb olla valmis vastu võtma küsitust midagi veelgi paremat.
 
8. Eduseadus: Edu saabub siis, kui usume iseendasse. Edu saabub siis, kui meie isiklik või kollektiivne vibratsioon resoneerub sellega, mida oleme soovinud. Parema ning vasaku ajupoolkera pildid peavad olema omavahel tasakaalus. Edu saadab meid, kui järgime vooluseadust. Et edu saaks tulla, tuleb end puhastada füüsiliselt, mentaalselt ning emotsionaalselt. Tõeliselt edukad oleme siis, kui saavutame oma eesmärgi läbi koostöö ning teistele väe andmise!
 
 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.